Connect with us

رویداد های اخیر

وزرای خارجه افغانستان و هند درباره امدادرسانی به زلزله‌زدگان و روابط دوجانبه گفتگو کردند

منتشر شده

در

در پی وقوع زلزله مرگبار در شمال افغانستان، امیرخان متقی، وزیر امور خارجه کشور، و همتای هندی اش سوبرمنیم جی‌شنکر باهم از طریق تلیفون صحبت کرده اند.

طبق خبرنامه وزارت امور خارجه کشور، در این تماس تلیفونی، جی‌شنکر مراتب تسلیت خود را به خاطر تلفات ناشی از زلزله شب گذشته در ولایات شمالی افغانستان ابراز کرد و اطلاع داد که ۱۵ تُن کمک‌های بشردوستانه، از جمله مواد غذایی، به امارت اسلامی تحویل داده می‌شود. وی افزود که کمک‌های بیشتر، از جمله ادویه و مواد غذایی، به زودی ارائه خواهد شد.

آقای متقی از هند به خاطر همبستگی، همدردی و حمایتش از مردم افغانستان در طول این فاجعه تشکر کرد و از تحویل به موقع کمک‌های امدادی به نیازمندان استقبال کرد.

دو طرف همچنین در مورد تقویت روابط دوجانبه و مسائل منطقه‌ای گفتگو و بر ادامه همکاری‌ها پس از سفر اخیر متقی به هند تأکید کردند.

گفتنی است که از اثر از وقوع زلزله ۶.۳ ریشتری شب گذشته در شمال افغانستان، حداقل ۲۰ نفر جان باخته و بیش از ۶۰۰ تن دیگر زخمی شدند.

رویداد های اخیر

پزشکیان از حمله به کشورهای همسایه عذرخواهی کرد

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در پی حملات اخیر بر کشورهای منطقه در جریان جنگ با ایالات متحده امریکا و اسرائیل، از این اقدامات عذرخواهی کرد و تأکید نمود که از این به بعد چنین حملاتی تنها در صورتی رخ خواهند داد که ایران مورد حمله قرار گیرد.

پزشکیان در یک پیام ویدیویی گفت که این تصمیم روز جمعه توسط شورای موقت رهبری تصویب شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغان‌ها در میان زخمیان حملات ایران به امارات متحده عربی

Published

on

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرده است که اتباع افغانستان در میان ده‌ها نفری بودند که در جریان حملات اخیر ایران علیه امارات متحده عربی زخمی شدند.

مقامات اعلام کردند که این حملات باعث جراحت جزئی بیش از ۱۰۰ نفر با ملیت‌های مختلف، از جمله اماراتی، مصری، اتیوپیایی، فیلیپینی، پاکستانی، هندی، بنگه‌دیشی، سریلانکایی، لبنانی و افغان شده است.

وزارت دفاع همچنین مرگ سه نفر – شهروندان پاکستانی، نیپالی و بنگله‌دیشی – را در پی این حملات تأیید کرد.

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرد که از زمان آغاز حملات ایران، در مجموع ۲۰۵ راکت بالستیک شناسایی شده است که ۱۹۰ از آنها منهدم شده، ۱۳ به بحر سقوط کرده و ۲ در داخل امارات فرود آمده است. در همین مدت، ۱۱۸۴ طیاره بی‌پیلوت ایرانی شناسایی شده که ۱۱۱۰ از آنها رهگیری شده و ۷۴ طیاره بی‌پیلوت نیز در داخل خاک این کشور سقوط کرده‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عالم برجسته جهان اسلام علیه جنگ میان افغانستان و پاکستان فتوا صادر کرد

Published

on

علی القره داغی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان، با صدور فتوایی خواستار توقف فوری درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه مبارک رمضان شد.

قره‌داغی در بیانیه‌ای تأکید کرده است که جنگ میان کشورهای مسلمان با تعالیم اسلام در تضاد است و حفظ جان مسلمانان یک اصل اساسی دینی به شمار می‌رود. او توقف جنگ در این ماه را یک فریضه شرعی دانسته و از رهبران دو کشور خواسته است پیش از دهه پایانی رمضان درگیری‌ها را متوقف کنند.

او همچنین پیشنهاد کرده است که پس از عید، گفتگوهایی برای حل اختلافات آغاز شود و کشورهایی مانند قطر، عربستان سعودی و ترکیه می‌توانند در حل این بحران نقش میانجی را ایفا کنند.

رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان بر ضرورت وحدت میان کشورهای اسلامی تأکید کرده و هشدار داده است که ادامه درگیری‌های داخلی، جهان اسلام را تضعیف می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!