Connect with us

رویداد های اخیر

گفت‌وگوی مقام‌های ایران و هالند درباره مهاجرین افغان

مقام‌های ایرانی و نمایندگان سازمان ملل از مراکز خدمات مهاجرین در تهران بازدید کردند و بر سیاست‌های انسان‌محور و احترام به کرامت انسانی در برخورد با مهاجرین تأکید نمودند.

منتشر شده

در

مقام‌های ایرانی و هالندی در تهران درباره چگونگی حمایت از ایران در میزبانی مهاجرین افغان گفت‌وگو کردند.

به گزارش رسانه‌های ایرانی، نادر یارعمدی، رییس اداره ملی مهاجرت ایران، با گوسیه کرتهالس، رئیس بخش خاورمیانه و شمال افریقای وزارت خارجه هالند، دیدار و روی جلب همکاری‌های مالی و زیربنایی کشورهای دیگر برای کمک به ایران در زمینه خدمات‌رسانی به مهاجرین بحث کرده‌اند.

در این نشست که با حضور سفیر هالند در تهران برگزار شد، گوسیه کرتهالس از تلاش‌های ایران در میزبانی از مهاجرین ستایش کرد و گفت: «ما از دشواری‌های میزبانی مهاجرین آگاهیم و آماده‌ایم تا برای حل این مشکلات، جدا از اختلافات سیاسی، همکاری کنیم.»

از سوی دیگر، یارعمدی گفت که همکاری با نهادهای بین‌المللی و بهره‌گیری از تجارب مشترک می‌تواند در مدیریت بهتر مشکلات مهاجرین مؤثر باشد. او افزود که جنگ میان پاکستان و افغانستان و نبود کمک‌های بین‌المللی روند بازگشت مهاجرین غیرقانونی را کند ساخته است.

در ادامه، مقام‌های ایرانی و نمایندگان سازمان ملل از مراکز خدمات مهاجرین در تهران بازدید کردند و بر سیاست‌های انسان‌محور و احترام به کرامت انسانی در برخورد با مهاجرین تأکید نمودند.

در همین حال، سازمان بین‌المللی مهاجرت (ای‌او‌‌ام) نیز از تلاش‌های ایران در میزبانی مهاجرین افغان قدردانی کرده است. کیم ایلینگ، مشاور ارشد مدیرکل این سازمان، در دیدار با معاون وزارت داخله ایران در حاشیه نشست سالانۀ کمیساری عالی پناهندگان در جنیو، گفت کاهش کمک‌های مالی از سوی کشورهای کمک‌کننده یکی از چالش‌های اساسی سازمان ملل در اجرای برنامه‌هاست.

ایران تأکید کرده است که با وجود تحریم‌های یک‌جانبه، خدمات گسترده‌ای به مهاجرین ارائه کرده و انتظار دارد کشورهای کمک‌کننده سهم مسوولیت خود را در حمایت از این برنامه‌ها ادا کنند.

رویداد های اخیر

افغان‌ها در میان زخمیان حملات ایران به امارات متحده عربی

Published

on

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرده است که اتباع افغانستان در میان ده‌ها نفری بودند که در جریان حملات اخیر ایران علیه امارات متحده عربی زخمی شدند.

مقامات اعلام کردند که این حملات باعث جراحت جزئی بیش از ۱۰۰ نفر با ملیت‌های مختلف، از جمله اماراتی، مصری، اتیوپیایی، فیلیپینی، پاکستانی، هندی، بنگه‌دیشی، سریلانکایی، لبنانی و افغان شده است.

وزارت دفاع همچنین مرگ سه نفر – شهروندان پاکستانی، نیپالی و بنگله‌دیشی – را در پی این حملات تأیید کرد.

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرد که از زمان آغاز حملات ایران، در مجموع ۲۰۵ راکت بالستیک شناسایی شده است که ۱۹۰ از آنها منهدم شده، ۱۳ به بحر سقوط کرده و ۲ در داخل امارات فرود آمده است. در همین مدت، ۱۱۸۴ طیاره بی‌پیلوت ایرانی شناسایی شده که ۱۱۱۰ از آنها رهگیری شده و ۷۴ طیاره بی‌پیلوت نیز در داخل خاک این کشور سقوط کرده‌است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

عالم برجسته جهان اسلام علیه جنگ میان افغانستان و پاکستان فتوا صادر کرد

Published

on

علی القره داغی، رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان، با صدور فتوایی خواستار توقف فوری درگیری‌ها میان افغانستان و پاکستان در ماه مبارک رمضان شد.

قره‌داغی در بیانیه‌ای تأکید کرده است که جنگ میان کشورهای مسلمان با تعالیم اسلام در تضاد است و حفظ جان مسلمانان یک اصل اساسی دینی به شمار می‌رود. او توقف جنگ در این ماه را یک فریضه شرعی دانسته و از رهبران دو کشور خواسته است پیش از دهه پایانی رمضان درگیری‌ها را متوقف کنند.

او همچنین پیشنهاد کرده است که پس از عید، گفتگوهایی برای حل اختلافات آغاز شود و کشورهایی مانند قطر، عربستان سعودی و ترکیه می‌توانند در حل این بحران نقش میانجی را ایفا کنند.

رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان بر ضرورت وحدت میان کشورهای اسلامی تأکید کرده و هشدار داده است که ادامه درگیری‌های داخلی، جهان اسلام را تضعیف می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر خارجه روسیه: اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد از راه‌های دیپلوماتیک حل شود

Published

on

سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه، در یک تماس تلیفونی با امیرخان متقی، وزیر خارجه امارت اسلامی، گفته است که اختلافات میان کابل و اسلام‌آباد باید از راه‌های سیاسی و دیپلوماتیک حل‌وفصل شود.

براساس خبرنامه وزارت خارجه روسیه، در این گفتگو چشم‌انداز کاهش تنش‌های نظامی و سیاسی در روابط افغانستان و پاکستان نیز مورد بحث قرار گرفته است.

در این تماس، وزیر خارجه روسیه درباره وضعیت منطقه از جمله پیامدهای منفی و بی‌ثبات‌کننده حمله‌های اخیر بر ایران نیز گفتگو کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!