Connect with us

رویداد های اخیر

گسترش همکاری‌های ترانسپورتی و هوانوردی میان افغانستان و عمان

وزارت ترانسپورت و هوانوردی می‌گوید که، در دیدار با وزیر ترانسپورت عمان، دو طرف روی گسترش روابط ترانسپورتی، تقویت همکاری‌های دوجانبه در بخش خدمات ترانسپورتی و بررسی تفاهم‌نامه‌های مرتبط بحث و تبادل نظر کردند.

منتشر شده

در

حمیدالله آخندزاده، وزیر ترانسپورت و هوانوردی امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر کاری خود به عمان، به‌گونه جداگانه با سعید بن حمود المعولی، وزیر ترانسپورت، مخابرات و تکنالوژی معلوماتی این کشور، و نایف بن علی العمری، رئیس اداره هوانوردی ملکی عمان دیدار و گفت‌وگو کرده است.

وزارت ترانسپورت و هوانوردی می‌گوید که، در دیدار با وزیر ترانسپورت عمان، دو طرف روی گسترش روابط ترانسپورتی، تقویت همکاری‌های دوجانبه در بخش خدمات ترانسپورتی و بررسی تفاهم‌نامه‌های مرتبط بحث و تبادل نظر کردند.

همچنان در دیدار با رئیس اداره هوانوردی ملکی عمان، موضوعات مرتبط با همکاری‌های مشترک در زمینه خدمات ترافیک هوایی، حمل‌ونقل کارگو، ایجاد و توسعه دهلیزهای هوایی و ارتقای ظرفیت کارکنان مسلکی مورد گفت‌وگو قرار گرفت.

به گفته این وزارت، این دیدارها در راستای توسعه همکاری‌های منطقه‌ای، تسهیل ترانزیت و تقویت بخش هوانوردی افغانستان از اهمیت ویژه برخوردار است.

رویداد های اخیر

جان باختن ۱۲ نفر از اثر بارندگی‌ها و سیلاب‌های اخیر در کشور

Published

on

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث اعلام کرده است که در پی بارندگی‌ها و سیلاب‌ها طی سه روز گذشته در ۱۱ ولایت کشور، ۱۲ نفر جان باخته و ۱۱ تن دیگر زخمی شده اند.

این ولایت‌ها شامل کاپیسا، پروان، دایکندی، ارزگان، کندهار، هلمند، بادغیس، فاریاب، بدخشان، هرات و فراه می‌شوند.

بر بنیاد اعلام این اداره، در این مدت ۲۷۴ خانه به گونه کامل و ۱۵۵۸ خانه دیگر به گونه قسمی تخریب شده اند.

همپنان هشت محراب مسجد، ۲۰۹ کیلومتر سرک و چندید دوکان تخریب و ۱۲۰۰ رأس مواشی تلف گردیده اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی در تشکیلات مربوط به وزارت داخله تعیینات جدید انجام داد

Published

on

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، اعلام کرده که بر اساس حکم شیخ هبت الله آخندزاده، در تشکیلات مربوط به وزارت امور داخله تعیینات جدید صورت گرفته است.

این تعیینات به شرح ذیل است:

  1. گل‌حیدر شفق، والی پیشین ولایت جوزجان؛ به‌حیث والی ولایت بامیان.
  2. عبدالله سرحدی، والی پیشین ولایت بامیان؛ به‌حیث والی ولایت جوزجان.
  3. احمدشاه دیندُوست، قومندان پیشین قول‌اردوی ۲۰۵ البدر؛ به‌حیث والی ولایت سرپل.
  4. انذرگل عبدالله، رئیس ارکان پیشین قول‌اردوی ۲۰۱ خالد بن ولید؛ به‌حیث معاون والی ولایت لغمان.
  5. غلام‌الرحمن حیدری، رئیس پیشین مبارزه با فساد اداری ریاست عمومی اداره امور؛ به‌حیث معاون والی ولایت ننگرهار.
  6. مخدوم عبدالخبیر، قومندان پیشین قرارگاه تولیِ لوای ولایت سرپل؛ به‌حیث قومندان امنیه ولایت سمنگان.
  7. محمداسماعیل فایز، رئیس پیشین استخبارات ولایت کندز؛ به‌حیث قومندان امنیه ولایت لغمان.
  8. ملا عبدالله، ولسوال پیشین ولسوالی میوندِ بالای ولایت کندهار؛ به‌حیث کمیسار سپین‌بولدک.
  9. سیدمحمد وارث، قومندان پیشین کندک حمایوی زون کندهار؛ به‌حیث ولسوال میوندِ علیای ولایت کندهار.
  10. احمدالله سالم، آمر پیشین حوزه امنیتی هشتم کندهار؛ به‌حیث قومندان کندک حمایوی زون کندهار.
Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: از اقداماتی که ثبات یمن و منطقه را تهدید می‌کند، خودداری شود

Published

on

در پی بروز تنش‌ها میان عربستان سعودی و امارات متحده عربی در یمن، امارت اسلامی افغانستان اعلام کرده است که تازه‌ترین تحولات در یمن را دنبال می‌کند و تلاش‌های طرف‌های ذیربط برای وحدت ملی، صلح و ثبات در این کشورا را ارج می‌نهد.

وزارت امور خارجه با نشر اعلامیه‎‌ای امروز (پنجشنبه) از همه طرف‌ها خواسته است تا از انجام اقداماتی که امنیت و ثبات یمن و منطقه را تهدید می‌کند، خودداری کنند.

این وزارت ابراز امیدواری کرده است که همه طرف‌های ذیربط، به ویژه طرف‌های یمنی، حل مسائل از طریق تفاهم و گفتگو را اولویت بدهند تا از بروز وضعیت بی‌ثباتی در این کشور جلوگیری شود.

اخیراً، نیروهای ائتلاف به رهبری عربستان سعودی به بندر مکلا در جنوب یمن حمله کرد. ریاض مدعی شد که در این حمله، یک محموله سلاح مرتبط با امارات متحده عربی که برای جدایی طلبان ارسال شده بود، هدف قرار گرفت.

در پی این حمله، امارات متحده عربی اعلام کرد که نیروهایش را از یمن خارج می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!