Connect with us

تجارت

پیشنهاد ایجاد خط‌آهن ایران–چین از مسیر افغانستان؛ گام بزرگ برای تسهیل ترانزیت منطقه‌ای و جهانی

این پروژه به‌گونه‌ای طراحی شده تا قطارها بتوانند بدون نیاز به تعویض عرابه یا انتقال بار میان واگون‌های با عرض متفاوت، به‌صورت مستقیم از چین تا اروپا حرکت کنند.

منتشر شده

در

بر اساس گزارش خبرگزاری (ایرنا) ایران، یک طرح پیشنهادی برای ایجاد خط آهن میان ایران و چین از مسیر افغانستان مطرح شده است که می‌تواند فاصله انتقال کالا را تا ۵۰ درصد کاهش داده و زمینه حرکت مستقیم قطارهای باری تا اروپا را فراهم سازد.

این خط آهن پیشنهادی با نام «هرات–مزارشریف–واخان» به‌عنوان یک پروژه استراتژیک معرفی شده که چین را از طریق افغانستان، ایران و ترکیه به اروپا و آسیای غربی وصل می‌کند. به گفته منابع، این مسیر می‌تواند نقش مهمی در توسعه تجارت، ترانزیت و اتصال منطقه‌ای و جهانی ایفا کند.

اوایل ماه جاری، موضوع ایجاد این خط آهن و اهمیت اقتصادی و سرمایه‌گذاری آن در دیدار میان معین وزارت فواید عامه افغانستان و رییس اجرایی راه‌آهن ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت. کارشناسان اقتصادی و ترانزیتی تأکید کرده‌اند که تقویت اتصال ریلی با کشورهای همسایه، به‌ویژه افزایش پیوند ترانزیتی با چین، به یک نیاز اساسی تبدیل شده است.

بر اساس آمار رسمی، از آغاز سال جاری خورشیدی ایران، بیش از ۶۳ قطار باری از چین به مقصد ایران و اتحادیه اروپا وارد این کشور شده است؛ در حالی‌که این رقم در سال گذشته تنها هفت قطار بوده است. همچنین، امضای تفاهم‌نامه‌های شش‌جانبه میان کشورهای مسیر چین–اروپا برای یک‌سان‌سازی تعرفه‌ها، زمینه فعال‌تر شدن شاخه جنوبی دهلیز شرق–غرب را از مسیر ایران فراهم کرده است. مقام‌ها پیش‌بینی می‌کنند که پس از نهایی شدن این توافق‌ها، شمار قطارهای عبوری سالانه می‌تواند به ۳۰۰ قطار افزایش یابد.

شهریار نقی‌زاده، رئیس تجارت خارجی راه‌آهن ایران، می‌گوید این اداره طرحی را برای بهبود روابط تجارتی و ترانسپورتی میان ایران و چین پیشنهاد کرده است. به گفته او، بر اساس این طرح، خط آهن ایران–چین از مسیر افغانستان و با استفاده از خط آهن با عرض معیاری ۱۴۳۵ میلی‌متر عبور خواهد کرد؛ امری که می‌تواند مشکلات ترانزیتی در مرزهای چین با قزاقستان و ترکمنستان را برطرف سازد.

نقی‌زاده توضیح داده است که این پروژه به‌گونه‌ای طراحی شده تا قطارها بتوانند بدون نیاز به تعویض عرابه یا انتقال بار میان واگون‌های با عرض متفاوت، به‌صورت مستقیم از چین تا اروپا حرکت کنند. این موضوع به‌گونه چشم‌گیر زمان و هزینه انتقال کالا را کاهش می‌دهد.

به گفته مقام‌ها، این پیشنهاد با استقبال طرف‌های ذی‌دخل روبه‌رو شده و بررسی‌های تخنیکی برای سنجش نیازهای سرمایه‌گذاری آن آغاز شده است. این پروژه شامل ساخت یک بخش ۶۴ کیلومتری خط آهن تا شهر هرات و ادامه آن تا مزارشریف است که در نهایت از مسیر واخان افغانستان به ولایت سین‌کیانگ چین وصل می‌شود. هرچند این مسیر از نگاه جغرافیایی دشوار توصیف شده، اما شرکت‌های ایرانی و همچنان شماری از شرکت‌های افغان آمادگی خود را برای مشارکت در ساخت آن اعلام کرده‌اند.

به باور نقی‌زاده، توسعه شبکه خط آهن افغانستان با عرض معیاری، نه‌تنها منافع اقتصادی قابل توجهی برای افغانستان به همراه خواهد داشت، بلکه باعث ادغام بهتر این کشور با شبکه ریلی ایران نیز می‌شود.

مقام‌ها می‌گویند مسیر جدید پیشنهادی در مقایسه با دهلیزهای موجود، مزیت‌های قابل توجه زمانی و اقتصادی دارد؛ زیرا مسیرهای فعلی نیازمند انتقال مجدد کالا در دو نقطه مرزی، یعنی مرز چین–قزاقستان و مرز ترکمنستان–ایران است. این انتقال‌های مجدد باعث افزایش زمان و هزینه ترانزیت می‌شود.

در صورت تطبیق این پروژه، فاصله ترانزیتی میان چین و ایران حدود ۵۰ درصد کاهش خواهد یافت و زمینه حرکت مستقیم قطارهای باری تا اروپا فراهم می‌شود؛ امری که می‌تواند تحولی بزرگ در ترانزیت ریلی منطقه ایجاد کرده و روابط تجارتی تهران و بیجینگ را بیش از پیش تقویت کند.

پیش از این، جبارعلی ذاکری، رییس اجرایی راه‌آهن ایران، از ایجاد یک دهلیز جدید انتقال بار و ترانزیت به افغانستان خبر داده بود. به گفته او، میزان صادرات و ترانزیت ریلی ایران به افغانستان در هشت ماه نخست سال گذشته ۱۵ هزار تُن بوده، در حالی‌که این رقم در ده ماه نخست سال جاری به ۵۷۰ هزار تُن افزایش یافته است.

ذاکری افزوده است که تنها در ماه «جدی» میزان صادرات و ترانزیت ریلی به افغانستان به ۹۴ هزار تُن رسیده و انتظار می‌رود این رقم در ماه «دلو» از ۱۲۰ هزار تُن فراتر رود. بر اساس پیش‌بینی‌ها، حجم ترانزیت ریلی در سال آینده می‌تواند به سه میلیون تُن برسد که شامل انتقال کالا از کشورهای امارات متحده عربی، کویت و روسیه نیز خواهد بود.

تجارت

طرح ایجاد دهلیز تجارتی جدید میان افغانستان و تاتارستان از مسیر ترکمنستان

این دهلیز در حالی مطرح شده است که مسیر «شمال–جنوب» به دلیل درگیری‌ها در ایران با چالش‌هایی روبه‌رو شده و استفاده از آن دشوارتر شده است.

Published

on

قرار است یک دهلیز تجارتی و ترانزیتی جدید میان جمهوری تاتارستان و افغانستان از مسیر ترکمنستان ایجاد شود؛ اقدامی که می‌تواند مسیر تازه‌ای برای انتقال کالا میان روسیه و افغانستان فراهم کند.

خبرگزاری کازان گزارش داده است که توافق‌نامه سه‌جانبه‌ای میان افغانستان، تاتارستان و ترکمنستان به هدف ایجاد این دهلیز، قرار است ماه آینده میلادی در حاشیه مجمع کازان امضا شود.

به گفته رستم حبیبولین، رئیس مرکز تجاری روسیه در افغانستان، این دهلیز می‌تواند زمینه انتقال کالا میان روسیه و افغانستان را تسهیل کرده و همچنان مورد استفاده شرکت‌هایی از اروپا و آسیا قرار گیرد که به دنبال مسیرهای حمل‌ونقل مطمئن‌تر هستند.

در این گزارش آمده است که امارت اسلامی افغانستان از حامیان اصلی این طرح به شمار می‌رود و انتظار می‌رود نخستین محموله کالا از تاتارستان از طریق این مسیر به افغانستان ارسال شود.

این دهلیز در حالی مطرح شده است که مسیر «شمال–جنوب» به دلیل درگیری‌ها در ایران با چالش‌هایی روبه‌رو شده و استفاده از آن دشوارتر شده است.

از سوی دیگر، برخی اعضای بخش خصوصی نیز فعال شدن این مسیر جدید میان افغانستان و ترکمنستان را برای توسعه ترانزیت و حمل‌ونقل کشور مهم می‌دانند. آنان می‌گویند گسترش مسیرهای ترانزیتی می‌تواند تأثیر مثبتی بر رشد اقتصادی افغانستان داشته باشد و توجه بیشتر به این بخش ضروری است.

براساس گزارش خبرگزاری کازان، افغانستان در سال‌های اخیر به یکی از بازارهای مهم برای محصولات حلال تاتارستان تبدیل شده است. طبق این گزارش، افغانستان در سال ۲۰۲۵ به ارزش ۵۱.۷ میلیون دالر امریکایی محصولات حلال از تاتارستان خریداری کرده که نسبت به سال پیش از آن افزایش قابل توجهی داشته است. با این حال، بخش زیادی از این واردات به گونه غیرمستقیم و از طریق کشورهای آسیای مرکزی انجام شده است.

Continue Reading

تجارت

مقام روسی: مرکز تجارتی ترمذ نقش مهمی در توسعه روابط اقتصادی میان ازبکستان و افغانستان ایفا می‌کند

Published

on

یک مقام ارشد روسیه از تلاش‌های ازبکستان برای تقویت همکاری‌های تجارتی و اقتصادی منطقه‌ای تقدیر کرده و بر اهمیت استراتژیک یک مرکز تجارتی بین‌المللی جدید در نزدیکی مرز با افغانستان تأکید نموده است.

میخائیل گالوزین، معاون وزیر امور خارجه روسیه، این اظهارات را به خبرنگاران در جریان یک کنفرانس در مرکز تجارت بین‌المللی ترمذ، بیان کرد.

گالوزین توسعه منطقه سرخان دریا را ستود و آن را به عنوان یک «منطقه منحصر به فرد» با پتانسیل اقتصادی قابل توجه توصیف کرد. وی گفت که مرکز تجارتی بین‌المللی ترمذ – واقع در یک منطقه آزاد تجارتی – گامی بزرگ در جهت تقویت روابط تجارتی، به ویژه بین ازبکستان و افغانستان است.

وی افزود که انتظار می‌رود این مرکز نقش کلیدی در گسترش روابط تجارتی و اقتصادی و پیشبرد مشارکت‌های استراتژیک گسترده‌تر در سراسر منطقه اوراسیا ایفا کند. این مرکز تجارتی بر اساس مصوبه‌ای از سوی شوکت میرضیایف، رئیس‌جمهور ازبکستان، تأسیس شده و به منظور تسهیل تجارت با فراهم کردن بستری برای متشبثان ازبک و افغان جهت نمایش کالاها و پروژه‌های سرمایه‌گذاری طراحی شده است.

گالوزین همچنین به افزایش علاقه روسیه برای شرکت در این پروژه اشاره کرد و خواستار گسترش بیشتر همکاری بین کشورها شد.

او تأکید کرد که پلتفرم‌هایی مانند مرکز تجارتی ترمذ و کنفرانس‌های بین‌المللی نقش حیاتی در ایجاد ارتباطات اقتصادی مستقیم دارند که به نوبه خود به ایجاد زنجیره‌های تأمین پایدار و ایجاد فرصت‌های جدید برای تجارت و سرمایه‌گذاری در سراسر منطقه کمک می‌کنند.

Continue Reading

تجارت

فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری افغانستان

همچنین نمایندگان اتاق زراعت و مالداری می‌گویند که اگر وزارت شرایط مناسبی برای واگذاری زمین و ارائه همکاری‌های فنی فراهم کند، سرمایه‌گذاران داخلی تمایل بیشتری برای سرمایه‌گذاری در این حوزه خواهند داشت.

Published

on

مسؤولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که این وزارت متعهد به گسترش سرمایه‌گذاری در بخش‌های زراعتی کشور است و تلاش می‌کند تا فرصت‌های بیشتری برای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی فراهم شود.

به گفته شیرمحمد خاتمی، سخنگوی وزارت زراعت، علاوه بر همکاری‌های تخنیکی با سرمایه‌گذاران، زمینه توزیع و اجاره زمین نیز فراهم شده است؛ تاکنون حدود ۷۲ هزار جریب زمین برای استفاده سرمایه‌گذاران در بخش‌های مختلف واگذار گردیده است.

مسؤولان تاکید دارند که ظرفیت‌های زیادی در زمینه زراعت، مالداری، باغداری، آبیاری، بسته‌بندی محصولات، نگهداری، حمل و نقل و سردخانه‌ها وجود دارد و اعضای بخش خصوصی می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌برداری کنند.

همچنین نمایندگان اتاق زراعت و مالداری می‌گویند که اگر وزارت شرایط مناسبی برای واگذاری زمین و ارائه همکاری‌های فنی فراهم کند، سرمایه‌گذاران داخلی تمایل بیشتری برای سرمایه‌گذاری در این حوزه خواهند داشت.

با این حال، برخی از سرمایه‌گذاران خصوصی از عملکرد وزارت زراعت انتقاد می‌کنند و می‌گویند که با وجود ظرفیت‌های بالای افغانستان در حوزه زراعت، اقدامات کافی برای معیاری‌سازی محصولات و رسیدن به خودکفایی صورت نگرفته است.

کارشناسان اقتصادی تاکید دارند که توسعه صحیح و هدفمند بخش زراعت و مالداری می‌تواند فرصت سرمایه‌گذاری میلیارد دلاری برای کشور ایجاد کند و از وزارت زراعت می‌خواهند که بسته‌های تشویقی برای جذب سرمایه‌گذاری معرفی نماید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!