Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: حملات هوایی مؤثر بر مراکز مهم نظامی پاکستان انجام شد

وزارت دفاع ملی تأکید کرده است که این حملات در واکنش به «تجاوزات هوایی اردو پاکستان» انجام شده که به گفته این وزارت، شب گذشته و امروز کابل، بگرام و برخی مناطق دیگر را هدف قرار داده بود.

منتشر شده

در

وزارت دفاع ملی اعلام کرد که نیروهای هوایی این وزارت روز یک‌شنبه (دهم حوت) بار دیگر چندین مرکز مهم نظامی پاکستان را هدف قرار داده‌اند.

در خبرنامه‌ای که از سوی این وزارت منتشر شده، آمده است: «نیروهای هوایی وزارت دفاع ملی امروز بر پایگاه نورخان در راولپندی، قول اردوی شماره ۱۲ در کویته ایالت بلوچستان، کمپ خویزو در منطقه مهمند ایجنسی ایالت خیبرپختونخوا و همچنان قرارگاه‌های نظامی در غلنی حملات هوایی مؤثر انجام دادند که به اهداف تعیین‌شده اصابت نموده و خسارات قابل ملاحظه‌ای وارد کرده است.»

وزارت دفاع ملی تأکید کرده است که این حملات در واکنش به «تجاوزات هوایی اردو پاکستان» انجام شده که به گفته این وزارت، شب گذشته و امروز کابل، بگرام و برخی مناطق دیگر را هدف قرار داده بود.

در ادامه این خبرنامه آمده است: «هر اندازه حلقات شرور پاکستانی حریم هوایی ما را نقض و بی‌حرمتی نمایند، با واکنش شدید روبه‌رو خواهند شد.»

رویداد های اخیر

متقی با معاون شرکت تجاری السایر کویت درباره گسترش روابط اقتصادی گفتگو کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، با محمد ناصر السایر، معاون اجرائیوی شرکت تجاری السایر کویت، دیدار کرد.

براساس خبرنامه وزارت خارجه امارت اسلامی، در این دیدار درباره وضعیت کنونی افغانستان، امنیت، ثبات و همچنین فرصت‌های ایجادشده در زمینه تجارت و سرمایه‌گذاری گفتگو شد.

آقای متقی روابط میان کویت و افغانستان را تاریخی و مثبت خواند و بر گسترش روابط همه‌جانبه میان دو کشور ابراز امیدواری کرد.

آقای ناصر السایر ضمن ابراز خرسندی از سفرش به افغانستان، گفت که می‌خواهد در آینده روابط تجاری خود را با افغانستان آغاز کند.

او افزود که شرکتش برنامه دارد میوه‌های خشک و تازه را از افغانستان به کویت و دیگر بازارها صادر کند.

همچنین، دو طرف بر گسترش روابط اقتصادی و تجاری، تقویت همکاری‌های مشترک، تسهیل رفت‌وآمد و استفاده مؤثر از فرصت‌های موجود سرمایه‌گذاری در افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آلمان ۳۰ شهروند افغانستان را به کابل اخراج کرد

Published

on

دولت آلمان روز سه‌شنبه ۳۰ شهروند افغانستان را در یک پرواز چارتر از میدان هوایی لایپزیگ به کابل اخراج کرد.

روزنامه «بیلد» گزارش داده است که این مهاجرین صبح سه‌شنبه از میدان هوایی لایپزیگ به کابل منتقل شده‌اند.

این دومین اخراج گروهی شهروندان افغانستان پس از تغییر سیاست برلین در قبال بازگرداندن پناهجویان افغان به شمار می‌رود.

آلمان در ماه‌های اخیر روند اخراج شهروندان افغانستان را گسترش داده و افزون بر افراد دارای پرونده‌های جرمی، پناهجویانی را که درخواست پناهندگی‌شان رد شده است نیز در معرض اخراج قرار داده است.

پیش از این نیز ۳۱ پناهجوی افغان در یک پرواز چارتر از آلمان به کابل منتقل شده بودند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندونیزیا: از ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت می‌کنیم

قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

Published

on

معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا می‌گوید جاکارتا از تلاش‌ها برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی حمایت خواهد کرد.

انیس متا، معاون وزیر امور خارجه اندونیزیا و رئیس حزب گلورا، در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است که روز دوشنبه، ۲۴ آگست، با شعیب بریالی از افغانستان دیدار کرده است.

او گفته است که در این دیدار، به‌گونه مستقیم در مورد پیشرفت تلاش‌های مقام‌های حاکم در افغانستان برای عملی‌سازی تعهدات بین‌المللی و زمینه‌سازی برای ادغام دوباره افغانستان در جامعه جهانی گفتگو کرده است.

متا افزوده است که اندونیزیا در اصل و از طریق تعامل سازنده، به حمایت از این روند ادامه خواهد داد تا زندگی مردم افغانستان بهبود یافته، ثبات بیشتر پیدا کند و زمینه رفاه آنان فراهم شود.

درهمین حال، قیس بارکزی، سرپرست سفارت افغانستان در جاکارتا، در واکنش به این اظهارات از تعامل سازنده اندونیزیا قدردانی کرده است.

بارکزی گفته است که افغانستان بر تعهد خود به تعامل معنادار با جهان و تأمین صلح، ثبات و همکاری در منطقه تأکید دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!