Connect with us

رویداد های اخیر

گزارش‌ها در مورد بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه تکذیب شد

منتشر شده

در

دوحه نیوز به نقل از منابعی در سفارت افغانستان در قطر نوشته است که گزارش‌ها مبنی بر درخواست قطر برای بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه نادرست است.

دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه در سال ۲۰۱۳ برای تسهیل مذاکرات مربوط به جنگ افغانستان افتتاح شد و بعداً به عنوان محل اصلی مذاکرات بین امارت اسلامی و ایالات متحده عمل کرد که در نهایت منجر به توافق دوحه شد.

رویداد های اخیر

صدراعظم البانیا خروج ناتو از افغانستان را «شرم‌آور» خواند

Published

on

ادی راما، صدراعظم البانیا، از ناتو به دلیل نحوه مدیریت خروج از افغانستان انتقاد کرده و این خروج را «شرم‌آور» توصیف کرده است.

راما در مصاحبه‌ای در جریان مجمع اقتصادی دلفی در یونان گفت که اگرچه البانیا عضو ناتو است، اما نفوذ محدودی بر تصمیمات این اتحاد دارد. او خاطرنشان کرد که وقتی اقدامات ناتو موفقیت‌آمیز تلقی می‌شوند، کشورهای عضو اعتبار آن را به نام خود می‌زنند، اما وقتی نتایج منفی است، تقصیر را به گردن یکدیگر می‌اندازند.

راما با اشاره به خروج ناتو در سال ۲۰۲۱ از افغانستان گفت که خروج ناتو تأثیر بدی بر اتحاد و کشورهای عضو آن داشته است.

وی افزود که البانیا پس از سقوط کابل، هزاران نفر از افغان‌ها را پذیرفت در حالی که بسیاری از کشورهای اروپایی تمایلی به میزبانی از آنها نداشتند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولند سه مهاجر افغان را باوجود حکم محکمه حقوق بشر اروپا اخراج کرد

Published

on

حکومت پولند باوجود حکم محکمه حقوق بشر اروپا علیه اخراج سه مهاجر افغان، آنها را به کابل اخراج کرده است.

به گزارش رسانه‌های پولند، اخراج این افراد در اوایل ماه جاری میلادی صورت گرفته است.

مقامات پولند اخراج ۹ مهاجر افغان را در ۱۰ اپریل برنامه‌ریزی کرده بودند. با این حال، محکمه حقوق بشر اروپا به پولند دستور داد تا اخراج این افراد را به دلیل نگرانی‌های امنیتی به حالت تعلیق درآورد.

با وجود اطلاع از تصمیم محکمه قبل از پرواز، مقامات پولند سه تن آنها را به کابل اخراج کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

روسیه به افغانستان آرد غنی‌شده کمک کرد

Published

on

وزارت امور خارجه روسیه اعلام کرد که این کشور اولین محموله آرد گندم غنی‌شده خود را روز پنجشنبه طی مراسمی در مزار شریف به برنامه جهانی غذا در افغانستان تحویل داد.

این محموله کمکی بخشی از کمک‌های گسترده‌تر روسیه به برنامه جهانی غذا در افغانستان است. مقامات روسی می‌گویند که حجم کل این کمک‌ها به حدود ۳۹۷۷ تن خواهد رسید.

این اقدام تلاش‌های بین‌المللی مداوم برای مقابله با ناامنی غذایی در کشور را برجسته می‌کند، جایی که میلیون‌ها نفر به دلیل چالش‌های اقتصادی و شوک‌های مرتبط با اقلیم به حمایت‌های بشردوستانه نیاز دارند.

سازمان‌های امدادی هشدار می‌دهند که حمایت پایدار بین‌المللی در ماه‌های آینده بسیار حیاتی خواهد بود، زیرا بسیاری از خانواده‌های افغان برای تأمین مواد غذایی اولیه با مشکل مواجه هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!