Connect with us

ورزش

۱۳ کوهنورد در بلخ قله «جانور کوه» را صعود کردند

منتشر شده

در

۱۳ تن از کوهنوردان تیم «اتحاد نوشاخ» به سرپرستی خوشحال صافی، معاون اداری این فدراسیون، با هماهنگی ریاست المپیک و تربیت بدنی و ورزش بلخ و همچنین فدراسیون کوهنوردی این ولایت، توانستند قله «جانور کوه» را با ارتفاع تقریباً ۱۸۰۰ متر در ولسوالی مارمول با موفقیت صعود کنند.

هدف این برنامه، رشد و تقویت توانایی‌های این کوهنوردان، تقویت روحیه تیمی و توسعه این ورزش در بلخ عنوان شده است.

ورزش

فهرست بازیکنان تیم الف کریکت افغانستان برای مسابقات سه‌جانبه در سریلانکا اعلام شد

Published

on

بورد کریکت افغانستان فهرست بازیکنان تیم الف کشور (افغان ابدالیان) را برای مسابقات سه‌جانبه یک‌روزه با حضور تیم‌های الف سریلانکا و هند اعلام کرده است.

این مسابقات از ۹ تا ۲۱ جون در دمبولا برگزار می‌شود و به بازیکنان نوظهور افغانستان فرصت مهمی برای کسب تجربه بین‌المللی در برابر حریفان قدرتمند می‌دهد.

در بازی اول، تیم الف سریلانکا به مصاف تیم الف هند خواهد رفت. تیم الف افغانستان در ۱۱ جون با تیم الف هند روبه‌رو خواه شد.

مسابقات ۵۰ آوره به صورت رفت و برگشت برگزار می‌شود و هر تیم دو بار به مصاف هم می‌رود. دو تیم برتر به دیدار نهایی که قرار است ۲۱ جون برگزار شود، راه خواهند یافت.

ترکیب تیم الف افغانستان: عمران میر (کاپیتان)، نور رحمان (ویکت کیپر)، محمد اسحاق (ویکت کیپر)، حسن عیسی خیل، خالد تنیوال، اعجاز احمدزی، بهیر شاه محبوب، فیصل خان شینوزاده، فرمان الله صافی، شمس الرحمان، خلیل گربز، ظاهر خان پکتین، فریدون داوودزی، محمد ابراهیم و عبدالله احمدزی.

Continue Reading

ورزش

شش بازیکن کریکت افغانستان برای لیگ برتر سریلانکا ۲۰۲۶ انتخاب شدند

Published

on

شش بازیکن کریکت افغانستان برای حضور در فصل ۲۰۲۶ لیگ برتر سریلانکا انتخاب شده‌اند؛ حضوری که بیانگر جایگاه رو به رشد افغانستان در لیگ‌های تجارتی کریکت بیست‌آوره است.

ابراهیم زدران از سوی جفنا کینگز، تیم مدافع عنوان قهرمانی، انتخاب شده است، در حالی که مجیب الرحمن نماینده کولمبو کاپس در این مسابقات خواهد بود.

در همین حال، رحمن الله گربز و ظاهر خان، هر دو توسط کندی رویالز انتخاب شده‌اند.

فضل الحق فاروقی و گلبدین نایب برای دمبولا سیکسرز بازی خواهند کرد.

لیگ برتر سریلانکا ۲۰۲۶ ششمین دوره این مسابقات خواهد بود. این رقابت‌های پنج تیمی قرار است در ۱۷ جولای آغاز شود.

Continue Reading

ورزش

گزارش‌‌ها: افغانستان میزبان هند برای سلسله مسابقات کریکت ۲۰ آوره در دهلی خواهد بود

Published

on

رسانه‌های هندی گزارش داده اند که انتظار می‌رود افغانستان در ماه سپتمبر میزبان هند برای سه مسابقه بین‌المللی ۲۰ آوره در دهلی باشد.

طبق گزارش روزنامه تایمز آف ایندیا، قرار است این مسابقات به تاریخ ۱۳، ۱۶ و ۱۹ سپتمبر در استدیوم «آرون جایتلی» در دهلی نو برگزار شود، اگرچه هنوز اعلام رسمی در این مورد صورت نگرفته است.

افغانستان در حال حاضر برای یک بازی تست و سه بازی یک روزه مقابل هند که قرار است در ماه جاری برگزار شود، آمادگی می‌گیرد.

افغانستان در طول یک دهه گذشته از ورزشگاه‌های هند و امارات متحده عربی به عنوان میدان‌ خانگی خود برای مسابقات بین‌المللی استفاده کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!