ورزش

افغانستان در پایان روز دوم بازی تست با ۱۳۵ دوش از بنگلادیش عقب است

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان در پایان روز دوم دیدار تست مقابل بنگلادیش، در نخستین دور خود به ۲۱۱ دوش در بدل از دست دادن چهار بازیکن دست یافت.

این دیدار روز شنبه در استدیوم بین‌المللی شیخ زاید در ابوظبی، امارات متحده عربی، برگزار شد.

تیم ملی بنگلادیش در نخستین دور خود با از دست دادن تمامی بازیکنانش، ۳۴۶ دوش در ۹۲.۳ آور به ثبت رساند. این تیم بازی روز دوم را با نتیجه ۳۱۷ دوش در بدل از دست دادن هشت بازیکن آغاز کرده بود. افغانستان در پایان روز دوم، با از دست دادن چهار بازیکن، ۱۳۵ دوش از حریف خود عقب بود و شش بازیکن دیگرش هنوز در اختیار داشت.

در دور نخست بنگلادیش، تنزید حسن با کسب ۸۳ دوش بهترین توپ‌زن این تیم بود و شادمان اسلام نیز ۶۷ دوش به دست آورد. این عملکرد به بنگلادیش کمک کرد تا مجموع قابل توجهی از دوش‌ها را ثبت کند.

در بخش توپ‌اندازی افغانستان، محمد سلیم با گرفتن چهار ویکت در بدل ۸۲ دوش و یمین احمدزی با گرفتن سه ویکت در بدل ۷۹ دوش، بهترین عملکرد را داشتند.

عبدالمالک و رحمت‌شاه نیز در اننگز افغانستان نقش مهمی ایفا کردند و پس از سقوط چهار بازیکن، به پیشرفت امتیاز تیم کمک کردند. افغانستان امیدوار است در روز سوم بازی، با ادامه این روند، فاصله خود را با بنگلادیش کاهش دهد؛ در حالی که بنگلادیش تلاش خواهد کرد با گرفتن ویکت‌های زودهنگام، برتری خود را در این دیدار افزایش دهد.

روز سوم این مسابقه برای هر دو تیم اهمیت زیادی خواهد داشت؛ زیرا افغانستان به دنبال جبران فاصله امتیازی است و بنگلادیش تلاش می‌کند کنترول بیشتری بر جریان این دیدار تست به دست آورد.

گفتنی است که شبکه رادیو تلویزیون آریانا این دیدار تست را به‌گونه زنده و انحصاری برای علاقه‌مندان کریکت در سراسر افغانستان پخش می‌کند.

Trending

خروج از نسخه موبایل