Connect with us

رویداد های اخیر

فلیچر: کشورهای کمک‌کننده افغانستان را تنها نگذارند

منتشر شده

در

معاون سرمنشی سازمان ملل متحد در امور  بشردوستانه و رئیس اوچا از کشورهای کمک‌کننده می‌خواهد که در چنین شرایطی افغانستان را تنها نگذارند. 

تام فلیچر در یک گفتگوی اختصاصی با آریانانیوز گفته است که آمار نیازمندی‌های بشردوستانه در افغانستان همچنان بلند است. 

فلیچر تأکید کرده است که صدای زنان و دختران افغان در استیج سازمان ملل بی‌پاسخ نمی‌ماند و چالش‌های آنان نیز نادیده گرفته نخواهد شد. 

او در این گفتگو افزود: «همان‌طور که گفتید، نیازهای بشری در افغانستان بسیار زیاد است. بیش از ۲۰ میلیون نفر در افغانستان اکنون به کمک‌های بشردوستانه نیاز دارند. من خواستم تقریباً یک هفته را در افغانستان بگذرانم تا از کندهار، کندز و اینجا کابل بازدید کنم، با جوامع محلی گفتگو داشته باشم و احساس آن‌ها را درباره نیازهای وسیع بشری شان درک کنم. همچنین با تیم‌های فوق العاده کمک‌رسان ما که در ساحه کار می‌کنند، دیدار داشته باشم. آن‌ها به من می‌گویند که حجم نیازها مثل همیشه بزرگ است، چون علاوه بر دهه‌ها جنگ، فقر و نابرابری، حالا بحران اقلیمی هم به این مشکلات اضافه شده که به‌ویژه بر افراد آسیب‌پذیرتر اثر می گذارد.»

با این حال، وی اضافه کرد که قطع کمک‌های امریکا، بخش‌های کاری آنان در افغانستان را متأثر ساخته است.

فلیچر بیان نمود: «پیام من به کشورهای کمک‌کننده و جامعه بین‌المللی بسیار ساده است: عقب‌نشینی نکنید. افغانستان را تنها نگذارید تا با این نیازهای عظیمی که با آن‌ها روبه‌رو است، مجبور شود به‌تنهایی مقابله کند. ما باید اینجا باشیم. باید به‌صورت پایدار اینجا بمانیم، در گفتگو با جوامع محلی، تا حد امکان مؤثر عمل کنیم و با سخاوتی که برای پاسخ به این لحظه نیاز است، کمک‌رسانی کنیم.»

او علاوه نمود که افغانستان مسیر ترقی خود را در پیش گرفته و پیشرفت اقتصادی لازم برای ایستادن مستقل بدون اتکای بین‌المللی را محقق کرده است.

وی تصریح کرد: «ما به عنوان کمک‌رسان‌های بشردوستانه نباید در آینده در اینجا نباشیم، زیرا افغانستان راه خود را یافته، مسیر پیشرفت خود را در پیش گرفته و پیشرفت اقتصادی لازم برای ایستادن مستقل بدون اتکای بین‌المللی را محقق کرده است. آرمان ما فقط باید این باشد که افغانستان یک روز به ما نیاز نداشته باشد و اینجا را ترک کنیم.»

تام فلیچر همچنان تأکید نمود که آنان در چارچوب سازمان ملل با هر بودجه‌ای که بتوانند فراهم آورند، در افغانستان می‌مانند و درحد امکان و به‌گونه‌ موثر خدمت رسانی خواهند کرد.

رویداد های اخیر

فعالیت سفارت افغانستان در توکیو تعلیق می‌شود

Published

on

سفارت افغانستان در جاپان که از سوی دیپلوماتان حکومت پیشین اداره می‌شود، اعلام کرده است که فعالیت خود را در توکیو پس از پایان ماه جنوری سال ۲۰۲۶، تعلیق می‌کند.

این سفارت در اعلامیه امروز (جمعه) نوشته که این تصمیم پس از مشورت با وزارت خارجه جاپان و در هماهنگی نزدیک با مقامات این کشور و با درنظرداشت کنواسیون روابط دیپلوماتیک وین ۱۹۶۱ اتخاذ شده است.

سفارت افغانستان در توکیو افزوده است که پس از تاریخ ۳۱ جنوری، تمام فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و قنسولی‌اش تا اطلاع بعدی متوقف خواهد شد.

گفتنی است که در حال حاضر شیدا ابدالی به عنوان سفیر افغانستان در جاپان کار می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار تعارفی شارژدافیر سفارت ترکیه در کابل با رئیس دوم سیاسی وزارت خارجه

Published

on

سادین آییلدز، شارژدافیر سفارت ترکیه در کابل به مناسبت آغاز کارش، دیدار تعارفی با ذاکر جلالی، رئیس دوم سیاسی وزارت امور خارجه افغانستان انجام داده است.

سفارت ترکیه در کابل گفته که در این دیدار تبادل نظرهای متقابل در مورد روابط دوجانبه صورت گرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تحول: تاکید کابل بر حل مسایل از طریق گفتگو

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!