Connect with us

رویداد های اخیر

مسئولان: با عملی‌شدن پروژه‌های بزرگ، زمینه کار برای هزاران تن فراهم خواهد شد

منتشر شده

در

مقام‌های ارشد امارت اسلامی گفته‌اند که با عملی‌شدن پروژه‌های بزرگ زمینه کار برای هزاران تن به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم فراهم خواهد شد.

عبدالسلام حنفی، معاون دوم رییس الوزرا تأکید کرده است که با تکمیل پروژه‌های ساخت شهرک‌ها در پایتخت، مشکلات بیشتری شهروندان کشور از رهگذر سرپناه نیز تا حدودی حل خواهد شد.

آقای حنفی این مطلب را دریک سیمینار شش روزه که ازسوی وزارت شهرسازی و مسکن امروز (شنبه، ۹ میزان) در کابل برگزار شده بود، بیان کرده است.

هماهنگی بیشتر، نظارت و کنترول، رهبری بهتر و مدیرت دقیق، استقامت دهی واحدهای دومی با مرکز، آشنایی با قوانین و پالیسی‌ها و شریک سازی معلومات از اهداف این سیمینار گفته شده است.

آقای حنفی گفت: «اگر الله متعال خواسته باشد این پروژه‌ها تکمیل شوند، ان شاءالله تا حد زیادی مشکلات هموطنان ما از نگاه کمبود امکان زیستی رفع خواهد شد.»

دراین نشست هم‌چنان برای سرمایه‌گذاری درافغانستان به تاجران ملی و بین‌المللی فراخوان داده شد تا آنان در کشور سرمایه‌گذاری کنند، زیرا به گفته مسئولان، امنیت سراسری تأمین شده، شفافیت بوجود آمده و زمین‌های غصب شده دوباره استرداد و کارهای بهتری هم صورت گرفته است.

روح الله احمدی، سرپرست معینیت انکشاف وزارت شهرسازی و مسکن گفت: «ما از کشورهای منطقه و جهان، تجار ملی افغان و نهادهای خیریه بین‌المللی می‌خواهیم که با استفاده از از این فرصت طلایی و شرایط مناسب در کشورمان سرمایه‌گذاری کنند.»

پروژه‌های همچون نیله باغ، شهرک قطری‌ها و کابل جدید از پروژه‌های مهم وزارت شهر سازی و مسکن هستند که با عملی‌شدن آنها برای هزاران تن بصورت مستقیم و غیرمستقیم زمینه کار فراهم خواهد شد. اما اگاهان می‌گویند که آغاز کار شهرک‌ها به پول کافی نیاز دارد.

رویداد های اخیر

انتقال انجن ۲.۳ میلیون دالری بوئینگ ۷۳۷ شرکت آریانا از امریکا به کابل

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Published

on

به‌دنبال تلاش‌ها و پیگیری‌های رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت، انجن یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ این شرکت که به‌دلیل روند گمرکی در امریکا متوقف مانده بود، پس از تکمیل مراحل مربوط، به کابل انتقال داده شد.

این انجن به ارزش ۲.۳ میلیون دالر امریکایی از شرکت «گلوبل انجین» خریداری شده و قرار است پس از انتقال به کابل، توسط تیم تخنیکی د آریانا افغان هوایی شرکت در یک فروند طیاره‌ی بوئینگ ۷۳۷ نصب شود.

مسوولان د آریانا افغان هوایی شرکت می‌گویند انتقال این انجن، گام مهمی در راستای تقویت ظرفیت تخنیکی و عملیاتی این شرکت و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت منظم هواپیماهای آن به شمار می‌رود.

رهبری د آریانا افغان هوایی شرکت تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین سریع‌تر پرزه‌جات و تجهیزات مورد نیاز طیاره‌ها ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در یک سال گذشته بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت توزیع شده است

Published

on

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، می‌گوید در یک سال گذشته هجری قمری، بیش از ۶۵۰ هزار جلد پاسپورت عادی در کشور توزیع و ویزه بیش از ۱۶ هزار شهروند خارجی تمدید شده است.

مجاهد این اظهارات را در برنامه «حکومت در آئینه مطبوعات» با عنوان «هفته خدمات عامه» مطرح کرده است.

به گفته او، اداره عمومی احصائیه و معلومات نیز در سال ۱۴۴۷ هجری قمری نزدیک به دو میلیون تذکره الکترونیکی و حدود یک میلیون تذکره کاغذی توزیع کرده است.

مجاهد افزود که این اداره در یک سال گذشته صدها هزار خدمت حضوری و آنلاین را در بخش اصلاح تذکره‌ها نیز ارائه کرده است.

سخنگوی امارت اسلامی گفت ریاست عمومی پاسپورت با کاهش فورم ثبت‌نام پاسپورت از ۹ صفحه به یک صفحه، تلاش کرده روند ارائه خدمات را سریع‌تر و آسان‌تر کند.

او همچنین از گسترش خدمات شرکت دولتی «افغان پست» خبر داد و گفت این شرکت در یک سال گذشته بیش از پنج میلیون مراسله داخلی را انتقال داده است.

به گفته مجاهد، ارائه خدمات تأیید و تصدیق صدها هزار سند، راه‌اندازی خدمات عاجل، ایجاد مرکز خدمات مشتریان و رساندن اسناد تا درب منازل از دیگر اقداماتی بوده که برای توسعه خدمات پستی انجام شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات آغاز شد

Published

on

کار ساخت یک کارخانه بزرگ تولید سمنت در هرات امروز با حضور شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی افغانستان در ولایت هرات آغاز شد.

همایون افغان، سخنگوی وزارت معادن و پترولیم، می‌گوید قرارداد این پروژه با یک شرکت داخلی امضا شده و قرار است کار ساخت آن تا دو سال آینده تکمیل شود و پس از آن روند استخراج سمنت آغاز گردد.

به گفته او، شرکت قراردادی برای اجرای این پروژه ۱۴۳ میلیون دالر سرمایه‌گذاری می‌کند و پس از آغاز فعالیت، ظرفیت تولید روزانه آن به حدود سه هزار تُن سمنت خواهد رسید.

مسئولان می‌گویند با آغاز فعالیت این پروژه، حدود پنج هزار نفر به‌گونه مستقیم و غیرمستقیم در آن مصروف کار خواهند شد.

در مراسم آغاز کار این پروژه، معاون اقتصادی و معاون اداری ریاست‌الوزرا و شماری از وزیران کابینه امارت اسلامی نیز حضور داشتند.

پروژه سمنت هرات از پروژه‌های بزرگ صنعتی کشور به شمار می‌رود که مردم این ولایت سال‌ها در انتظار آغاز استخراج و تولید سمنت از آن بوده‌اند.

این پروژه در حدود ۳۰ کیلومتری غرب شهر هرات، در ولسوالی زنده‌جان موقعیت دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117