Connect with us

رویداد های اخیر

ستانکزی: هیچ نوع اختلاف در امارت اسلامی وجود ندارد

او با تاکید بر اینکه امنیت سراسری در کشور تامین شده، از همه شهروندان خواست تا در بازسازی، پیشرفت و امنیت کشور سهم بگیرند.

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

معین سیاسی وزارت امور خارجه گفته است که شماری از رسانه‌ها گزارش داده اند که در میان رهبران امارت اسلامی اختلافات وجود دارد، اما این حقیقت ندارد.

شیر محمد عباس ستانکزی در برنامه‌ هماهنگی میان وزارت اطلاعات و فرهنگ و اتاق پیشه‌وران در کابل اظهار کرد که دشمنان نظام هنوزهم در کمین‌اند تا بخش‌های اقتصادی، سیاست و امنیت افغانستان را اخلال نمایند؛ اگرچه سه سال است قوت‌های خارجی در افغانستان حضور ندارند.

او گفت: «از کسب آزادی افغانستان حدود سه سال می‌گذرد. در جریان این سه سال نیروهای خارجی در افغانستان حضور نداشتند، اما دشمن ما هنوز هم در کمین است. تلاش می‌کنند در بخش‌های اقتصاد، سیاست، امور داخلی و امنیت افغانستان مشکل ایجاد کنند.»

به گفته آقای ستانکزی، هم‌اکنون در ولایت‌های مخلتف پروژه‌های زیادی در حال تطبیق است که این نشان دهنده نبود فساد اداری و خدمت صادقانه مسوولان می‌باشد.

او با تاکید بر اینکه امنیت سراسری در کشور تامین شده، از همه شهروندان خواست تا در بازسازی، پیشرفت و امنیت کشور سهم بگیرند.

آقای ستانکزی گفت: «ما باید از گذشته درس بگیریم. حالتی به میان نیاید که خدا ناخواسته در میان ما بی اتفاقی باشد و جنگ های داخلی شروع شود. قوتی پیدا نشود که بار دیگر بر افغانستان تاخت و تاز کند. به دلیل فقر و غربت دست خود را به سوی کشورهای دیگر دراز نکنیم. این کشور را از هر لحاظ خودکفا بسازیم. این وظیفه ما است. ما این کار را می‌کنیم تا فرزندان ما از این مشکل رهایی یابند.»

شیر محمد عباس ستانکزی در برنامه‌ سومین دور فراغت انستیتوت دیپلوماسی وزارت خارجه نیز سخنرانی کرد و ضمن تاکید بر گسترش روابط امارت اسلامی با کشورها تصریح کرد که در حال حاضر داشتن دیپلوماسی قوی یک نیاز جدی است.

وی همچنان بر اهمیت آموزش‌های عصری و دینی در کشور تاکید کرده گفت که نیاز است توجه ویژه‌ای به این بخش شود.

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به ‌ده‌ها نیازمند در بامیان بسته‌‌های کمکی رمضانی توزیع کرد

Published

on

(Last Updated On: )

بنیاد بیات می‌گوید که به ده‌ها خانواده‌ نیازمند در ولایت بامیان بسته‌‌های کمکی رمضانی توزیع کرده است.

این بسته‌های کمکی مشمول آرد، روغن و برنج می‌شود که هدف از توزیع آن‌ دست گیری نیازمندان گفته شده است.

مسوولان این بنیاد گفته‌اند که این کمک‌ها تا پایان ماه رمضان به خانواده‌های نیازمند در سایر ولایات کشور نیز توزیع خواهد شد.

سید حکیم، نماینده بنیاد بیات در بامیان گفت: «به ادامه کمک‌های بنیاد بیات، امروز ما در جریان توزیع کمک‌‌های رمضانی در ولایت بامیان هستیم. این کمک‌ها شامل آرد، برنج و روغن می‌باشد.» ‌

در همین حال، نیازمندان که از این کمک‌ها مستفید شده‌اند، از دیگر نهادهای مددرسان هم می‌خواهند تا در این ماه برای دست‌گیری نیازمندان بشتابند.

دریافت کننده کمک گفت: «تشکر از بنیاد بیات که برای این قسم مردم کمک را درنظر می‌گیرند.»

دریافت کننده کمک گفت: «تشکر از بنیاد بیات که برای ما کمک کرده، امیدوارهستیم که در آینده هم به مردم فقیر بامیان کمک شوند.»

بنیاد بیات در کنار کمک‌رسانی به پروژه‌های عام المنفعه، صحی و آسیب‌دیدگان آفات طبیعی، نزدیک به دو دهه است که در هر ماه رمضان هزاران خانواده نیازمند را در مرکز و ولایات تحت پوشش کمک‌های غذایی و غیرغذایی قرار می‌دهد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان بار دیگر از امارت اسلامی خواست تا علیه شبه نظامیان اقدام کند

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور خارجه پاکستان روز پنجشنبه از امارت اسلامی خواست تا علیه شبه نظامیانی که در افغانستان پناهگاه دارند، اقدامات قابل مشاهده را اتخاذ کند.

شفقت علی خان، سخنگوی این وزارت در یک نشست خبری روز پنجشنبه گفت: «تهدید تروریستی علیه پاکستان از سوی گروه‌های تروریستی از جمله تحریک طالبان پاکستان، اردوی آزادی‌بخش بلوچستان و شاخه خراسان داعش مهمترین نگرانی ما است. ما همچنان از حکومت سرپرست می‌خواهیم تا با در نظر گرفتن تعهدات آنها به جامعه بین المللی برای از بین بردن زیرساخت ها و گروه های تروریستی از خاک افغانستان، اقدامات قابل مشاهده و قابل تأیید علیه آنها انجام دهند.»

وی در مورد مهاجران افغان گفت که مهلت اخراج آنها تغییر نیافته است. پاکستان ۳۱ مارچ را به عنوان مهلت برای دارندگان کارت شهروندی افغان و خارجیان غیرقانونی برای خروج داوطلبانه از پاکستان تعیین کرده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان همچنان گفت که گذرگاه تورخم تا ۱۵ اپریل باز خواهد بود و برای یافتن یک راه حل دایمی تلاش صورت می‌گیرد.

وی افزود که در خاک پاکستان هیچ نوع ساخت و ساز از جانب افغانستان صورت نخواهد گرفت.

شفقت علی خان تاکید کرد که پاکستان اقدامات محکم علیه تروریزم انجام می‌دهد، اما مسدود کردن کامل مرز با افغانستان ناممکن است.

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور در افغانستان طرح ریزی می‌شود، اما امارت اسلامی این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسوول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تحول: بررسی تحولات جهان در سال ۱۴۰۳ خورشیدی

Published

on

(Last Updated On: )

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!