Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا: برای پایبندی امارت اسلامی به تعهدات ضد تروریزم کار می‌کنیم

منتشر شده

در

یک مقام ارشد امریکا گفته است که دولت بایدن «هر روز به طور خستگی ناپذیر کار می‌کند» تا اطمینان حاصل نماید امارت اسلامی به تعهدات خود برای جلوگیری از تبدیل شدن افغانستان به پناهگاه امن تروریست‌ها پایبند است.

جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، این مطلب را روز یکشنبه پس از پرسش خبرنگاران در مورد اظهارات بایدن مبنی بر همکاری ایالات متحده با امارت اسلامی برای تعقیب اهداف تروریستی در افغانستان، بیان کرد.

وی افزود: «آنچه می‌توانم بگویم این است که ما طالبان (امارت اسلامی) را به تعهداتش تحت توافق دوحه پایبند می‌کنیم، و آن این است که افغانستان نمی‌تواند به‌عنوان پناهگاه امن برای طراحی حملات تروریستی علیه کسی به‌ویژه ایالات متحده امریکا، متحدان و شرکای ما استفاده شود.»

سالیوان گفت: «ما هر روز به طور خستگی ناپذیر کار می‌کنیم تا اطمینان حاصل نماییم که این مجموعه تعهدات محقق می‌شود. فراتر از آن، چیزی بیشتر نمی خواهم بگویم.»

بایدن اخیراً به خبرنگاران گفت: «یادتان هست در مورد افغانستان چه گفتم؟ گفتم القاعده آنجا نخواهد بود. گفتم آنجا نخواهد بود. گفتم از طالبان (امارت اسلامی) کمک می‌گیریم. اکنون چه اتفاقی می افتد؟ چه خبر است. خبرها را بخوانید. درست گفتم.»

امارت اسلامی گفته که اظهارات بایدن «درک واقعیت» است. امارت اسلامی تاکید کرده که سیاستش مبنی بر اینکه اجازه نمی‌دهد کسی از خاک افغانستان علیه دیگران استفاده کند، سیاست مستقل آن است.

رویداد های اخیر

آصف درانی: در امور داخلی افغانستان مداخله ‌نکنید؛ راه خود را پیدا خواهند کرد

Published

on

آصف درانی، نماینده ویژه سابق پاکستان برای افغانستان، گفته است که هیچ کشوری نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند چون ایجاد هرگونه تغییر در این کشور به خود افغان‌ها بستگی دارد.

درانی در پستی در ایکس گفت که افغان‌ها باید «به حال خود رها شوند» و در نهایت «راه خروج» از مشکلات خود را پیدا خواهند کرد.

با این حال، او هشدار داد که بی‌ثباتی در داخل افغانستان می‌تواند پیامدهای منفی برای کشورهای همسایه داشته باشد و افزود که رهبران افغانستان و حامیان آنها باید مسئولیت رسیدگی به چنین خطراتی را بر عهده بگیرند.

درانی سخنان خود را نشانه حسن نیت و بهترین آرزوها برای مردم افغانستان و آینده آنان توصیف کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ازبکستان و جاپان درباره پروژه‌های مشترک برای توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان گفتگو کردند

Published

on

عصمت‌الله ایرگاشف، نماینده ویژه رئیس جمهور ازبکستان در امور افغانستان، با تتسویا یامادا، رئیس عمومی بخش آسیای جنوبی در اداره همکاری‌های بین‌المللی جاپان، دیدار و دو طرف درباره همکاری‌ در پروژه‌های توسعه‌ای مرتبط با افغانستان گفتگو کرده اند.

به گفته وزارت امور خارجه ازبکستان، هر دو طرف بر اجرای ابتکارات مشترک با هدف حمایت از توسعه اجتماعی-اقتصادی افغانستان تمرکز کردند.

در این دیدار، طرف جاپانی از «رویکرد عمل‌گرایانه» ازبکستان نسبت به افغانستان و همچنین زیرساخت‌های توسعه‌یافته در شهر مرزی ترمذ تمجید کرد.

جاپان همچنین علاقه خود را برای استفاده از امکانات ترمذ برای پروژه‌های بشردوستانه و توسعه‌ای آینده در افغانستان، به ویژه در زمینه‌های آموزش، مراقبت‌های صحی، زراعت، توسعه بخش خصوصی و تلاش‌های مبارزه با مواد مخدر ابراز کرد.

هر دو طرف تأکید کردند که چنین همکاری‌هایی با هدف بهبود شرایط زندگی و رفاه عمومی مردم افغانستان انجام می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

Two killed and 51 injured in passenger bus crash in Herat

Published

on

Two people were killed and 51 others injured after a passenger bus overturned in the province, police said on Friday.

The incident took place last night in the Adraskan district, and authorities say excessive speed was the main cause of the crash.

The injured victims have been transferred to nearby health facilities for treatment.

Herat police have urged passenger transport drivers to strictly follow traffic rules and regulations and to avoid speeding and reckless driving.

 
 
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!