Connect with us

تجارت

اتاق تجارت: بیش از ۱۲ تُن مغز جلغوزه به بازار اروپا صادر شده است

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات بیش از دوازده تُن مغزجلغوزه را به بازار اروپا صادر کرده است. مسوولان این اتاق می‌گویند ارزش این محموله حدود ۵۰۰ هزار دالر می‌باشد که قرار است از بندر اسلام قلعه وارد ایران و سپس به ترکیه فرستاده شود.

شرکت‌های صادراتی در هرات جلغوزه را از ولایت‌های مختلف کشور جمع‌آوری کرده بعد از پروسس به بازارهای جهانی صادر می‌کنند. اتحادیه صادرکننده‌گان زون غرب می‌گوید همه ساله از این حوزه حدود ۲۵۰ میلیون دالر اقلام گونه‌گون به کشورهای آسیایی و اروپایی صادرات دارند.

سید مسعود سادات، معاون اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری هرات می‌گوید: «برای اولین بار یک محموله بزرگ مغز جلغوزه از حوزه غرب به اروپا و کشور جرمنی صادر می‌شود که مسیر راه آن از اسلام قلعه به ترکیه می‌رود و از آنجا وارد بازار اروپا می‌شود که ارزش آن بالای ۵۰۰ هزار دالر می‌باشد.»

اتحادیه صادرکننده‌گان زون غرب کشور ابراز کرده است همه ساله بیش از ۵۰ قلم اجناس مختلف به شمول میوهای خشک و تازه و هم‌چنان محصولات حیوانی به بیرون از کشور صادر می‌شود. مسوولان این اتحادیه تأکید می‌کنند که بیشترین صادرات از حوزه غرب کشور صورت می‌گیرد.

محمود اکرمی، معاون اتحادیه صادرکننده‌های هرات گفت: «همه ساله به مقداری حدوداً ۲۵۰ میلیون دالر از آدرس اتحادیه صادرکننده‌گان ولایت هرات به کشورهای خارج صادر می‌شود.»

با این حال، مسوولان محلی در هرات خاطرنشان کرده‌اند تلاش‌ها به هدف افزایش صادرات کالاهای باکیفیت کشور به بازارهای بیرونی ادامه دارد.

بشیراحمد سیرت، رییس صنعت و تجارت هرات افزود: «در قسمت صادرات برنامه جریان دارد و هنوز تکمیل نشده است، تمام سهولت‌های که برای تاجران و سرمایه‌داران برابر شود، امارت اسلامی آنرا حمایت می‌کند، ما هم به همین فکر هستیم تا اینکه سهولت‌های لازم را آماده کنیم.»

در حال حاضر حدود ۱۲۰ شرکت در قسمت صادرات میوه‌های خشک و تازه، نباتات طبی، محصولات حیوانی و حبوبات مصروف هستند که صدها تن در این شرکت‌ها کار می‌کنند.

تجارت

یک شرکت دواسازی در کابل افتتاح شد

از سویی هم، مسوولان در وزارت صحت عامه در این مراسم گفتند که هم اکنون ۷۷ شرکت تولید دوا در کشور فعال هستند و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان در زمینه تولید دوا به خودکفایی برسد.

Published

on

(Last Updated On: )

یک شرکت دواسازی با سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیون دالر امریکایی در کابل افتتاح شد و این شرکت قرار است ۵۰ قلم دوا تولید کند.

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی رئیس‌الوزرا در مراسم افتتاح این شرکت گفت که دواهای باکیفیت از نظر صحی ضامن سلامتی جامعه انسانی است و دواهای بی‌کیفیت زندگی را تهدید می‌کند از این رو توجه بیشتر به کیفیت دوا شود.

عبدالغنی برادر افزود که افزایش شرکت‌های تولید کننده به رشد اقتصادی کشور نیز کمک می‌کند.

او بار دیگر از سرمایه‌گذاران خواست که فعلاً زمینه سرمایه‌گذاری در افغانستان فراهم شده است و با استفاده از این فرصت در بازسازی و انکشاف کشور سهیم شوند.

از سویی هم، مسوولان در وزارت صحت عامه در این مراسم گفتند که هم اکنون ۷۷ شرکت تولید دوا در کشور فعال هستند و تلاش‌ها جریان دارد تا افغانستان در زمینه تولید دوا به خودکفایی برسد.

مسوولان امارت اسلامی همچنان تصریح کرده‌اند که همکاری همه جانبه با شرکت‌ها جریان دارد اما آن‌ها باید مطابق معیاری‌های جهانی دوا تولید کنند.

 

خبرهای مرتبط:

 

ایجاد یک شرکت تولید دوا در ولایت ننگرهار

یک فابریکه بزرگ تولید دوا در کندهار افتتاح شد

Continue Reading

تجارت

پاکستان پس از چهار سال تعلیق صادرات بوره به افغانستان را از سر گرفت

حکومت پاکستان چهار سال پیش برای رفع کمبود بوره و کنترول قیمت‌ها در بازار کشور صادرات آن را به افغانستان تعلیق کرده بود.

Published

on

(Last Updated On: )

رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه (۳اسد) گزارش دادند که صادرات بوره این کشور به افغانستان پس از چهار سال تعلیق از سر گرفته شده است.

براساس گزارش‌ها، روز گذشته بیش از ۴۰۰ موتر حامل بوره از گذرگاه تورخم عبور کرده‌اند.

روزنامه دان پاکستان به نقل از منابع گزارش داده است که حکومت پاکستان اخیراً اجازه صادرات ۱۵۰ هزار تن بوره به افغانستان را تا ۲۵ اسد سال جاری داده است.

این رسانه به نقل از مقام‌های محلی نوشته که حدود ۱۰۰ موتر هر کدام حامل ۳۳ تن بوره چهار روز پیش وارد افغانستان شدند و بعد از آن نیز این روند ادامه داشته است.

این درحالیست که حکومت پاکستان چهار سال پیش برای رفع کمبود بوره و کنترول قیمت‌ها در بازار کشور صادرات آن را به افغانستان تعلیق کرده بود.

Continue Reading

تجارت

علاقه‌مندی سرمایه‌گذاران چینی به تولید انرژِی برق در افغانستان

معین وزارت صنعت و تجارت با استقبال از علاقه‌مندی آنها اظهار داشت که افغانستان مکان فُرصت‌ها برای سرمایه‌گذاری است و رهبری این وزارت آماده هرنوع همکاری می‌باشد.

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت صنعت و تجارت می‌گوید که احمدالله زاهد، معین امور صنعت و تجارت این زوارت روز سه‌شنبه (۲اسد) با تعدادی از سرمایه‌گذاران کشور چین در دفتر کاری شان دیدار نمود.

در خبرنامه این وزارت آمده است که در این دیدار احسان‌الله شهاب، رئیس زون‌های خاص اقتصادی این وزارت نیز حضور داشت، سرمایه‌گذاران کشور چین؛ علاقه‌مندی شان را به سرمایه‌گذاری در بخش‌های تولید انرژی برق سولری و تکنالوژی زراعت اعلام داشتند.

درهمین حال، معین وزارت صنعت و تجارت با استقبال از علاقه‌مندی آنها اظهار داشت که افغانستان مکان فُرصت‌ها برای سرمایه‌گذاری است و رهبری این وزارت آماده هرنوع همکاری می‌باشد.

 

خبرهای مرتبط:

علاقه‌مندی تاجران چینی برای سرمایه‌گذاری در پروژه انتقال آب پنجشیر به کابل

در دو سال گذشته نمایندگان ۱۲۰ شرکت چینایی با امارت اسلامی گفتگو کرده اند

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!