Connect with us

رویداد های اخیر

تأکید محمد یعقوب مجاهد بر گسترش روابط همه‌جانبه با روسیه

مجاهد در این نشست گفته است: «برای ما تعامل و روابط با روسیه اهمیت ویژه دارد و انتظار داریم این روابط بیش از پیش تقویت، گسترده و همه‌جانبه شود.»

منتشر شده

در

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی افغانستان، روز چهارشنبه در حاشیه یک نشست بین‌المللی در مسکو با سرگئی شویگو، منشی شورای امنیت ملی روسیه، دیدار و گفتگو کرده است.

در این دیدار، دو طرف درباره گسترش روابط دوجانبه، همکاری‌های امنیتی و وضعیت کنونی افغانستان گفتگو کرده‌اند.

آقای مجاهد در این نشست گفته است: «برای ما تعامل و روابط با روسیه اهمیت ویژه دارد و انتظار داریم این روابط بیش از پیش تقویت، گسترده و همه‌جانبه شود.»

او همچنان افزوده است که افغانستان پس از دو دهه حضور نظامی امریکا، هنوز با برخی مشکلات اقتصادی و بشری روبه‌رو است، اما امارت اسلامی توانسته در مدت کوتاه دستاوردهای مهمی در بخش‌های مختلف داشته باشد.

به گفته وزیر دفاع، امارت اسلامی توانسته امنیت را در سراسر افغانستان تأمین کند، اصلاحات اقتصادی و اداری را عملی سازد و در عرصه سیاسی نیز پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای به دست آورد.

آقای مجاهد همچنین تأکید کرده است که نیروهای امنیتی در بخش نابودی شبکه‌های «فتنه‌گر» نیز دستاوردهای مهمی داشته‌اند.

رویداد های اخیر

متقی و معاون وزیر خارجه ایران درباره خدمات قونسلی و همکاری‌های سرحدی گفتگو کردند

Published

on

وحید جلال‌زاده، معاون وزیر امور خارجه ایران در امور قونسلی، طی سفرش به کابل با امیرخان متقی، وزیر امور خارجه افغانستان، دیدار و دو طرف در باره روابط دوجانبه، بهبود خدمات قونسلی برای شهروندان دو کشور و همکاری‌های سرحدی گفتگو کرده اند.

براساس خبرنامه وزارت امور خارجه افغانستان، متقی روابط افغانستان و ایران را رو به گسترش توصیف کرد و تأکید کرد که ارائه خدمات قونسلی به شهروندان باید ساده‌تر، سریع‌تر و مطابق با معیارهای پذیرفته‌شده انجام شود.

وحید جلال‌زاده نیز هماهنگی قونسلی میان دو کشور را مهم دانست و ابراز امیدواری کرد که گفتگوهای جاری با طرف افغان به بهبود روند رسیدگی به امور قونسلی و گسترش تسهیلات برای شهروندان دو کشور منجر شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فطرت: جمعه‌خان فاتح از نظام فاصله نگرفته و نمی‌گیرد

وی همچنین گزارش‌ها درباره اعزام نیرو برای بازداشت جمعه‌خان فاتح را «دروغ و دور از حقیقت» خواند.

Published

on

فصیح‌الدین فطرت، لوی درستیز وزارت دفاع امارت اسلامی، می‌گوید که جمعه‌خان فاتح از نظام امارت اسلامی فاصله نگرفته و گزارش‌ها درباره اختلاف او با رهبری حکومت را «تبلیغات رسانه‌ای» خوانده است.

فطرت اظهار داشت که جمعه‌خان فاتح به دلیل مشکلات خانوادگی نتوانسته است در سمت معاونت والی زابل حضور یابد، اما برخی رسانه‌ها این موضوع را به گونه‌ای بازتاب داده‌اند که گویا میان او و نظام اختلاف به وجود آمده است.

لوی درستیز وزارت دفاع تأکید کرد که این برداشت‌ها واقعیت ندارد و موضوع تنها به مشکلات شخصی و خانوادگی مربوط می‌شود.

وی همچنین گزارش‌ها درباره اعزام نیرو برای بازداشت جمعه‌خان فاتح را «دروغ و دور از حقیقت» خواند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

معاون وزیر خارجه ایران: روابط تهران و کابل در مسیر گسترش قرار دارد

جلال‌زاده در جریان این سفر گفته است که روابط میان ایران و افغانستان نسبت به سال گذشته پیشرفت و جهش خوبی داشته است.

Published

on

وحید جلال‌زاده، معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه ایران، به منظور برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی میان ایران و افغانستان و دیدار با مقام‌های افغان وارد کابل شد.

قرار است در این نشست، موضوعات مرتبط به همکاری‌های کنسولی، امور شهروندان دو کشور و راه‌های تقویت هماهنگی میان نهادهای مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گیرد.

جلال‌زاده در جریان این سفر گفته است که روابط میان ایران و افغانستان نسبت به سال گذشته پیشرفت و جهش خوبی داشته است.

وی افزوده است که هر دو کشور در تلاش‌اند تا پایانه‌های مرزی میان دو طرف را گسترش دهند تا زمینه توسعه روابط اقتصادی و افزایش همکاری‌های تجاری در مناطق مرزی فراهم شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117