Connect with us

ورزش

تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان تیم قرقیزستان را شکست داد

منتشر شده

در

تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان در چارچوب رقابت‌های جام قهرمانی زیر ۱۷ سال مرکز آسیا (کافا) تیم ملی قرقیزستان را شکست داد.

دیدار دو تیم ساعت ۵:۳۰ عصر روز یکشنبه(۲۹ اسد) در تاجیکستان برگزار شد و با نتیجه ۳ بر صفر به نفع افغانستان پایان یافت.

بازیکنان تیم افغانستان توانستند در نیمه اول دو گول وارد دروازه قرقیزستان کنند و در نیمه دوم نیز یک گول دیگر به ثمر رساندند.

گفتنی است که رقابت‌های زیر ۱۷ سال مرکز آسیا (کافا) با اشتراک‌ تیم‌های افغانستان، قرقیزستان، ایران و اوزبیکستان از تاریخ ۲۰ الی ۲۷ آگست سال روان میلادی با میزبانی تاجیکستان برگزار می‌شود.

افغانستان در بازی بعدی خود امروز (دوشنبه) به مصاف تیم میزبان تاجیکستان می‌رود.

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی قزاقستان اشتراک می‌کند

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات بین‌المللی کوک‌پر در شهر ترکستان قزاقستان اشتراک می‌کند.

به گفته فدراسیون ملی بزکشی، این مسابقات پس از ۹ سال وقفه، از ۱۵ تا ۲۱ مارچ سال ۲۰۲۶ میلادی برگزار می‌شود.

در این رقابت‌ها، تیم‌هایی از افغانستان، چین، قزاقستان، مجارستان، مغولستان، ازبکستان، روسیه، تاجیکستان و ترکیه حضور خواهند داشت.

تیم ملی بزکشی افغانستان پیش از این نیز در سال ۲۰۱۷ در مسابقات این رشته در قزاقستان حضور یافته بود.

Continue Reading

ورزش

جنگ خاورمیانه؛ سلسله مسابقات کریکت افغانستان در مقابل سریلانکا به تعویق افتاد

Published

on

بورد کریکت افغانستان اعلام کرده که سلسله مسابقات تیم ملی کشور در مقابل سریلانکا که در ابتدا قرار بود در ۱۳ مارچ ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی آغاز شود، به دلیل مشکلات لوجستیکی ناشی از جنگ خاورمیانه به ربع آخر سال موکول شده است.

برنامه این سلسله مسابقات شامل سه بازی بیست آوره در استدیوم شارجه و سه بازی پنجاه آوره در استدیوم بین‌المللی دبی بود.

بورد کریکت افغانستان در خبرنامه‌ای نوشته است که با وجود آمادگی‌ها و هماهنگی با مسئولان کریکت امارات، تحولات اخیر، برگزاری مسابقات را غیرممکن کرد.

این نهاد خاطرنشان کرده که مسابقات با سریلانکا در ربع آخر سال ۲۰۲۶ در امارات متحده عربی برگزار می‌شود و تاریخ دقیق بعداً اعلام خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

هند با پیروزی در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت بیست‌آوره شد

Published

on

تیم ملی کریکت هند روز یکشنبه با پیروزی قاطع در برابر نیوزیلند برای سومین بار قهرمان جام جهانی کریکت ۲۰ آوره شد و نام خود را در تاریخ کریکت پررنگ‌تر کرد.

در دیدار نهایی که در استدیوم نرندرا مودی در احمدآباد برگزار شد، بیش از ۸۶ هزار تماشاگر که بیشترشان طرفداران هند بودند در این ورزشگاه حضور داشتند. رقابت چندان تنگاتنگ نبود و هند با اختلاف ۹۶ دوش پیروز شد و به نخستین تیمی تبدیل شد که از عنوان قهرمانی خود در جام جهانی بیست‌آوره دفاع می‌کند.

این پیروزی برای هند اهمیت ویژه‌ای داشت، زیرا همین ورزشگاه جایی بود که سه سال پیش در دیدار نهایی جام جهانی ۵۰ آوره در برابر استرالیا شکست خورده بود.

در این بازی، تیم هند با از دست دادن پنج ویکت ۲۵۵ دوش انجام داد. سنجو سمسون بیش از ۸۰ دوش کسب کرد.

در بخش توپ‌اندازی، جسپریت بومرا نمایش فوق‌العاده‌ای داشت و با گرفتن چهار ویکت، نقش مهمی در پیروزی تیمش ایفا کرد و عنوان بهترین بازیکن مسابقه را گرفت.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!