Connect with us

ورزش

تیم کریکت افغانستان با اولین پیروزی در برابر افریقای جنوبی تاریخ سازی کرد

فضل الحق فاروقی و الله محمد غضنفر ستاره های این مسابقه بودند چنانچه این دو بازیکن مجموعاً هفت ویکت گرفتند.

منتشر شده

در

Last Updated on: سنبله ۲۹, ۱۴۰۳

تیم ملی کریکت افغانستان با یک نمایش درخشان توپ اندازی برای اولین بار افریقای جنوبی را شکست داد. افغانستان حریفان خود را با تنها ۱۰۶ دوش حذف کرد و در سلسله مسابقات دوجانبه پیشی گرفت.

فضل الحق فاروقی و الله محمد غضنفر ستاره های این مسابقه بودند چنانچه این دو بازیکن مجموعاً هفت ویکت گرفتند.

افریقای جنوبی پس از برنده شدن قرعه، توپ اندازی را انتخاب کرد، اما ریزا هیندریکس و آیدن مارکرم در همان ابتدا توسط فاروقی حذف شدند.

فاروقی سپس تونی دی زوزی را از میان برداشت و غضنفر تریستان ستبز و جسون سمیت را در حالی که هیچ دوشی انجام نداده بودند، در عین آور حذف کرد.

وضعیت افریقای جنوبی که با ۲۹ دوش پنج ویکت از دست داده بود به زودی به ۳۶ دوش و ۷ ویکت مبدل شد چنانچه غضنفر کایل ورین را به دام انداخت و اندیل فهلوکوایو در جریان دوش حذف شد.

با این حال، مشارکت میان ویان مولدر و بیورن فورتوین برای ۳۹ دوش وضعیت افریقای جنوبی را تا حدی بهتر کرد.

فورتوین توسط راشد خان حذف شد، اما مولدر تیم افریقای جنوبی را از ۱۰۰ دوش عبور داد.

مولدر اندکی بعد توسط فاروقی حذف شد. او در ۸۴ توپ ۵۲ دوش انجام داد.

راشد خان سپس و لونگی نگیدی را از میان برداشت و افریقای جنوبی در ۳۳.۳ آور حذف شد.

افغانستان روز جمعه دومین بازی از سه مسابقات یک روزه بین المللی مقابل افریقای جنوبی را روز جمعه انجام خواهد داد.

ورزش

نشست مهم کریکت افغانستان با سرمربی جدید؛ تمرکز بر آینده و برنامه‌های ملی

سرمربی جدید نشست‌های تخنیکی جداگانه‌ای را با مسئولان بخش‌ها برگزار کرده و روی برنامه‌ریزی کمپ تمرینی پیش‌رو در کابل، مدیریت بازیکنان و هماهنگی بهتر میان بخش‌ها برای رقابت‌های بین‌المللی آینده تأکید شده است.

Published

on

بورد کریکت افغانستان نشست معرفی و هماهنگی جامعی را با سرمربی جدید تیم ملی، ریچارد پایبس برگزار کرده است؛ نشستی که با حضور مقام‌های ارشد و بخش‌های تخنیکی برای تعیین مسیر آینده کریکت کشور برگزار شد.

این نشست به رهبری نصیب خان، رئیس اجراییه کرکت بورد افغانستان برگزار شده و رؤسای بخش‌های کریکت داخلی، بین‌المللی، کمیته انتخاب و مرکزهای ‌عملکرد نیز در آن حضور داشتند. همچنان کپتان‌های تیم ملی، حشمت‌الله شاهدی و ابراهیم زدران، در این گفتگوها اشتراک کردند.

بر اساس معلومات بورد کریکت، بخش نخست این نشست به بررسی دیدگاه‌های استراتژیک درازمدت برای توسعه کریکت افغانستان اختصاص یافته و اهداف عملکردی و برنامه‌های رشد تیم ملی مورد بحث قرار گرفته است.

در ادامه، سرمربی جدید نشست‌های تخنیکی جداگانه‌ای را با مسئولان بخش‌ها برگزار کرده و روی برنامه‌ریزی کمپ تمرینی پیش‌رو در کابل، مدیریت بازیکنان و هماهنگی بهتر میان بخش‌ها برای رقابت‌های بین‌المللی آینده تأکید شده است.

بورد کریکت افغانستان این نشست را «سازنده» توصیف کرده و گفته است که چنین گفتگوها، بخشی از تلاش‌ها برای تقویت هماهنگی میان کدر تخنیکی و اداری در آستانه برنامه‌های فشرده بین‌المللی تیم ملی می‌باشد.

Continue Reading

ورزش

تیم فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان در بازی پایانی مقابل تاجیکستان شکست خورد

Published

on

تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان در آخرین بازی خود در چارچوب رقابت‌های قهرمانی کافا، با نتیجه ۳ بر ۲ برابر تاجیکستان شکست خورد.

ملی‌پوشان زیر ۱۷ سال کشور در سه دیدار قبلی این رقابت‌ها، دو شکست و یک تساوی را تجربه کرده بودند.

رقابت‌های مرکز آسیا با حضور پنج کشور، به‌شمول افغانستان، به میزبانی ازبکستان برگزار شده است.

این رقابت‌ها که تا ۱۳ اپریل ادامه دارد، به‌عنوان یک مرحله توسعه‌ای برای فوتبال جوانان در منطقه عمل می‌کند و فرصت کسب تجربه بین‌المللی ارزشمندی را برای بازیکنان فراهم می‌سازد، در حالی که فدراسیون‌های ملی نیز می‌توانند استعدادهای نوظهور را ارزیابی کنند.

گفتنی است که هواداران در سراسر کشور می‌توانند این مسابقات را به‌صورت زنده از طریق تلویزیون آریانا دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

ریچارد پایبس، سرمربی جدید تیم کریکت افغانستان وارد کابل شد

Published

on

ریچارد پایبس، سرمربی جدید تیم ملی کریکت افغانستان، به کابل رسیده است تا بر کمپ آموزشی و برنامه ارتقای مهارت‌های آینده تیم ملی کریکت کشور نظارت کند.

کریکت بورد افغانستان از سفر ریچارد پایبس به کابل امروز (شنبه) خبر داده است.

آقای پایبس از سوی نصیب خان، رئیس اجرایی اداره کریکت بورد افغانستان، مورد استقبال قرار گرفت. نصیب خان در این دیدار، اولویت‌های راهبردی این اداره را تشریح کرده و امیدواری‌های بلند برای عملکرد تیم تحت رهبری کادر فنی جدید ابراز کرد.

پایبس در نخستین سفر خود به پایتخت افغانستان، سلسله نشست‌هایی را با مسئولان کمیته گزینش، بخش‌های کریکت داخلی و بین‌المللی و مرکز عملکرد بالا برگزار کرد. او همچنان با کپیتانان تیم ملی، حشمت‌الله شهیدی و ابراهیم زدران، نیز دیدار نمود.

در این گفتگوها، روی مسابقات پیش‌رو در چارچوب برنامه تورهای آینده، استراتژی‌های تیمی، و آماده‌گی‌ها برای کمپ تمرینی تمرکز صورت گرفت.

بر اساس معلومات اداره کریکت بورد کشور، یک کمپ یک‌ماهه با حضور حدود ۴۰ بازیکن تحت نظارت مرکز عملکرد بالا و سرمربی برگزار خواهد شد. این کمپ قرار است در ۱۲ اپریل آغاز شده و تا ۱۶ می ادامه یابد.

هدف این برنامه تمرینی، آماده‌سازی تیم ملی برای مسابقه تست پیش‌رو و سه بازی یک‌روزه بین‌المللی در برابر تیم ملی کریکت هند است.
 
Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!