Connect with us

ورزش

جدول زمان بندی مسابقات کریکت افغانستان درمقابل پاکستان اعلام شد

Published

 on

(Last Updated On: حوت ۱۶, ۱۴۰۱)

بورد کریکت افغانستان روز سه‌شنبه، ۱۶ حوت، جدول زمان بندی سلسله بازی‌های ۲۰ آوره در مقابل پاکستان را که در اواخر ماه مارچ در امارات متحده عربی برگزار می‌شود، اعلام کرد.

این سه مسابقه به روزهای ۲۵، ۲۷ و ۲۹ مارچ در شهر شارجه برگزار می‌شود.

میرویس اشرف، رییس بورد کریکت افغانستان، گفت: «ما از تمایل بورد کریکت پاکستان برای بازی با افغانستان در ماه مارچ قدردانی می‌کنیم. این یک دستاورد قابل توجه برای دو کشور همسایه است.»

وی افزود: «ما امیدواریم و مشتاقانه منتظر گسترش روابط خود با بورد کریکت پاکستان و همچنین ادامه همکاری‌های عالی و انجام وظایف مکرر در بخش کریکت با آن‌ها هستیم. این به ما کمک می‌کند تیم و کریکت خود را تقویت کنیم. به طور کلی، ما برای میزبانی و بازی با پاکستان در یک سلسله بازی‌های جذاب کریکت بین دو کشور هیجان زده هستیم.»

نجم سیتی، رییس کمیته مدیریت بورد کریکت پاکستان، گفت:« خوشحالم که سلسله بازی‌های ۲۰ آوره پاکستان در مقابل افغانستان در اواخر این ماه در شهری که مهاجران زیادی دارد و همیشه از بازیکنان کریکت از هر دو کشور حمایت کرده است، برگزار می‌شود.»

وی افزود: «بورد کریکت پاکستان و بورد کریکت افغانستان از یک رابطه قوی و صمیمانه برخوردار هستند که به دهه ۱۹۹۰ باز می‌گردد. حتی امروز، بازیکنان افغانستان در لیگ برتر پاکستان بسیار محبوب هستند. من مطمئن هستم که وقتی بازیکنان کریکت از هر دو طرف برای سلسله بازی‌های بین‌المللی آینده پیراهن‌های ملی را بر تن می‌کنند، بالاترین سطح عملکرد را به نمایش خواهند گذاشت و جمعیت پرشور و عاشق کریکت را سرگرم خواهند کرد.»

افغانستان در سال‌های اخیر چندین بار در رقابت‌های شوراهای آسیایی و بین‌المللی کریکت با پاکستان بازی کرده است، اما این اولین بار است که دو کشور در سلسله مسابقات ۲۰ آوره با هم دیدار می‌کنند.

ورزش

تیم کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان با تفاوت ۷ ویکت بنگله دیش را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۷, ۱۴۰۱)

تیم ملی کریکت نوجوانان زیر سن ۱۹ سال افغانستان در نخستین مسابقه سلسله بازی‌های پنجاه آوره سه جانبه، تیم بنگله دیش را با تفاوت ۷ ویکت شکست داد.

در این مسابقه که امروز شنبه (۲۷ حوت) در شهر ابوظبی برگزار شد، تیم بنگله دیش با برنده شدن قرعه پیش از بازی توپزنی را انتخاب کرد و با از دست دادن تمام بازیکنان اش و استفاده از ۲۲ آور و پنج توپ، ۷۶ دوش هدف تعیین کرد.

بشیر احمد، کامران هوتک، خلیل احمد و یما عرب هر یک به ترتیب چهار، سه، دو و یک ویکت برای افغانستان بدست آوردند.

تیم افغانستان هدف مذکور را با از دست دادن سه بازیکن اش در ۹ آور و پنج توپ تکمیل کرد. سهیل خان ۳۳ و محمد هارون ۲۱ دوش انجام دادند.

تیم افغانستان در دیدار بعدی روز چهارشنبه به مصاف تیم سریلانکا می‌رود.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان با تفاوت ۱۵۸ دوش بنگله دیش را شکست داد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۲, ۱۴۰۱)

تیم ملی کریکت زیر ۱۹ سال افغانستان در اولین مسابقه یک روزه دربرابر بنگله دیش با تفاوت ۱۵۸ دوش به پیروزی دست یافت.

در این مسابقه که روز دوشنبه، ۲۲ حوت، در شهر ابوظبی امارات متحده عربی برگزار شد، تیم افغانستان با از دست دادن ۶ بازیکن اش ۲۷۱ دوش بدست آورد. سهیل خان به تنهایی ۱۰۰ دوش انجام داد.

پس از تعیین هدف مذکور، تیم افغانستان تمام بازیکنان بنگله دیش را در حالیکه ۱۱۳ دوش کسب کرده بودند، حذف کرد. یما عرب ۴ ویکت، فریدون داودزی ۳ ویکت و ناصر حسن ۲ ویکت بدست آوردند.

دومین و آخرین مسابقه سلسله بازی‌ها میان این دو تیم روز چهارشنبه، ۲۴ حوت، برگزار خواهد شد.

 

Continue Reading

ورزش

دومین دور مسابقات اسکی در بامیان برگزار شد

Published

on

(Last Updated On: حوت ۲۲, ۱۴۰۱)

دومین دور مسابقات اسکی میان جوانان و نوجوانان روز جمعه، ۱۹ حوت، در روستای خشکک در مرکز ولایت بامیان به همکاری موسسه «افغان پیکس» برگزار شد.

در این مسابقات حدود صد ورزشکار در ۹ تیم داخلی و ۳ اسکی‌باز خارجی از استرالیا، فرانسه و امریکا اشتراک کرده بودند.

سید باقر حیدری، مسوول فدارسیون اسکی در بامیان، گفته است که هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد دل گرمی و رشد اسکی در این ولایت می‌باشد.

آقای حیدری در این مورد گفت: «هدف از برگزاری این مسابقات ایجاد دل گرمی و رشد اسکی در ولایت بامیان می‌باشد. چون علاقه‌مندان اسکی در این ولایت بیش‌تر شده‌اند. به تعداد صد ورزشکار داشتیم که به دو دسته تقسیم شده بودند. اسکی حرفوی و اسکی چوبی. در اسکی حرفوی ما سه اشتراک کننده از فرانسه ، امریکا و استرالیا نیز داشتیم.»

سید محمد، یکی از برگزارکنندگان مسابقه اسکی در بامیان، گفته است که در این مسابقات، در بخش اسکی حرفوی مجتبی به نمایندگی از افغان پیکس در جایگاه نخست ایستاد و عنوان قهرمانی را به دست آورد. هادی از کلپ جوانان «چپ‌دره» مقام دوم و حسین علی از کلپ «میرشاه خواجه» مقام سوم را از آن خود کردند.

در اخیر، برای مقام اول ۶ هزار افغانی، برای مقام دوم ۴هزار و ۵۰۰ افغانی و برای جایگاه سوم ۳ هزار افغانی از سوی موسسه افغان پیکس جوایز نقدی داده شد.

گفتنی است که همه ساله رقابت‌های اسکی در بامیان برگزار می‌شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!