Connect with us

اخبار ساحوی

حمله در بندر گوادر پاکستان؛ ۸ مهاجم و ۲ نظامی کشته شدند

منتشر شده

در

اردوی آزادی‌ بخش بلوچ روز چهارشنبه، اول حمل، اعلام کرد که به دفاتر نیروهای پاکستانی در بندر گوادر در ایالت بلوچستان حمله کرده‌ است.

مقام‌های پاکستان گفته اند که در این رویداد هشت مهاجم کشته شده‌اند.

سخنگوی اردوی آزادی‌بخش بلوچ در بیانیه‌ای نوشته که: «دفاتر نیروهای اشغالگر پاکستانی آی‌اس‌‌آی و ام‌آی توسط اردوی آزادی‌بخش بلوچ در نزدیکی مارین درایو در گوادر مورد حمله قرار گرفته است.»

رویترز گزارش داد که پیش از درگیری میان نیروهای امنیتی پاکستان و مهاجمان مسلح، انفجاری در این منطقه رخ داده است.

جیونیوز به نقل از منابع گزارش داد که مهاجمان قصد ورود به مجتمع اداره بندر گوادر را داشته‌اند.

اردوی پاکستان نیز اعلام کرد که در این حمله، ۲ نظامی نیز در جنگ با تروریست‌ها جان خود را از دست دادند.

یکی از مسوولین بلند رتبه پولیس در گوادر به روزنامه دان گفته که هشت مهاجم مسلح توسط پولیس و نیروهای امنیتی کشته شده‌اند.

گروه جدایی‌طلب «ارتش آزادی‌بخش بلوچ» مسئولیت این حمله را بر عهده گرفته است.

بندر گوادر یکی از بنادر کلیدی پاکستان است که نقش پراهمیتی در کریدور اقتصادی چین و پاکستان دارد.

افراد مسلح ناشناس در ماه عقرب سال ١٤٠٢ نیز در منطقه پسنی در شهر گوادر حمله و ١٤ سرباز پاکستانی را کشته بودند.

اخبار ساحوی

اعتراضات خشونت‌آمیز در کشمیر تحت اداره پاکستان؛ حداقل ۱۵ کشته و ده‌ها زخمی

Published

on

گزارش‌ها می‌رسانند که در پی درگیری میان معترضان و نیروهای امنیتی در کشمیر تحت اداره پاکستان، دست‌کم ۱۵ نفر، شامل ۱۱ غیرنظامی و چهار نیروی امنیتی، کشته شده‌اند.

اعتراضات پس از آن شدت گرفت که «کمیته اقدام مشترک مردمی» در مخالفت با اختصاص ۱۲ کرسی پارلمان محلی به پناهجویان کشمیری، فراخوان راهپیمایی به سوی شهر مظفرآباد را صادر کرد. دولت این گروه را به اقدامات ضد دولتی متهم کرده، فعالیت آن را ممنوع و دستور بازداشت رهبرانش را صادر کرده است.

با وجود این محدودیت‌ها، هزاران نفر در راهپیمایی شرکت کردند و در چندین منطقه با نیروهای امنیتی درگیر شدند.

در این ناآرامی‌ها ده‌ها نفر نیز زخمی شده‌اند و نگرانی‌ها از افزایش خشونت‌ها همچنان ادامه دارد. سازمان عفو بین‌الملل نیز سرکوب اعتراضات، بازداشت‌های گسترده و استفاده مرگبار از زور را محکوم کرده است.

معترضان خواستار لغو کرسی‌های اختصاص‌یافته به پناهجویان کشمیری هستند و تأکید دارند که تمامی کرسی‌های پارلمان محلی باید در اختیار ساکنان این منطقه قرار گیرد. با این حال، ستره محکمه کشمیر تحت اداره پاکستان اعلام کرده است که این کرسی‌ها از حمایت قانون اساسی برخوردار بوده و قابل لغو نیست.

Continue Reading

اخبار ساحوی

تحریم‌های تازه امریکا علیه نهادهای مرتبط با برنامه تسلیحاتی ایران

واشنگتن می‌گوید این اقدامات در راستای محدود کردن توانایی ایران برای تأمین تجهیزات نظامی و گسترش فعالیت‌های تسلیحاتی این کشور صورت گرفته است.

Published

on

ایالات متحده امریکا ۱۱ فرد و نهاد، از جمله چندین شرکت و شخص مستقر در چین و هنگ‌کنگ را به اتهام حمایت از روند تهیه تسلیحات برای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و ارتش ایران، تحریم کرد.

وزارت خزانه‌داری امریکا اعلام کرده است که ۹ فرد و شرکت مستقر در چین و هنگ‌کنگ در تسهیل خرید تجهیزات و تسلیحات برای نیروهای نظامی ایران نقش داشته‌اند. همچنین یک شرکت مستقر در هنگ‌کنگ که در شبکه بانکی مخفی ایران فعالیت می‌کرده نیز شامل این تحریم‌ها شده است.

در همین حال، وزارت خارجه امریکا دو شرکت و چند فرد مستقر در ایران و بلاروس را نیز در ارتباط با فعالیت‌های مرتبط با تسلیحات متعارف ایران در فهرست تحریم‌ها قرار داده است.

واشنگتن می‌گوید این اقدامات در راستای محدود کردن توانایی ایران برای تأمین تجهیزات نظامی و گسترش فعالیت‌های تسلیحاتی این کشور صورت گرفته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

یک هلیکوپتر نظامی پاکستان در کشمیر سقوط کرد و همه سرنشینان آن کشته شدند

Published

on

اردوی پاکستان اعلام کرده که یک هلیکوپتر نظامی در نزدیکی مظفرآباد کشمیر سقوط کرده که در نتیجه آن همه سرنشینان آن کشته شدند.

اردوی پاکستان روز چهارشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد: «یک هلیکوپتر Mi-17 نیروی هوایی اردوی پاکستان امروز در نزدیکی مظفرآباد به دلیل مشکل تخنیکی سقوط کرد. هیچ کس زنده نماند.»

به گفته اردوی پاکستان، تیم‌های امداد و نجات به محل حادثه رسیده‌اند و هیئتی برای بررسی علت دقیق تخنیکی حادثه تشکیل شده است.

یکی از شاهدان عینی رویترز گفت که این هلیکوپتر هنگام برخاستن سقوط کرد و آتش گرفت و افزود که آتش‌نشانان در تلاش برای مهار شعله‌های آتش هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!