Connect with us

اخبار ساحوی

خروج قطار از ریل در پاکستان ۱۵ کشته و ۵۰ زخمی برجا گذاشت

منتشر شده

در

در پی خروج قطار از ریل در جنوب شرق پاکستان در حالی که روز یکشنبه از شهر کراچی به راولپندی در حرکت بود، دست کم ۱۵ نفر کشته و ده ها نفر زخمی شدند.

مقامات راه آهن پاکستان به رسانه های محلی گفتند ۱۰ واگن قطار در این سانحه که در منطقه نواب شاه رخ داد از ریل خارج شدند.

تلویزیون جیو در پاکستان گزارش داد که بیم آن می‌رود که تعداد کشته ها افزایش یابد زیرا گفته می‌شود قطار تعداد زیادی از مسافران را حمل می‌کرد.

مقامات به رادیو پاکستان گفتند که در حال حاضر عملیات نجات در جریان است.

اعجاز شاه، یکی از مقامات راه آهن ایالت سند به خبرگزاری فرانسه گفت که در این حادثه چندین مسافر کشته و تعدادی دیگر زخمی شدند و یک قطار امدادی به محل اعزام شده است.

تصاویر ارسال شده به رسانه‌های محلی ده‌ها نفر را در محل نشان می‌دهد. برخی‌ها شیشه‌ها را جهت کمک به مسافران برای خروج از واگن‌های پیچ خورده می‌شکستند.

حوادث ریلی در پاکستان غیر معمول نیست.

بیش از ۶۰ نفر در تصادف قطار در سال ۲۰۲۱ کشته شدند، زمانیکه یک قطار از ریل خارج شد و بعداً توسط یک سرویس سریع السیر دیگری که از روبرو می‌آمد برخورد کرد. همچنین در ماه جنوری بر اثر خروج یک قطار با انفجار بمب در ایالت بلوچستان چندین نفر مجروح شدند.

اخبار ساحوی

مجتبی خامنه‌ای: همسایگان ایران باید همه پایگاه‌های امریکا را در قلمرو خود ببندند

Published

on

مجتبی خامنه‌ای، رهبر جدید ایران، روز پنجشنبه گفت که همسایگان ایران باید همه پایگاه‌های امریکا را در قلمرو خود ببندند، زیرا تهران به حملات خود علیه آن‌ها ادامه خواهد داد.

مجتبی خامنه‌ای در نخستین بیانیه‌ خود که توسط تلویزیون دولتی این کشور پخش و خوانده شد، به مردم ایران گفت: «به همه اطمینان می‌دهم که در انتقام خون شهدایتان کوتاهی نخواهیم کرد.»

خامنه‌ای افزود: «خواست مردم ادامه دفاع مؤثر ما و پشیمان کردن دشمن است! اهرم مسدود کردن تنگه هرمز باید همچنان به کار گرفته شود.»

با این حال، تلویزیون دولتی ایران توضیحی ارائه نکرده است که چرا نخستین اظهارات خامنه‌ای توسط یک مجری خوانده شد و نه از طریق یک ویدیو.

تاکنون هیچ تصویری از او پس از حمله‌ای که منجر به کشته شدن پدرش، علی خامنه‌ای شد، منتشر نشده است.

مجتبی خامنه‌ای در این سخنان خود همچنان تأیید کرد که همسر، خواهر و سایر اعضای خانواده‌اش کشته شده‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

سازمان ملل: تا ۳.۲ میلیون نفر در داخل ایران بی‌جا شده‌اند

Published

on

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد می‌گوید با تشدید درگیری‌ها در ایران، تا ۳.۲ میلیون نفر از زمان آغاز این درگیری‌ها در ۲۸ فبروری در داخل این کشور بی‌جا شده‌اند.

این نهاد روز پنج‌شنبه در اعلامیه‌ای گفت که این آمار بر اساس ارزیابی‌های ابتدایی از خانواده‌هایی تهیه شده است که مجبور به ترک خانه‌های خود شده‌اند و در صورت ادامه درگیری‌ها ممکن است افزایش یابد.

در اعلامیه آمده است: «احتمال دارد این رقم با ادامه جنگ افزایش یابد که نشان‌دهنده تشدید نگران‌کننده نیازهای بشردوستانه است.»

به گفته این نهاد، بسیاری از افراد بی‌جا شده برای یافتن امنیت از خانه‌های خود فرار کرده و به ولایت‌های نزدیک پناه برده‌اند یا در خانه‌های خویشاوندان و جوامع میزبان اقامت کرده‌اند. شماری دیگر نیز به گونه موقت در ساختمان‌های عمومی و محل‌های اسکان غیررسمی جا گرفته‌اند که این وضعیت فشار بیشتری بر منابع محلی وارد کرده است.

نهادهای امدادرسان می‌گویند جابه‌جایی ناگهانی میلیون‌ها نفر نیازهای فوری برای سرپناه، غذا، خدمات صحی و دیگر خدمات اساسی ایجاد کرده است. این نهادها در همکاری با مقام‌های محلی در حال ارزیابی وضعیت و رساندن کمک به جوامع آسیب‌دیده هستند.

این بحران بی‌جاشدگی در حالی رخ می‌دهد که بی‌ثباتی گسترده در منطقه نگرانی سازمان‌های بین‌المللی را درباره احتمال جابه‌جایی‌های بیشتر جمعیتی، هم در داخل ایران و هم در آن‌سوی مرزها، افزایش داده است.

کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد گفته است که تحولات را از نزدیک دنبال می‌کند و با شرکای بشردوستانه برای گسترش کمک‌ها هماهنگی دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ترمپ: ما در جنگ با ایران پیروز شدیم، اما زود میدان را ترک نمی‌کنیم

او همچنین ادعا کرد که نیروهای امریکایی ۵۸ کشتی نیروی دریایی ایران را از میان برده‌اند.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، گفته است که کشورش در جنگ با ایران پیروز شده، اما نیروهای امریکا برای تکمیل مأموریت خود به حضور در این درگیری ادامه خواهند داد.

ترمپ در یک گردهمایی گفت: «هیچ‌گاه دوست ندارید خیلی زود بگویید که پیروز شده‌اید، اما ما پیروز شدیم. در همان ساعت نخست کار تمام شده بود.»

او همچنین ادعا کرد که نیروهای امریکایی ۵۸ کشتی نیروی دریایی ایران را از میان برده‌اند.

ترمپ در حالی که از نقش نیروهای نظامی امریکا در تضعیف توانایی‌های نظامی ایران تمجید کرد، تأکید نمود که پایان دادن سریع به این درگیری در دستور کار نیست.

او افزود: «ما نمی‌خواهیم زود میدان را ترک کنیم؛ باید کار را کامل کنیم.» به گفته او، ایالات متحده «تقریباً ایران را نابود کرده است» و احتمال دارد عملیات‌ها برای مدتی ادامه یابد.

ترمپ همچنان گفت که هدف این است تا از بازگشت دوباره تنش‌ها در سال‌های آینده جلوگیری شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!