Connect with us

رویداد های اخیر

خواست عبدالله از سازمان همکاری اسلامی برای اختصاص کمک‌های مالی بیشتر به افغانستان

منتشر شده

در

عبدالله عبدالله، رییس پیشین شورای عالی مصالحه، از تصمیمات نمایندگانی کشورهای اسلامی که در هفدهمین نشست فوق العاده سازمان همکاری اسلامی  در اسلام آباد شرکت کرده بودند استقبال کرد.

آقای عبدالله از سازمان همکاری اسلامی خواسته است که برای کمک به مردم افغانستان پول بیشتری را بسیج کند.

وی در یک رشته توییت از کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی خواست تا فورا تمام منابع لازم را برای افزایش کمک‌های بشردوستانه به میلیون‌ها افغانی که با ناامنی غذایی و فقر شدید مواجه هستند، بسیج کنند.

آقای عبدالله تاکید کرده است که برای جلوگیری از فاجعه بشری در افغانستان، مردم باید بدون مانع به کمک های بشردوستانه دسترسی داشته باشند.

نشست سازمان همکاری اسلامی روز یکشنبه در اسلام آباد برگزار شد و کشورهای اسلامی متعهد شدند که به افغانستان کمک های بشردوستانه ارایه کنند.

یک صندوق کمک بشردوستانه نیز توسط سازمان همکاری اسلامی با هدف جمع آوری و بسیج منابع برای کمک به افغانستان ایجاد شد.

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر امور خارجه امارت اسلامی برای سفر به ایران دعوت شد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست دوجانبه وزرای تجارت افغانستان و قرغیزستان؛ تأکید بر گسترش روابط اقتصادی و تجارتی

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

Published

on

نشست دوجانبه‌ای میان نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، و بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، در کابل برگزار شد.

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

طرفین در جریان نشست پیرامون افزایش حجم تجارت با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، هدف‌گذاری اقلام مشخص صادراتی، توسعه ترانزیت و عقد موافقت‌نامه‌های ترانزیتی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌های تجارتی و همچنین برگزاری جلسات منظم گروه کاری مشترک، تبادل نظر و بحث کردند.

همچنین، وزرای دو کشور بر تطبیق تفاهمات پیشین، به ویژه نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان امارت اسلامی افغانستان و قرغیزستان که در جریان سفر هیئت افغانستان به قرغیزستان به امضا رسیده بود، تأکید کردند.

این نشست در راستای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و قرغیزستان و تقویت روابط دوجانبه برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!