Connect with us

رویداد های اخیر

دان براون: استفاده از امریکایی‌ها به‌عنوان ابزار چانه‌زنی، عواقب شدیدی خواهد داشت

منتشر شده

در

سفارت ایالات متحده در امور افغانستان هشدار داده است که بازداشت ناحق شهروندان امریکایی با هدف کسب امتیاز یا استفاده به‌عنوان ابزار چانه‌زنی، پیامدهای جدی در پی خواهد داشت.

دان براون، شارژدافیر سفارت، در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس بدون اشاره مستقیم به حاکمان فعلی افغانستان نوشته است: «اگر تلاش کنید از یک شهروند امریکایی به عنوان ابزار چانه زنی استفاده کنید، شما با عواقب شدیدی روبه‌رو خواهید شد.»

اخیراً، دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا فرمان اجرایی را امضا کرد که بر بنیاد آن کشورهایی که به ناحق شهروندان امریکایی را بازداشت می‌کنند، رسماً به عنوان حامی این کار معرفی و علیه آنها تحریم وضع خواهد شد.

براون تأکید کرده است که این فرمان پیامی روشن به کشورهایی می‌فرستد که به بازداشت ناحق شهروندان امریکایی دست می‌زنند. به گفته او، این فرمان بی‌سابقه، اقدامی قوی برای محافظت از شهروندان امریکایی در برابر توقیف‌های غیرقانونی در خارج از کشور فراهم می‌سازد.

پس از بازگشت ترمپ به قدرت در اوایل سال جاری میلادی، امارت اسلامی دو شهروند امریکایی را آزاد کرد. با این حال، منابع امریکایی مدعی‌اند که محمود شاه حبیبی، شهروند امریکاییِ افغان‌تبار، همچنان در بازداشت امارت اسلامی قرار دارد و باید آزاد شود؛ ادعایی که امارت اسلامی بارها آن را رد کرده و تأکید نموده است که آقای حبیبی در بازداشت حکومت افغانستان نیست.

هرچند دولت امریکا آمار رسمی از شهروندان بازداشت‌شده خود در خارج منتشر نکرده، اما بنیاد «جیمز فولی» گزارش داده است که در سال ۲۰۲۴، دست‌کم ۵۴ شهروند امریکایی در ۱۷ کشور به ناحق بازداشت شده‌اند.

از سوی دیگر، زلمی خلیلزاد، نماینده پیشین امریکا برای افغانستان، به مردم افغانستان پیشنهاد کرده است که از جنگ‌های ۴۵ سال گذشته درس گرفته و راه صلح را در پیش بگیرند.

رویداد های اخیر

اشتراک سرپرست سفارت افغانستان در عمان در نشست بررسی تحولات منطقه و جهان

Published

on

حافظ عمر، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در عمان، به دعوت رسمی بدر بن حمد البوسعیدی، وزیر امور خارجه عمان، در نشستی که درباره رویدادها و تحولات اخیر منطقه و جهان برگزار شده بود، اشتراک کرد.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در عمان، آقای عمر درباره موقف افغانستان و وضعیت عمومی کشور معلومات شریک ساخت و همچنان از برخی «تلاش‌های شوم» برای بی‌ثبات ساختن منطقه یادآوری کرد.

بر بنیاد خبرنامه، اشتراک‌کنندگان در این نشست همچنان برای تأمین ثبات در منطقه و جهان بر گفتگو و دیپلوماسی در راستای حل مشکلات تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پزشکیان از حمله به کشورهای همسایه عذرخواهی کرد

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، در پی حملات اخیر بر کشورهای منطقه در جریان جنگ با ایالات متحده امریکا و اسرائیل، از این اقدامات عذرخواهی کرد و تأکید نمود که از این به بعد چنین حملاتی تنها در صورتی رخ خواهند داد که ایران مورد حمله قرار گیرد.

پزشکیان در یک پیام ویدیویی گفت که این تصمیم روز جمعه توسط شورای موقت رهبری تصویب شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغان‌ها در میان زخمیان حملات ایران به امارات متحده عربی

Published

on

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرده است که اتباع افغانستان در میان ده‌ها نفری بودند که در جریان حملات اخیر ایران علیه امارات متحده عربی زخمی شدند.

مقامات اعلام کردند که این حملات باعث جراحت جزئی بیش از ۱۰۰ نفر با ملیت‌های مختلف، از جمله اماراتی، مصری، اتیوپیایی، فیلیپینی، پاکستانی، هندی، بنگه‌دیشی، سریلانکایی، لبنانی و افغان شده است.

وزارت دفاع همچنین مرگ سه نفر – شهروندان پاکستانی، نیپالی و بنگله‌دیشی – را در پی این حملات تأیید کرد.

وزارت دفاع امارات متحده عربی اعلام کرد که از زمان آغاز حملات ایران، در مجموع ۲۰۵ راکت بالستیک شناسایی شده است که ۱۹۰ از آنها منهدم شده، ۱۳ به بحر سقوط کرده و ۲ در داخل امارات فرود آمده است. در همین مدت، ۱۱۸۴ طیاره بی‌پیلوت ایرانی شناسایی شده که ۱۱۱۰ از آنها رهگیری شده و ۷۴ طیاره بی‌پیلوت نیز در داخل خاک این کشور سقوط کرده‌است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!