Connect with us

رویداد های اخیر

ساخت موتر افغانستان به دلیل مشکلات مالی متوقف شد

منتشر شده

در

محمد رضا احمدی، طراح موتر سپورتی ساخت افغانستان در ویدیویی که به تازگی در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می‌شود، می‌گوید که به دلیل مشکلات مالی کارهای شانرا برای مدتی تعطیل کرده اند.

دراین ویدیو آقای احمدی واضح نگفت که کار شان تا چه زمانی متوقف خواهد بود.

محمد رضا احمدی دلیل عمده متوقف شدن کارهای شان را عدم جذب سرمایه گذار خواند.

او در مورد اینکه مردم از آنها می‌پرسند که کار را چرا شروع نمی‌کنند می‌گوید که:«فکر می‌کردیم که اتفاق خیلی خوب بیفتد و خیلی سریع بتوانیم سرمایه گذار جذب کنیم، هم افتخار آفرینی کنیم و هم برویم به سمت تولید، هم مشکلات خود ما را رفع کنیم و هم کمک باشد برای مملکت، ولی متاسفانه جذب سرمایه گذار پروسه زمانبر است. ما از ابتدای کار مشکلی که داشتیم همان سرمایه در گردش بود که ما همیشه این مشکل را داشتیم و در طول پنج سال هم این مشکل ما حل نشد.»

محمد رضا احمدی گفت که تنها یک قسمت از راه حل دست آنها است و قسمت دیگر دست سرمایه گذار است.

آقای احمدی گفت که در ساخت این موتر بدهکار شده اند.

وی دراین مورد می‌گوید که:«بدهی‌ها اینقدر فشار می‌آورد که مجبوریم کار را برای مدتی تعطیل کنیم و برگردیم به همان شغل‌های سابق مان. ما قالب ساز بودیم و قالب صنایع شوینده و خوراکی می‌ساختیم تا بتوانیم بدهی را بدهیم و دیگر بیشتر نمی‌توانیم طلبکاران را ناامید کنیم.»

محمد رضا احمدی ابراز امیدواری کرد که دوباره فرصتی فراهم شود که کار را شروع کنند.

او گفت که در حال حاضر مهم ترین مسئله این است که بتوانند حداقل مسائل روزمره خود را حل کنند.

موتر سپورتی ساخت افغانستان سه ماه پیش به نمایش گذاشته شد و در داخل و بیرون از افغانستان مورد توجه قرار گرفت.

این موتر که “هیلمت” نامگذاری شده در یک روز برفی در جاده‌های کابل به نمایش درآمد.

این موتر سپورتی توسط شرکتی بنام انتاپ (NTOP)  ساخته شده و نظر به گفته مسئولان این شرکت، ساخت این موتر پنج سال را در بر گرفته و شصت هزار دالر هزینه برداشته است.

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر امور خارجه امارت اسلامی برای سفر به ایران دعوت شد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست دوجانبه وزرای تجارت افغانستان و قرغیزستان؛ تأکید بر گسترش روابط اقتصادی و تجارتی

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

Published

on

نشست دوجانبه‌ای میان نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، و بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، در کابل برگزار شد.

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

طرفین در جریان نشست پیرامون افزایش حجم تجارت با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، هدف‌گذاری اقلام مشخص صادراتی، توسعه ترانزیت و عقد موافقت‌نامه‌های ترانزیتی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌های تجارتی و همچنین برگزاری جلسات منظم گروه کاری مشترک، تبادل نظر و بحث کردند.

همچنین، وزرای دو کشور بر تطبیق تفاهمات پیشین، به ویژه نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان امارت اسلامی افغانستان و قرغیزستان که در جریان سفر هیئت افغانستان به قرغیزستان به امضا رسیده بود، تأکید کردند.

این نشست در راستای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و قرغیزستان و تقویت روابط دوجانبه برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!