Connect with us

رویداد های اخیر

عفو بین‌الملل: اخراج اجباری مهاجران افغان باید متوقف شود

عفو بین‌الملل تأکید کرده است که این اخراج‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که افغانستان با یکی از شدیدترین بحران‌های بشری جهان روبه‌رو است.

منتشر شده

در

دفتر منطقه‌ای سازمان عفو بین‌الملل در جنوب آسیا به مناسبت «روز جهانی مهاجرین» می‌گوید میلیون‌ها مهاجر افغان در کشورهای مختلف با اخراج‌های اجباری روبه‌رو هستند و این روند روزبه‌روز در حال افزایش است.

این نهاد حقوق بشری در بیانیه‌ای گفته است که مهاجرین افغان در کشورهای میزبان با بازداشت‌های خودسرانه و جداسازی خانواده‌ها مواجه‌اند و در هنگام بازگشت به افغانستان نیز در معرض نقض حقوق بشری قرار می‌گیرند.

عفو بین‌الملل تأکید کرده است که این اخراج‌ها در شرایطی صورت می‌گیرد که افغانستان با یکی از شدیدترین بحران‌های بشری جهان روبه‌رو است.

این سازمان خواستار توقف فوری اخراج‌های غیرقانونی مهاجرین افغان شده و تأکید کرده است افرادی که نیاز به حمایت بین‌المللی دارند باید مطابق قوانین حقوق بشر بین‌المللی محافظت شوند.

رویداد های اخیر

سراج‌الدین حقانی با معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد قزاقستان دیدار کرد

Published

on

خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، با سیریک ژومان‌گارین، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد قزاقستان، دیدار و گفتگو کرده است.

وزارت داخله امروز (شنبه) گفته است که در این دیدار درباره وضعیت امنیتی، مبارزه مشترک با مواد مخدر، ترانزیت و تکنالوژی و همچنان گسترش روابط سیاسی و اقتصادی و همکاری‌های منطقه‌ای گفتگو صورت گرفت.

دو طرف تأکید کردند که در حال حاضر در افغانستان برای توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری یک محیط مناسب ایجاد شده است و باید به منظور پیشرفت هر دو ملت از آن استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اتاق مشترک تجارت افغان-قزاق در کابل افتتاح می‌شود

Published

on

سیریک ژومان‌گارین، معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد قزاقستان، در دیدار با ملا محمد حسن آخند، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی، گفته است که قزاقستان می‌خواهد سطح صادرات افغانستان به این کشور را افزایش دهد و به همین منظور، امروز (شنبه) اتاق مشترک تجارت افغان-قزاق در کابل افتتاح خواهد شد.

براساس خبرنامه ارگ، ژومان‌گارین که در رأس یک هیأت بلندپایه امروز (شنبه) به کابل سفر کرده، گفته است که هدف این سفر، توسعه و تقویت روابط اقتصادی و سیاسی کشورش با افغانستان است.

در این دیدار، امیرخان متقی، وزیر امور خارجه، نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت و ملا عبدالواسع، رئیس عمومی دفتر مقام ریاست‌الوزرا نیز حضور داشتند.

ژومان‌گارین همچنین گفته است که رئیس‌جمهور قزاقستان به افغانستان توجه ویژه دارد و روابط میان دو کشور را از نزدیک دنبال می‌کند.

او با اشاره به اینکه افغانستان با داشتن رهبری سالم در بخش‌های مختلف پیشرفت‌هایی داشته، گفت که قزاقستان آماده است در تمامی زمینه‌ها با افغانستان همکاری کند.

وی به نمایندگی از رئیس‌جمهور قزاقستان، از ملا محمد حسن آخند برای سفر رسمی به این کشور دعوت کرد.

او افزود که قزاقستان به همکاری‌های بشردوستانه با افغانستان، به‌ویژه حمایت از مهاجران عودت‌کننده و افغان‌هایی که از حوادث طبیعی آسیب دیده‌اند، توجه ویژه دارد و به همین منظور امروز نیز هشت واگن کمک‌های بشردوستانه شامل خیمه، ادویه و سایر اقلام ضروری را به افغانستان منتقل کرده است.

در این دیدار، رئیس‌الوزرای امارت اسلامی، روابط میان دو کشور را مهم خواند و گفت که اکنون در بخش‌های مختلف پیشرفت‌های خوبی به میان آمده که نتیجه همکاری کشورهای دوست است.

ملا محمد حسن آخند تأکید کرد که به تمامی ادارات مربوطه هدایت داده خواهد شد تا برای گسترش همکاری‌ها و تقویت روابط میان افغانستان و قزاقستان، گام‌های عملی بردارند.

او همچنین گفت که افغانستان و قزاقستان دو کشور مسلمان‌اند که در بخش‌های سیاسی، اقتصادی، دینی و فرهنگی مشترکات فراوان دارند.

رئیس‌الوزرای امارت اسلامی در پایان از رئیس‌جمهور قزاقستان برای سفر رسمی به افغانستان دعوت کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بازگشت عزتمند مهاجرین افغان؛ تأکید پاکستان بر صلح و ثبات در افغانستان

وی تأکید کرد که صلح، ثبات و رشد اقتصادی در افغانستان برای بازگشت پایدار و ادغام موفق مهاجرین یک ضرورت اساسی است.

Published

on

شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، به مناسبت «روز جهانی مهاجرین» گفته است که تأمین حفاظت، کرامت و بازگشت مصئون مهاجرین مسئولیت مشترک جامعه جهانی است و باید برای آینده‌ای همراه با امید و صلح برای افراد بی‌جاشده، تعهد جمعی وجود داشته باشد.

وی در پیام خود اظهار داشت که پس از رویدادهای سال ۱۹۷۹ میلادی، میلیون‌ها شهروند افغان به دلیل جنگ و ناامنی به پاکستان پناه بردند و این کشور با وجود محدودیت‌های اقتصادی، گذرگاه‌ها و امکانات خود را به روی آنان باز کرد.

شهباز شریف افزود که پاکستان در چهار دهه گذشته یکی از بزرگ‌ترین کشورهای میزبان مهاجرین در جهان بوده و برای آنان کمپ‌ها و شهرک‌های مهاجرتی ایجاد کرده است، جایی که نسل‌های متعدد افغان در کنار فرصت‌های آموزشی، کاری و خدماتی زندگی کرده‌اند.

صدراعظم پاکستان همچنان گفت که از سپتمبر ۲۰۲۳ میلادی روند بازگشت مرحله‌ای، منظم و با کرامت مهاجرین آغاز شده و تا جون ۲۰۲۶ بیش از ۲.۴ میلیون شهروند افغان به کشورشان بازگشته‌اند.

وی تأکید کرد که صلح، ثبات و رشد اقتصادی در افغانستان برای بازگشت پایدار و ادغام موفق مهاجرین یک ضرورت اساسی است.

او همکاری پاکستان با سازمان بین‌المللی مهاجرت، کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان و جامعه جهانی را در این روند بسیار مهم خواند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!