Connect with us

رویداد های اخیر

غنی با وزیر دفاع امریکا در مورد وضعیت افغانستان گفتگو کرد

منتشر شده

در

ریاست جمهوری میگوید که رییس جمهور غنی  پس از چاشت امروز (شنبه، اول حوت) با لوید آستین، وزیر دفاع امریکا، در مورد وضعیت افغانستان در ارگ دیدار و گفتگو کرده است.

در این یدار هر دو طرف از افزایش خشونت‌ها ابراز نگرانی کرده است.

ارگ در این باره گفته است که ” ابتدا لوید جیمز استین وزیر دفاع امریکا از قربانی های نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان در راستای مبارزه با تروریزم ستایش کرد و دوجانب در رابطه به افزایش خشونت ها ابراز نگرانی نمودند. “

به گفته ارگ راه حل اساسی وضعیت جاری افغانستان رسیدن به صلح عادلانه و پایدار است.

 ارگ می افزاید که وزیر دفاع امریکا از همکاری آن کشور برای رسیدن افغانستان به صلح پایدار اطمینان داده است.

ارگ در این باره میگوید: “لوید جیمز استین وزیر دفاع امریکا خاطرنشان کرد که ایالات متحده امریکا در این زمینه حکومت افغانستان را همکاری می کند.”

درهمین حال، لوید آستین در یک تویت گفته است برای افغانستان به آموختن و گوش دادن در مورد خروج سربازان امریکایی از این کشور آمده است.

او همچنان افزوده است که “این سفر برای من مهم است و این شرکت من را در بررسی توافقنامه که زیر کار است نشان میدهد.”

این در حالی است که امریکا میخواهد روند صلح افغانستان را سرعت ببخشد و از همین لحاط از طالبان نیز  خواسته شده است تا حملات بهاری خود را متوقف کنند.

اما طالبان امروز در ولایت تخار بر مرکز یک ولسوالی حمله گروهی راه اندازی کردند.

رویداد های اخیر

بنیاد بیات به ده‌ها خانواده نیازمند در میدان‌وردک کمک کرد

در کنار این، بنیاد بیات در زمینه ساخت مکاتب، مراکز صحی، مساجد و حفر چاه‌های عمیق برای تأمین آب آشامیدنی صحی در ولایت‌های مختلف کشور نیز فعالیت‌های چشمگیری انجام داده است.

Published

on

بنیاد بیات در ادامه کمک‌هایش در ماه مبارک رمضان، بسته‌های مواد غذایی را به ده‌ها خانواده نیازمند در ولایت میدان‌وردک توزیع کرده است.

مسؤلان این بنیاد اعلام کردند که مساعدت‌های رمضانی شامل آرد، روغن و برنج، پس از انجام یک سروی به خانواده‌های مستحق و نیازمند ارائه شده است.

همچنان، مسئولان بنیاد بیات بر اهمیت ادامه کمک‌های بشری به مردم نیازمند در سایر ولایت‌های کشور تأکید دارند.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، گفت: «به ادامه کمک‌های بنیاد بیات به مناسبت ماه مبارک رمضان که پیشتر در ولایات مختلف به شمول کابل توزیع شده بود، امروز نیز خوشبختانه در ولایت میدان‌وردک به تعداد مستحقین و بیجاشدگان کمک ارائه می‌کنیم.»

بیکاری در سراسر کشور یکی از مهم‌ترین عوامل فقر مردم است و به همین دلیل، بسیاری از خانواده‌ها نیازمند کمک هستند.

دریافت‌کنندگان کمک از دیگر نهادهای خیریه نیز خواستار یاری به نیازمندان در این شرایط دشوار شده‌اند.

یکی از دریافت‌کنندگان کمک گفت: «از این کمک‌های بنیاد بیات صمیمانه تشکر می‌کنیم.»

در کنار این، بنیاد بیات در زمینه ساخت مکاتب، مراکز صحی، مساجد و حفر چاه‌های عمیق برای تأمین آب آشامیدنی صحی در ولایت‌های مختلف کشور نیز فعالیت‌های چشمگیری انجام داده است.

Continue Reading

International Sports

پس از حمله به سفارت امریکا در ریاض، رونالدو عربستان را ترک کرد

Published

on

براساس گزارش‌ها، کریستیانو رونالدو، ستاره فوتبال، به دلیل افزایش نگرانی‌های امنیتی، عربستان سعودی را با جت شخصی‌اش ترک کرده است. این تصمیم پس از حمله طیاره‌ بی‌سرنشین به سفارت ایالات متحده در ریاض گرفته شده است.

مقامات سعودی تأیید کردند که دو طیاره‌ بی‌سرنشین به مجموعه سفارت در پایتخت حمله کردند که باعث آسیب‌های جزئی ساختاری و آتش‌سوزی کوچکی شد.

مسؤلان گفتند که تلفات جانی وجود نداشته، اما تدابیر امنیتی در سراسر شهر فوراً افزایش یافته است. سفارت هشدارهای ایمنی برای شهروندان امریکایی صادر کرده و از آن‌ها خواسته است که با احتیاط رفتار کنند و حرکت خود را در نزدیکی تأسیسات دیپلماتیک محدود نمایند.

معلومات ردیابی پرواز نشان می‌دهد که جت خصوصی رونالدو بلافاصله پس از این حادثه از ریاض خارج شده است.

اگرچه هنوز به طور رسمی تأیید نشده است که آیا رونالدو و خانواده‌اش در پرواز بوده‌اند یا نه، اما زمان‌بندی این خروج، حدس و گمان‌ها را درباره اینکه این حرکت به دلیل افزایش تنش‌های منطقه‌ای بوده، تقویت کرده است.

رونالدو که در حال حاضر برای باشگاه النصر بازی می‌کند، از زمان پیوستن به لیگ حرفه‌ای عربستان، در این کشور مستقر بوده است. نه بازیکن و نه نمایندگانش تاکنون درباره خروج گزارش‌شده اظهار نظر رسمی نکرده‌اند.

این حمله به سفارت در حالی رخ می‌دهد که بی‌ثباتی گسترده‌ای در منطقه وجود دارد و فعالیت‌های پهپادی و راکتی علیه تأسیسات دیپلماتیک و استراتژیک افزایش یافته است.

نیروهای امنیتی سعودی همچنان در حالت آماده‌باش بالا هستند و مقامات در حال تحقیق درباره منبع این حمله و ارزیابی پیامدهای گسترده‌تر آن برای ثبات منطقه‌ای هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

در حملات تازه پاکستان در خوست، ۴ غیرنظامی شهید و ۱۶ تن دیگر زخمی شدند

Published

on

منابع به آریانا نیوز تأیید می‌کنند که در ولسوالی‌های ځاځی میدان و علیشیر ولایت خوست، نیروهای رژیم نظامی پاکستان بر خانه‌های غیرنظامیان حمله کرده‌اند.

به گفته منابع، در این حملات چهار تن از افراد ملکی، به‌شمول یک زن و یک کودک «شهید» شده و ۱۶ تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنین در این حملات، ده‌ها خانه تخریب شده و شمار زیادی از مواشی نیز از بین رفته‌اند که در نتیجه آن، باشندگان محل با خسارات مالی و جانی روبه‌رو شده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!