Connect with us

ورزش

فهرست بازیکنان افغانستان برای جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ مشخص شد

ابراهیم زدران، بازیکن سرشناس تیم ملی که از مدتی بدینسو از اثر زخم مچ پا از تیم دور بود، دوباره به تیم پیوسته است.

منتشر شده

در

بورد کریکت افغانستان فهرست ۱۵ نفری ملی پوشان کشور را برای مسابقات جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ که قرار است به تاریخ ۱۹ ماه فبروری آغاز شود، اعلام کرده است.

ابراهیم زدران، بازیکن سرشناس تیم ملی که از مدتی بدینسو از اثر زخم مچ پا از تیم دور بود، دوباره به تیم پیوسته است.

اما مجیب الرحمن، توپ انداز موفق تیم ملی اکنون نیز از سوی داکتر مربوطه اجازه اشتراک در بازی ها را نیافته است. به جای او، الله محمد عضنفر، یکی از توپ اندازان موفق دیگر شامل فهرست شده است.

صدیق الله اتل، یکی از توپزنان موفق که در بازی های اخیر مقابل زمبابوی بسیار عالی درخشید، در فهرست جا داده شده است. نور احمد لکنوال، توپ انداز موفق تیم ملی که قبل از این در تمرینات مقابل زمبابوی به گونه سطحی مصدوم شده بود، بعد از تداوی بخشی از فهرست شده است.

فهرست کامل بازیکنان:

حشمت الله شهیدی به حیث کپیتان تیم، رحمت شاه زرمتی، معاون کپیتان، رحمن الله گربز و اکرام علی خیل (ویکت کيپرها)، ابراهیم زدران، صدیق الله اتل، عظمت الله عمرزی، محمد نبی، گلبدین نایب، راشدخان، غضنفر، نوراحمد، فضل الحق فاروقی، نوید زدران و فرید احمد ملک.

برعلاوه این بازیکنان، درویش رسولی، بلال سمیع و ننگیال خروتی در فهرست بازیکنان احتیاطی قرار دارند.

میرویس اشرف، رئیس عمومی بورد کریکت افغانستان گفت: «بدون شک قهرمانان ملی ما در مسابقات جام جهانی گذشته بسیار خوب درخشیدند که در نتیجه به دور نیمه نهایی جام جهانی راه یافتند. پس با این همه دستاوردها و کارکرد ها، من مطمئن هستم که بازیکنان ما در این مسابقات بزرگ نیز بسیار موفق خواهند بود و بار دیگر افتخارات و دستاوردهای فراوانی را به نام افغانستان ثبت خواهد کرد.»

وی افزود: «در دو دور جام جهانی گذشته ما از کشورهای میزبان مشاور مربیان نیز استخدام کرده بودیم، و در این مسابقات نیز یونس خان، یکی از بازیکنان مجرب و موفق که در کپیتانی خود توانسته بود به کشور خود جام جهانی بیاورد، به حیث مشاور مربی موقت تیم ملی گماشتیم که بودن وی نیز یک نتیجه مثبت خواهد داشت.»

معلومات درباره جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵

استرالیا و هند دو تیم موفق در جام قهرمانان کریکت از زمان شروع آن در سال ۱۹۹۸ هستند که در آن زمان به عنوان «جام ناک اوت» شناخته می‌شد. هر دو تیم دو بار برنده این رویداد شده‌اند و استرالیا تنها تیمی است که پیاپی قهرمان شده است - در سال ۲۰۰۶ در بمبئی هند، و در سال ۲۰۰۹ در سنتوریون افریقای جنوبی. هند در سال ۲۰۰۲ در کلمبو با سریلانکا، میزبان مسابقات قهرمان شد و در سال ۲۰۱۴ دوباره در بیرمنگام انگلستان قهرمان شد.

سایر برندگان این جام افریقای جنوبی، نیوزیلند، ویست اندیز و پاکستان هستند.

حق پخش مسابقات در افغانستان

علاقه‌مندان کریکت در سراسر افغانستان می‌توانند مسابقات جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ را به گونه زنده از شبکه رادیو تلویزیون آریانا تماشا کنند، شبکه‌ای که حق انحصاری پخش این رویداد را به دست آورده است.

این نهمین فصل جام قهرمانان کریکت خواهد بود و میزبان آن پاکستان می‌باشد.

برای اطلاع از اخبار و جزئیات رویداد، صفحات شبکه های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانانیوز را دنبال کنید.

جدول زمانی مسابقات قرار ذیل است.

ورزش

اسلام الدین امیری بازنشستگی خود را از فوتبال اعلام کرد

Published

on

اسلام الدین امیری، کپیتان پیشین تیم ملی فوتبال افغانستان، اعلام کرده که از این به بعد در بازی‌های حرفه‌ای اشتراک نخواهد کرد.

امیری در صفحه فیس بوک خود نوشته است: «با اندوه فراوان، اما بدون تاسف، متوجه می‌شوم که دیگر نمی‌توانم به استندردهای تزلزل ناپذیر برتری که فوتبال حرفه‌ای می‌خواهد، پایبند باشم. این را با دلی سنگین می‌گویم: از فوتبال بازنشسته می‌شوم.»

وی افزود که تمرکزش اکنون بر اینست که بتواند به عنوان مربی کار کند.

گفتنی است که امیری عمدتاً به عنوان مدافع در میدان‌های فوتبال بازی کرده و تجربه ۲۰ ساله دارد.

Continue Reading

ورزش

شعیب اختر: افغانستان به نیمه نهایی جام قهرمانان کریکت صعود خواهد کرد

Published

on

شعیب اختر، بازیکن پیشین تیم ملی کریکت پاکستان پیش‌بینی کرده است که افغانستان در میان چهار تیمی خواهد بود که به مرحله نیمه نهایی جام قهرمانان ۲۰۲۵ راه می‌یابند.

به گزارش جیو سوپر، اختر به رسانه‌ها گفته است که اگر تیم کریکت افغانستان «پختگی» و «صبر» را از خود نشان دهد، می‌تواند نتایج شگفت انگیزی را در این رویداد بزرگ به دست آورد.

اختر همچنین پاکستان، میزبان و مدافع عنوان قهرمانی این تورنمنت و رقیب سرسخت آن هند را به‌حیث تیم‌های دیگری معرفی کرد که به نیمه نهایی راه خواهند یافت.

اختر گفت: «من معتقدم پاکستان، هند و افغانستان به نیمه نهایی جام قهرمانان ۲۰۲۵ خواهند رسید.»

وی افزود: «اگر تیم افغانستان پختگی نشان دهد و توپزن‌های آن صبر نشان دهند، می‌تواند نتایج شگفت انگیزی را به دست آورد.»

جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ به تاریخ ۱۹ فبروری با رویارویی پاکستان و نیوزیلند در کراچی آغاز خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

انگلستان بازی با افغانستان را در جام قهرمانان کریکت تحریم نمی‌کند

Published

on

با وجود درخواست‌ها برای تحریم بازی انگلستان با افغانستان در جام قهرمانان کریکت ۲۰۲۵ به دلیل محدودیت‌ها بر زنان، بورد کریکت انگلستان گفته است که این مسابقه برگزار خواهد شد.

ماه گذشته، گروهی از قانونگذاران بریتانیایی از انگلستان خواسته بودند که بازی مرحله گروهی جام قهرمانان کریکت در برابر افغانستان را که در ۲۶ ماه فبروری در لاهور برگزار می‌شود، تحریم کند.

گایتون مک کنزی، وزیر ورزش افریقای جنوبی نیز از درخواست‌ها برای تحریم بازی با افغانستان حمایت کرد.

با این حال، ریچارد تامپسون، رئیس بورد کریکت انگلستان روز پنجشنبه گفت که آنان پس از گفتگو با دولت، شورای بین المللی کریکت و بازیکنان، به این نتیجه رسیدند که این مسابقه برگزار شود. وی تاکید کرد که جامعه کریکت به تنهایی نمی‌تواند با مشکلات افغانستان مقابله کند.

تامپسون در بیانیه‌ای گفت: «ما به این باور هستیم که یک واکنش هماهنگ بین‌المللی از سوی جامعه کریکت راه مناسبی است و موثریت آن بیشتر از هرگونه اقدام یکجانبه بورد کریکت انگلستان برای تحریم این بازی خواهد بود.»

وی افزود: «ما همچنین شنیده‌ایم که برای بسیاری از افغان‌های عادی، تماشای تیم کریکت شان به عنوان یکی از معدود منابع لذت‌بخش باقی‌مانده است. بنابر این، می‌توانیم تأیید کنیم که این بازی را انجام می‌دهیم.»

امارت اسلامی می‎‌گوید که به حقوق زنان مطابق با شریعت احترام می‌گذارد و موضوع حقوق زنان یک موضوع داخلی افغانستان می‌باشد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!