Connect with us

رویداد های اخیر

معین پالیسی وزارت مالیه با رئیس یوناما در مورد توسعه سکتور مالی افغانستان دیدار کرد

به  گفته وزارت مالیه محور اصلی این دیدار تقویت همکاری‌ها در بخش مالی و انکشافی در افغانستان بوده است.

منتشر شده

در

سلطان محمد زبیر، معین پالیسی وزارت مالیه افغانستان، با روزا اوتنبایوا، نماینده خاص سرمنشی سازمان ملل متحد و رئیس دفتر نمایندگی سازمان ملل در افغانستان (یوناما)، دیدار نمود.

به  گفته وزارت مالیه محور اصلی این دیدار تقویت همکاری‌ها در بخش مالی و انکشافی در افغانستان بوده است.

در اعلامیه وزارت مالیه آمده است که در جریان این گفتگو، هر دو جانب بر اهمیت تقویت سکتور مالی کوچک (مایکروفاینانس) در افغانستان، بهبود نحوه تخصیص کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی، افزایش سرمایه‌گذاری در پروژه‌های انکشافی و تحکیم روابط با نهادهای مالی جهانی تأکید کردند.

معین پالیسی وزارت مالیه از فعالیت‌های مؤثر بشردوستانه یوناما در افغانستان ابراز قدردانی کرده و ابراز امیدواری نمود که همکاری‌های دوامدار با یوناما زمینه را برای تطبیق هرچه بیشتر پروژه‌های انکشافی در کشور فراهم سازد.

آقای زبیر تلاش‌های وزارت مالیه را در راستای توسعه سکتور مالی کوچک چشم‌گیر خوانده و تأکید کرد که گسترش این سکتور از اولویت‌های اصلی آن وزارت می‌باشد. وی از یوناما خواست تا در بخش‌های ارتقای ظرفیت بشری، فراهم‌سازی تکنالوژی‌های مدرن و بلند بردن سطح آگاهی عامه همکاری نماید.

رئیس یوناما، خانم اوتنبایوا، نقش اساسی سکتور مالی کوچک را در تقویت ثبات اقتصادی و ایجاد فرصت‌های کاری مهم خوانده و تعهد سپرد که یوناما تلاش خواهد کرد منابع مالی لازم را برای حمایت از این سکتور فراهم سازد. وی همچنان گفت که برای دریافت کمک‌های تخنیکی و ظرفیت‌سازی از کشورهایی چون جاپان، چین، مالیزیا و اندونیزیا نیز تلاش خواهند کرد.

 

رویداد های اخیر

حنفی: هیچ کشور همسایه نمی‌تواند کشور همسایه دیگر را از بین ببرد؛ جنگ میان همسایه‌ها راه‌حل نیست

معاون اداری رئیس‌الوزرا تأکید کرد که سیاست امارت اسلامی، زندگی مسالمت‌آمیز با همه کشورها بر اساس احترام متقابل و عدم مداخله است.

Published

on

عبدالسلام حنفی، معاون اداری رئیس‌الوزرا، می‌گوید که هیچ کشور همسایه نمی‌تواند کشور همسایه دیگر را از بین ببرد و در صورت بروز اختلاف، هر دو طرف متضرر خواهند شد.

او این سخنان را در مراسم افتتاحیه پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی هفته صنعت و معادن در کابل مطرح کرده و گفته است که جنگ در قرن ۲۱ راه‌حل مشکلات نیست و باید منابع و انرژی کشورها به جای تخریب، در مسیر پیشرفت و توسعه مصرف شود.

حنفی افزود: «اگر با هم جنگ کنیم، همه انرژی خود را در تخریب یکدیگر مصرف می‌کنیم؛ چرا نباید در این قرن انرژی خود را برای پیشرفت ملت‌ها استفاده کنیم.»

وی با اشاره به تجربه جنگ‌های جهانی گفت که کشورهایی که در گذشته درگیر جنگ بودند امروز به این نتیجه رسیده‌اند که جنگ راه‌حل نیست و باید به توسعه و همکاری توجه شود.

معاون اداری رئیس‌الوزرا تأکید کرد که سیاست امارت اسلامی، زندگی مسالمت‌آمیز با همه کشورها بر اساس احترام متقابل و عدم مداخله است.

او همچنین گفت که بر اساس این سیاست، هیچ فرد یا گروهی اجازه ندارد از خاک افغانستان علیه امنیت دیگر کشورها استفاده کند و در مقابل نیز هیچ کشوری حق مداخله در امور داخلی افغانستان را ندارد.

درهمین حال آقای حنفی افزوده است که به نمایش گذاشتن تولیدات داخلی در این نمایشگاه نشان‌دهنده رشد صنعتی افغانستان است.

آقای حنفی افزوده که چند دهه جنگ افغانستان را از هر لحاظ آسیب‌پذیر ساخته و امارت اسلامی برای کاهش پیامدهای جنگ و گسترش تجارت تلاش می‌کند. او تأکید کرده که امارت اسلامی در تلاش است تا افغانستان را از کشور وارداتی به یک کشور صادراتی تبدیل کند.

این مقام بلند رتبه امارت اسلامی گفته که برای حمایت از صنعت‌کاران حدود ۲۵ نوع تسهیلات در بخش‌های مختلف فراهم شده که شامل توزیع زمین‌های صنعتی، معافیت‌های مالیاتی و سایر تسهیلات لازم می‌شود.

معاون اداری از سرمایه‌گذاران خواسته تا در معادن و سایر بخش‌های کشور سرمایه‌گذاری کنند و از فرصت‌های ایجادشده برای سرمایه‌گذاری بیشترین استفاده را ببرند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

روسیه از افغانستان و پاکستان خواست اختلافات را از راه دیپلماسی حل کنند

مسکو تأکید کرده است که اسلام‌آباد و کابل باید به درگیری‌های مسلحانه پایان دهند و مسائل مورد اختلاف را از مسیر سیاسی و دیپلماسی حل کنند.

Published

on

وزارت خارجه روسیه از افغانستان و پاکستان خواسته است که برای پایان دادن به تنش‌های اخیر، اختلافات خود را از طریق گفتگو و راهکارهای سیاسی و دیپلماتیک حل‌وفصل کنند.

این وزارت در اعلامیه‌ای با اشاره به حملات هوایی اخیر پاکستان بر مناطق شرقی افغانستان، این رویداد را «حادثه‌ای غم‌انگیز» توصیف کرده است.

مسکو تأکید کرده است که اسلام‌آباد و کابل باید به درگیری‌های مسلحانه پایان دهند و مسائل مورد اختلاف را از مسیر سیاسی و دیپلماسی حل کنند.

این در حالی است که پاکستان، افغانستان را به پناه دادن به گروه‌های مسلح متهم می‌کند؛ اتهامی که امارت اسلامی آن را رد کرده و می‌گوید ناامنی در پاکستان یک موضوع داخلی این کشور است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هشدار شورای پناهندگان ناروی: کاهش بی‌سابقه بودجه کمک‌های بشری در سال ۲۰۲۶ میلیون‌ها نفر را در بحران قرار داده است

به گفته این نهاد، شش ماه پس از آغاز سال ۲۰۲۶ تنها ۳۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای حمایت از ۱۴۳ میلیون نفر از مجموع ۲۵۲ میلیون نیازمند کمک در سطح جهان دریافت شده است.

Published

on

شورای پناهندگان ناروی (ان‌آرسی) هشدار داده است که در سال ۲۰۲۶، با وجود افزایش نیازهای بشری در جهان، سطح تمویل کمک‌های حیاتی به پایین‌ترین حد خود رسیده و میلیون‌ها انسان در بحران‌های فراموش‌شده با خطر جدی مواجه‌اند.

به گفته این نهاد، شش ماه پس از آغاز سال ۲۰۲۶ تنها ۳۰ درصد از بودجه مورد نیاز برای حمایت از ۱۴۳ میلیون نفر از مجموع ۲۵۲ میلیون نیازمند کمک در سطح جهان دریافت شده است.

یان اگلند، سرمنشی ان‌آرسی، گفته است که سال ۲۰۲۶ «سال سرنوشت‌ساز» برای میلیون‌ها انسان در کشورهای بحران‌زده از جمله ونزویلا و سودان است و هشدار داده که ادامه کاهش کمک‌ها می‌تواند به «تلفات گسترده انسانی» منجر شود.

او افزوده است که کشورها باید کمک‌های بشری را بر اساس میزان نیاز و نه بر اساس ملاحظات سیاسی توزیع کنند و از کشورهایی که منابع مالی دارند خواسته است تا مسئولیت بیشتری در قبال بحران‌های انسانی بپذیرند.

در این گزارش آمده است که افغانستان نیز برای نخستین بار در فهرست بحران‌های فراموش‌شده ان‌آرسی قرار گرفته و سطح تمویل برنامه‌های بشری آن به حدود ۱۱ درصد کاهش یافته است.

ان‌آرسی هشدار داده است که کاهش کمک‌ها در حالی صورت می‌گیرد که بیش از ۲۱.۹ میلیون افغان نیازمند کمک هستند و میلیون‌ها تن دیگر از کشورهای همسایه به کشور بازگشته‌اند.

این نهاد تأکید کرده است که بدون افزایش عاجل کمک‌های بشری، میلیون‌ها خانواده در افغانستان و دیگر کشورهای بحران‌زده با گرسنگی، بی‌سرپناهی و ناامیدی بیشتر روبه‌رو خواهند شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117