Connect with us

رویداد های اخیر

موسسه «پاملرنه» فعالیت‌های صحی را با کارمندان طبقه اناث و ذکور در افغانستان از سر می‌گیرد

منتشر شده

در

موسسه پاملرنه اعلام کرده است که وزارت صحت‌ عامه به این نهاد اجازه داده است تا با حضور کارمندان طبقه اناث در بخش‌های صحت و تغذیه کار خود را از سر گیرد. این موسسه پس از وضع محدودیت امارت اسلامی بر فعالیت کارمندان طبقه اناث در سازمان‌های غیردولتی داخلی و خارجی، فعالیت خود را متوقف کرده بود.

در بیانیه این موسسه آمده است: «کارمندان طبقه اناث بخش مهمی از ما هستند و ما نمی‌توانیم بدون آن‌ها به شکل درست خدمات ارائه کنیم. برای رسیدگی به طیف وسیعی از چالش‌هایی که مردم افغانستان با آن روبرو است، پاملرنه به کارمندان طبقه اناث و ذکور نیاز دارد.»

این سازمان گفته است امیدوار است که ممنوعیت بر کارمندان طبقه اناث به صورت کامل برداشته شود و کارمندان این موسسه بتوانند به تمام مردم افغانستان، به ویژه زنان و دختران، در همه بخش‌ها خدمات ارائه کنند.

پاملرنه، یکی از سابقه‌ترین سازمان‌های بین‌المللی کمکی است که برای مبارزه با فقر و همچنین بر توانمندسازی زنان و دختران در بسیاری از کشورهای جهان کار می‌کند.

پاملرنه از سال ۱۹۶۱ در افغانستان کار می‌کند و ۳۰ تیم سیار صحی را در ۷ ولایت اداره می‌کند.

رویداد های اخیر

حنفی خطاب به تاجران افغان مقیم ازبکستان: در آبادی و توسعه کشور سهیم شوید

Published

on

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا در دیدار با شماری از تاجران و افغان‌های مقيم ازبیکستان خطاب به آنان گفته است که از فرصت‌های ایجاد شده در افغانستان استفاده کرده و با سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف مانند استخراج معادن، انرژی، زراعت و ایجاد کارخانه‌های تولیدی در آبادی و توسعه کشور سهیم شوند.

ارگ نوشته که این دیدار روز گذشته (۱۱ قوس) در سفارت امارت اسلامی افغانستان در تاشکند انجام شده است.

در این دیدار، آقای حنفی افزوده که افغانستان خانه مشترک همه افغان‌ها است و همه حق دارند در صلح و امنيت در کشور زندگی کنند.

او تصرح نموده که با صدور فرمان عفوعمومی، مشکل امنیتی و سیاسی برای هیچ فردی در داخل کشور وجود ندارد و امنیت «به صورت کامل» تأمین است.

وی علاوه کرده که امارت اسلامی فرصت‌ها و تسهیلات لازم را در عرصه‌های مختلف تجارتی و سرمایه‌گذاری در کشور فراهم نموده است.

در همین حال، تاجران افغان مقیم تاشکند گفتند که مسوولان امارت اسلامی همواره نظریات، پیشنهادات و مشکلات آنان را استماع نموده و برای حل آن همکاری می‌نمایند.

آنان نیز خواهان ایجاد سهولت در زمینه‌های مختلف از جمله تسهیل در امور تجارتی میان دو کشور شدند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تاکید سرپرست وزارت معادن ‏بر جلوگیری از استخراج غیر قانونی معادن در افغانستان

Published

on

هدایت الله بدری، سرپرست وزارت معادن و پترولیم در سفری به بدخشان و دیدار با فصیح الدین فطرت، لوی درستیز قوای مسلح و معاون والی بدخشان بر جلوگیری از قاچاق و استخراج غیرقانونی معادن تاکید کرده و از مسوولان محلی خواست تا در این راستا همکاری کنند.

وزارت معادن و پترولیم در خبرنامه‌ای گفته است که بدری، در نشستی با مسوولان شرکت‌ها و مردم محل در ولسوالی شهر بزرگ گفت که به معدن‌کاری غیرقانونی اجازه داده نمی‌شود و تمام شرکت‌ها مکلف اند بر بنیاد قانون قرارداد ببندند.

او گفته که وزارت معادن و پترولیم طرزالعمل جامع برای زرشویی و معدن‌کاری حرفه‌ای تهیه کرده و معدن‌کاران می‌توانند جوازهای شان را از ریاست معادن و پترولیم بدخشان بدست بیاورند و طبق قانون فعالیت کنند.

سرپرست وزارت معادن تأکید کرد که برای هیچ‌کس به هیچ صورت اجازه استخراج غیر قانونی داده نمی‌شود و با متخالفین برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

ایران تلاش‌ها برای تشدید امنیت در امتداد مرز با افغانستان و پاکستان را افزایش می‌دهد

Published

on

عملیات امنیتی مرزی ایران در امتداد مرز مشترک با افغانستان و پاکستان با تکمیل ۶۵ کیلومتر دیوار سرحدی تشدید شده است.

به گزارش رسانه‌های ایرانی، طرح تهران برای انسداد مرز شرقی در نهایت شامل دیواری به طول ۳۰۰ کیلومتر همراه با استفاده از فناوری پیشرفته و مانورهای نظامی دقیق خواهد بود.

رسانه‎‎های دولتی ایران به نقل از مقام‌های اردوی این کشور همچنان گزارش داده‌اند که تهران تمرینات ویژه نظامی را در سرحد با افغانستان راه اندازی کرده است.

در گزارش‌ آمده است که عملیات‌های ایران در مرز مشترک با افغانستان با هماهنگی و همکاری نزدیک همسایه‌های ایران از جمله دولت سرپرست افغانستان انجام می‌شود.

این رزمایش نزدیک دیوار مرزی ایران و افغانستان در خراسان رضوی برگزار شده ‌است.

در همین حال، شهباز شریف، صدراعظم پاکستان در نشست کابینه این کشور مدعی شده که به کمک اردو جلو قاچاق کالای پاکستان به افغانستان را گرفته اند.

آقای شریف بیان نموده است: «پیش از این کالای پاکستانی به صورت گسترده به افغانستان قاچاق میشد، اما اکنون به کمک اردو، جلو آن گرفته شده و به صفر رسیده است.»

گفتنی است که افغانستان با داشتن طولانی‌ترین سرحد با پاکستان از مقاصد عمده‌ کالاهای تجارتی پاکستان است، اما به دلیل تنش‌های سرحدی و دلایل سیاسی گذرگاه‌ها هرازگاهی بسته می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!