Connect with us

رویداد های اخیر

نظامی پیشین استرالیا اتهامات جنایات جنگی در افغانستان را رد کرد

با این حال، محکمه با در نظر گرفتن طولانی بودن روند قضایی، برای وی حق ضمانت صادر کرده است؛ در حالی‌که این قضیه ممکن است سال‌ها زمان ببرد.

منتشر شده

در

بن رابرتس-اسمیت، نظامی پیشین نیروهای دفاعی استرالیا، اتهامات مربوط به جنایات جنگی در افغانستان را رد کرده و گفته است که برای پاک‌سازی نام خود تلاش خواهد کرد.

این نظامی ۴۷ ساله که در قطعه ویژه نیروهای ویژه هوایی استرالیا خدمت کرده، اخیراً پس از متهم شدن به پنج مورد جنایات جنگی با قید ضمانت آزاد شده است. این اتهامات به کشته شدن پنج غیرنظامی افغان بین سال‌های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۲ مرتبط دانسته می‌شود؛ اتهاماتی که هر کدام می‌تواند مجازات حبس ابد در پی داشته باشد.

رابرتس-اسمیت در صحبت با رسانه‌ها در ساحل گولد کوست ایالت کویینزلند تأکید کرده که همواره مطابق به اصول و قوانین درگیری عمل کرده است. او گفت: «من به‌گونه کامل این اتهامات را رد می‌کنم و از این فرصت برای اثبات بی‌گناهی خود استفاده خواهم کرد.»

در مقابل، سارنوالان ادعا کرده‌اند که قربانیان غیرمسلح بوده و در زمان کشته‌شدن تحت کنترول نیروهای استرالیایی قرار داشتند و در هیچ‌گونه درگیری شرکت نداشتند. آنان همچنین نسبت به احتمال تماس متهم با شاهدان ابراز نگرانی کرده بودند.

با این حال، محکمه با در نظر گرفتن طولانی بودن روند قضایی، برای وی حق ضمانت صادر کرده است؛ در حالی‌که این قضیه ممکن است سال‌ها زمان ببرد.

این پرونده نخستین‌بار در سال ۲۰۱۸ از سوی رسانه‌های استرالیایی افشا شد و در سال ۲۰۲۳ نیز وی در یک دعوای افترا شکست خورد؛ جایی که محکمه احتمال دخالت او در قتل چهار غیرنظامی افغان را تأیید کرده بود.

رویداد های اخیر

یک مقام وزارت خارجه: ممنوعیت کشت کوکنار به تقویت جایگاه بین‌المللی افغانستان کمک می‌کند

Published

on

محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه افغانستان، می‌گوید ممنوعیت کشت کوکنار از سوی امارت اسلامی، نه‌تنها به بهبود صحت عامه و امنیت کمک می‌کند، بلکه جایگاه بین‌المللی افغانستان را نیز تقویت می‌بخشد.

وزارت امور خارجه در خبرنامه‌ای گفته است که آقای نعیم این اظهارات را در نشستی بیان کرده که از سوی ریاست دعوت و ارشاد این وزارت برای تشریح فرمان ممنوعیت کشت کوکنار برگزار شده بود.

به گفته این وزارت، در این نشست مقام‌ها، کارمندان وزارت خارجه و شماری از علمای دینی حضور داشتند و درباره اهداف، ابعاد حقوقی و اجتماعی این فرمان، حمایت‌های بین‌المللی از آن، سیاست مبارزه با مواد مخدر و تأثیرات آن در جلوگیری از کشت، تولید، قاچاق و مصرف مواد مخدر بحث شد.

محمد نعیم مبارزه با مواد مخدر را یک مسئولیت مشترک اجتماعی خوانده و از شهروندان خواسته است در راستای افزایش آگاهی مردم و محافظت از جامعه، به‌ویژه جوانان، در برابر آسیب‌های مواد مخدر همکاری کنند.

او گفت اجرای کامل این فرمان، افزون بر بهبود صحت عامه، امنیت و رفاه جامعه، در روند توسعه افغانستان، تقویت حاکمیت قانون و افزایش اعتبار بین‌المللی کشور نیز نقش مهمی دارد.

در پایان این نشست، بر افزایش آگاهی‌دهی عمومی و ادامه همکاری‌ها برای اجرای مؤثر فرمان ممنوعیت کشت کوکنار تأکید شد.

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت خارجه از آغاز خدمات تصدیق اسناد در ۱۰ ولسوالی خبر داد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان اعلام کرده است که به‌منظور تسهیل خدمات قونسلی، خدمات تصدیق اسناد را در ۱۰ ولسوالی کشور آغاز می‌نماید.

این ولسوالی‌ها عبارتند از: سروبی و قره‌باغ کابل، سپین بولدک کندهار، شیندند هرات، کلدار بلخ، مومنددره ننگرهار، گرشک هلمند، امام صاحب کندز، جاغوری غزنی و څمکنی پکتیا.

بر اساس اطلاعیه این وزارت، شهروندان می‌توانند از اول اسد ۱۴۰۵، اسناد خود را از طریق نمایندگی‌های شرکت دولتی افغان‌پُست در ولسوالی‌های یادشده برای تصدیق به وزارت خارجه یا نمایندگی‌های ولایتی این وزارت ارسال کرده و پس از تکمیل روند تصدیق، اسناد خود را از همان پسته خانه دریافت کنند.

Continue Reading

International Sports

انگلستان با پیروزی ۶ بر ۴ مقابل فرانسه، مقام سوم جام جهانی فوتبال را کسب کرد

Published

on

تیم ملی فوتبال انگلستان با پیروزی هیجان‌انگیز ۶-۴ دربرابر فرانسه، مقام سوم جام جهانی فوتبال فیفا ۲۰۲۶ را کسب کرد و بهترین نتیجه خود در این رقابت‌ها را پس از قهرمانی در سال ۱۹۶۶ به ثبت رساند.

انگلستان در نیمه نخست چهار گول به ثمر رساند؛ دکلان رایس، ازری کونسا و بوکایو ساکا (۲) گولزنان این تیم در نیمه نخست بودند.

ساکا سپس در دقیقه ۸۷ از روی نقطه پنالتی هت‌تریک خود را کامل کرد.

امباپه در نیمه دوم دو گول به ثمر رساند و شمار گول‌های خود در این جام جهانی را به ۱۰ رساند. برادلی برکولا نیز در نیمه دوم گول‌زنی کرد.

عثمان دمبله در ششمین دقیقه وقت‌های تلف‌شده گول چهارم فرانسه را زد و پس از آن، جود بلینگهام گول ششم انگلستان را وارد دروازه فرانسه کرد.

امباپه با دو گول بیشتر از لیونل مسی، مهاجم ارجنتاین، در صدر جدول بهترین گولزنان این دور جام جهانی قرار دارد. او همچنین با یک گول بیشتر از مسی که آماده حضور در دیدار نهایی یکشنبه در برابر هسپانیه است، در صدر جدول بهترین گولزنان تاریخ جام جهانی قرار دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117