Connect with us

ورزش

هند با تفاوت هفت ویکت در دومین بازی ۲۰آوره افغانستان را شکست داد

افغانستان آغاز خوبی نداشت و رحمان‌الله گربز در آور دوم در برابر ارشدیپ سینگ بدون گرفتن دوش از میدان خارج شد. جسپریت بومرا نیز آور نخست را بدون امتیاز سپری کرد.

منتشر شده

در

تیم کریکت هند در دومین دیدار از سلسله مسابقات سه‌بازی ۲۰آوره، افغانستان را با تفاوت هفت ویکت شکست داد و با این پیروزی، سریز را ۲-۰ به سود خود رقم زد.

افغانستان پس از انتخاب توپ‌زنی، در ۲۰ آور ۱۵۹ دوش برای از دست دادن هشت بازیکن به‌دست آورد. ابراهیم زدران با ۳۷ دوش از ۳۳ توپ بهترین توپ‌زن افغانستان بود و راشد خان با ۲۸ دوش از ۱۶ توپ به افزایش امتیاز کمک کرد. در بخش توپ‌اندازی هند، نیتیش کمار ریدی با گرفتن ۳ ویکت در برابر ۲۴ دوش، بهترین عملکرد را داشت.

افغانستان آغاز خوبی نداشت و رحمان‌الله گربز در آور دوم در برابر ارشدیپ سینگ بدون گرفتن دوش از میدان خارج شد. جسپریت بومرا نیز آور نخست را بدون امتیاز سپری کرد.

ابراهیم زدران و صدیق‌الله اتل تلاش کردند تا اننگز را بازسازی کنند، اما هند با گرفتن ویکت‌ها، فشار را حفظ کرد. ابراهیم در آور نهم توسط نیتیش کمار ریدی در ۳۷ دوش از بازی خارج شد و افغانستان در آن زمان ۶۷ دوش برای از دست دادن چهار ویکت داشت.

اتل ۱۲ دوش گرفت و توسط راوی بشنوی از میدان خارج شد. در ادامه، درویش رسولی با ۲۶ دوش از ۱۵ توپ، شامل دو شش، برای افغانستان امتیازآوری کرد، اما ارشدیپ سینگ او را نیز از بازی خارج کرد.

راشد خان با سه چهار و یک شش، ۲۸ دوش از ۱۶ توپ به‌دست آورد و افغانستان را به امتیاز رقابتی نزدیک کرد، اما نیتیش در آور نهایی راشد را از میدان خارج کرد و افغانستان با ۱۵۹ دوش در برابر از دست دادن هشت ویکت، اننگز خود را به پایان رساند.

هند در تعقیب این هدف، آغاز درخشانی داشت. سنجو سمسون و آبیشک شرما با ضربات تهاجمی، ۵۰ دوش را تنها در ۴.۴ آور تکمیل کردند و هند در پایان پاورپلی به ۸۲ دوش بدون از دست دادن ویکت رسید.

سمسون ۵۰ دوش خود را در تنها ۲۰ توپ تکمیل کرد، اما راشد خان در فاصله چهار توپ، آبیشک را در ۳۹ دوش و سپس سمسون را در ۵۷ دوش از میدان خارج کرد. سمسون در ۲۲ توپ، هفت چهار و چهار شش زد.

راشد سپس با گرفتن ویکت شریاس ایر در ۱۱ دوش، سومین ویکت خود را به‌دست آورد؛ اما هند پیش از آن کنترول بازی را در دست گرفته بود.

ایشان کیشن با ۳۸ دوش از ۲۳ توپ نااوت ماند و تلک ورما نیز با ۱۵ دوش نااوت، هند را به ۱۶۳ دوش در ۱۴.۵ آور رساند تا این تیم با هفت ویکت پیروز شود.

با این نتیجه، هند در سریز سه‌بازی ۲۰آوره با نتیجه ۲-۰ پیش افتاد و این سریز را پیش از بازی سوم و نهایی قطعی کرد. دیدار سوم و نهایی روز پنج‌شنبه در همان استدیوم برگزار خواهد شد.

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ ابو مسلم فراه سرسبز یاشلر را ۳ بر ۱ شکست داد

Published

on

نیم فصل دوم ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن، امروز (جمعه) با دیدار تیم‌های ابو مسلم فراه و سرسبز یاشلر در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان آغاز شد؛ دیداری که با پیروزی ۳ بر ۱ ابو مسلم فراه به پایان رسید.

در این دیدار، سمیع‌الله نادری در دقیقه دوم بازی نخستین گول ابو مسلم فراه را به ثمر رساند؛ اما سید امیر در دقیقه هفتم، بازی را به تساوی کشاند.

نیمه نخست این دیدار با نتیجه یک بر یک پایان یافت.

در نیمه دوم، حامد امیری در دقیقه ۷۱ دومین گول ابو مسلم فراه را به ثمر رساند و در دقیقه ۸۰ نیز با ثبت گول سوم تیمش، نتیجه بازی را ۳ بر ۱ ساخت.

در این دیدار، ابو مسلم فراه ۱۳ خطا مرتکب شد و دو کارت زرد دریافت کرد. در مقابل، سرسبز یاشلر ۱۴ خطا انجام داد و دو کارت زرد و یک کارت سرخ دریافت کرد.

حامد امیری همچنان بهترین بازیکن این مسابقه شد.

ابو مسلم فراه در دیدار بعدی خود، ۲۲ اکتوبر به مصاف استقلال کابل می‌رود و سرسبز یاشلر نیز ۲۰ اکتوبر با عمر ځواک روبه‌رو خواهد شد.

رقابت‌های نیم فصل دوم ششمین دور لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

سرمربی تیم فوتسال افغانستان: تورنمنت برازیل نخستین گام به‌سوی اهداف تازه و جام جهانی است

تیم‌های افغانستان، جاپان، پرو، برازیل، اندونیزیا و کیپ‌ورد در این رقابت‌ها حضور دارند.

Published

on

دیجان دیدوویچ، سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان، گفته است بازیکنان این تیم تلاش خواهند کرد در تورنمنت شش جانبه برازیل نتایج خوبی کسب کنند و تصویر مثبتی از افغانستان به نمایش بگذارند.

دیدوویچ گفت: «تلاش خواهیم کرد بهترین عملکرد خود را ارائه کنیم و به نتایج خوبی دست یابیم.»

سرمربی تیم ملی فوتسال افغانستان افزود که این تورنمنت نخستین گام در مسیر دستاوردها و اهداف تازه این تیم برای رسیدن به جام جهانی فوتسال است.

این رقابت‌های شش‌جانبه از ۱۴ تا ۱۸ اکتوبر در شهر سائو ژوزه دوس پینهائس، در ایالت پارانای برازیل برگزار می‌شود.

تیم‌های افغانستان، جاپان، پرو، برازیل، اندونیزیا و کیپ‌ورد در این رقابت‌ها حضور دارند.

تیم ملی فوتسال افغانستان در گروه دوم با تیم‌های جاپان و پرو هم‌گروه است. ملی‌پوشان کشور روز پنجشنبه به مصاف جاپان می‌روند و روز جمعه با تیم پرو دیدار خواهند کرد.

Continue Reading

ورزش

بنگله‌دیش در دیدار تست مقابل افغانستان ۳۲۹ دوش پیش افتاد

Published

on

تیم ملی کریکت بنگله‌دیش روز یک‌شنبه در دیدار تست مقابل افغانستان در ابوظبی، با درخشش مشفق‌الرحیم و نجم‌الحسین شانتو، برتری خود را تقویت کرد و در پایان روز سوم، با ۳۲۹ دوش پیش افتاد.

پیش از آغاز دور دوم توپزنی، توپ‌اندازان بنگله‌دیش، حسن محمود و عبادت حسین، ترکیب توپ‌زنان افغانستان را درهم شکستند و زمینه برتری ۱۰۶ دوشی این تیم در نخستین دور توپ‌زنی را فراهم کردند.

حسن محمود با گرفتن پنج ویکت و عبادت حسین با گرفتن چهار ویکت، نقش مهمی در حذف تیم افغانستان با ۲۴۰ دوش داشتند. رحمت شاه در نخستین بازی تست خود در به عنوان کپیتان، با ۱۰۵ دوش بهترین بازیکن تیمش بود و عبدالمالک نیز ۶۲ دوش به نام خود ثبت کرد.

حسن محمود با گرفتن هت‌تریک، به نخستین توپ‌انداز سریع بنگله‌دیش تبدیل شد که در رقابت‌های تست به این دستاورد می‌رسد. او همچنان در هفدهمین بازی تست خود، شمار ویکت‌هایش را به ۵۰ رساند.

بنگله‌دیش دور دوم توپ‌زنی را با برتری آغاز کرد، اما پس از دست دادن سه ویکت زودهنگام، افغانستان امید بازگشت به بازی پیدا کرد.

با این حال، مشفق‌الرحیم و نجم‌الحسین شانتو با ایجاد مشارکت ۱۵۹ دوشی برای ویکت چهارم، روند بازی را به سود بنگله‌دیش تغییر دادند.

مشفق‌الرحیم در ۱۴۸ توپ، ۸۱ دوش به دست آورد و شانتو نیز در ۱۹۱ توپ، ۸۲ دوش ثبت کرد.

افغانستان در اواخر روز سوم دوباره به بازی برگشت. ضیاءالرحمن، مشفق‌الرحیم و حسن محمود را از میدان خارج کرد و قیس احمد نیز اندکی پیش از پایان بازی، شانتو را حذف کرد.

بنگله‌دیش روز چهارم را با برتری ۳۲۹ دوشی آغاز خواهد کرد؛ در حالی که افغانستان تلاش می‌کند فاصله را کاهش دهد و به بازی بازگردد.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!