Connect with us

رویداد های اخیر

هیأت تاجیکستان با وزیر سرحدات امارت اسلامی دیدار کرد

منتشر شده

در

یک هیأت تاجیکستان به رهبری میرزا زاده عبدالواحد، معاون اول کمیته نیروهای سرحدی آن کشور، با نورالله نوری، وزیر امور سرحدات، اقوام و قبایل امارت اسلامی افغانستان در کابل دیدار کرد.

در این نشست، دو طرف روی امنیت مرزی، گسترش روابط دوجانبه، رسیدگی به مشکلات سرحدی و روند تثبیت حدود مشترک گفتگو کردند.

آقای نوری گفت جای خوشحالی است که افغانستان و تاجیکستان برای گسترش روابط دو جانبه گام‌های مثبت برمی‌ دارند. وی افزود که امارت اسلامی افغانستان تلاش می نماید با تمام کشورهای جهان روابط اقتصادی، سیاسی و دوستانه داشته باشد.

وی افزود که امارت اسلامی به‌طور جدی با قاچاق مواد مخدر و قاچاق انسان مبارزه می‌کند و برای جلوگیری از این پدیده‌ها فرامین مشخصی از سوی رهبری صادر شده است.

وزیر امور سرحدات تأکید کرد که تثبیت سرحد مشترک میان دو کشور می‌تواند نقش مهمی در تأمین ثبات و امنیت در افغانستان و تاجیکستان داشته باشد.

در همین حال، میرزا زاده عبدالواحد نیز با اشاره به اشتراکات لسانی و دینی دو کشور گفت که مردم افغانستان و تاجیکستان خواهان امنیت‌اند و تاجیکستان متعهد است روابط اقتصادی و همکاری‌های خود را با افغانستان گسترش دهد. او ابراز امیدواری کرد که دو کشور از راه تفاهم مشترک مشکلات مرزی را حل کنند و همکاری‌ها در این زمینه ادامه یابد.

رویداد های اخیر

وزارت اطلاعات و فرهنگ از خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها تقدیر کرد

Published

on

وزارت اطلاعات و فرهنگ از کارشناسان امور سیاسی، خبرنگاران و مسئولان رسانه‌ها به دلیل فعالیت‌های مؤثر در انجام مسئولیت‌هایشان در نشستی امروز (سه‌شنبه) در کابل تقدیر به عمل آورد.

در این نشست، شیراحمد حقانی، وزیر اطلاعات و فرهنگ با شمار دیگری از مسئولان، تحلیل‌گران امور سیاسی، مسئولان رسانه‌ها و خبرنگاران حضور داشتند.

در این نشست وزیر اطلاعات و فرهنگ گفت: «حفظ نظام و امنیت کنونی مسئولیت هر فرد جامعه است. موضع تحلیل‌گران سیاسی و فعالیت‌های رسانه‌ای در شرایط جنگی نقش مهمی در آگاهی‌دهی عمومی و ایجاد شعور سیاسی در میان مردم دارد. منافع مردم افغانستان مشترک است و حفاظت از آن مسئولیت همگانی می‌باشد. رسانه‌ها مسئولیت دارند که حقایق را به گونه روشن انعکاس دهند و تصویر واقعی و حقیقی کشور را به جهان برسانند. در میان مردم افغانستان هیچ نوع برتری زبانی، سمتی و قومی وجود ندارد و در کشور اتحاد و برادری حاکم است.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی تصمیم اخیر امریکا درباره افغانستان را تأسف‌بار خواند و بر گفتگو تأکید کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان تصمیم اخیر ایالات متحده مبنی بر معرفی افغانستان به‌عنوان «کشور حامی بازداشت‌های غیرقانونی» را تأسف‌بار خوانده و بر حل مسائل از طریق گفتگو تأکید کرده است.

این وزارت در اعلامیه‌ای که امروز (سه‌شنبه) منتشر شد، گفته است که اتباع هیچ کشوری در افغانستان به هدف معامله بازداشت نشده‌اند، بلکه برخی افراد به اتهام نقض قوانین بازداشت شده‌اند که بسیاری از آنان پس از طی مراحل قانونی به‌گونه عادی آزاد شده‌اند.

وزارت امور خارجه همچنین خاطرنشان کرده است که در یک سال گذشته، امارت اسلامی در مورد برخی از شهروندان امریکایی به‌عنوان نشانه حسن نیت اقدامات مثبت انجام داده است.

در این اعلامیه همچنان به نقش قطر در تسهیل گفتگوها میان افغانستان و ایالات متحده اشاره شده و بر ادامه تعامل و حل مسائل از راه‌های دیپلوماتیک تأکید شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

گزارش‌ها در مورد بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه تکذیب شد

Published

on

دوحه نیوز به نقل از منابعی در سفارت افغانستان در قطر نوشته است که گزارش‌ها مبنی بر درخواست قطر برای بسته شدن دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه نادرست است.

دفتر سیاسی امارت اسلامی در دوحه در سال ۲۰۱۳ برای تسهیل مذاکرات مربوط به جنگ افغانستان افتتاح شد و بعداً به عنوان محل اصلی مذاکرات بین امارت اسلامی و ایالات متحده عمل کرد که در نهایت منجر به توافق دوحه شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!