Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر خارجه امریکا با اشاره به حاکمان کنونی سوریه گفته است که آنان از افغانستان درس بگیرند

امارت اسلامی اما گفته‌های انتونی بلینکن را رد می‌کند و می‌گوید که افغانستان در حال حاضر در انزوای جهانی نیست و با کشورهای که باید رابطه داشته باشند رابطه دارند. ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌افزاید که حکومت سرپرست به تمامی تعهداتش که در دوحه کرده بود عمل کرده  است.

منتشر شده

در

وزیر خارجه امریکا می‌گوید که امارت اسلامی به تعهداتی که کرده بود پابند نمانده است. انتونی بلینکن می‌افزاید که حاکمان کنونی در ابتدای تسلط بر افغانستان از خود چهره معتدل‌تر به نمایش گذاشتند، اما سپس از سیاست تغییر کرد.

وزیر خارجه امریکا با اشاره به حاکمان کنونی سوریه گفته است که آنان از افغانستان درس بگیرند و خود را منزوی نسازند. امارت اسلامی اما می‌گوید که در انزوای جهانی قرار ندارد و با کشورهای که باید رابطه داشته اند عملا رابطه دارند.

وزیر خارجه امریکا در شورای روابط خارجی در نیویارک می‌گوید که  امارت اسلامی افغانستان به آنچه در هنگام تسلط بر افغانستان می گفتند و به نمایش می گذاشتند، عمل نکردند. انتونی بلینکن افزوده که دلیل انزوای افغانستان نیز فاصله گرفتن امارت اسلامی از تعهداتی است که قبلا کرده بود.

انتونی بلینکن، وزیر خارجه امریکا گفته است که: «طالبان (امارت اسلامی) در زمان بازگشت به قدرت در افغانستان، یک چهره‌ی معتدل‌تری به نمایش گذاشت یا حد اقل تلاش می‌کرد وانمود کنند، ولی بعدا چهره واقعی آنها آشکار شد. که نتیجه‌ی آن را شما می‌بینید در سطح جهان بسیار منزوی شده اند.»

امارت اسلامی اما گفته‌های انتونی بلینکن را رد می‌کند و می‌گوید که افغانستان در حال حاضر در انزوای جهانی نیست و با کشورهای که باید رابطه داشته باشند رابطه دارند. ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی می‌افزاید که حکومت سرپرست به تمامی تعهداتش که در دوحه کرده بود عمل کرده  است.

در همین حال، شماری از کارشناسان باور دارند که امریکا هنوز برای رسیدن به اهداف سیاسی اش، از فشارهای سیاسی و اقتصادی در برابر امارت اسلامی استفاده می‌کند.

این در حالی است که وزیر خارجه امریکا با توصیه به حاکمان جدید سوریه گفته که آنان یک حکومت فراگیر بسازند و انزوای افغانستان درس بگیرند.

هرچند هم امارت اسلامی و هم هیأت تحریر شام از سوی امریکا زیر تحریم‌های امریکا قرار دارند، اما واشنگتن می‌گوید که به خاطر تأمین منافع اش با حاکمان سوریه و افغانستان تعامل دارد.

رویداد های اخیر

مذاکرات میان ایران و امریکا در اسلام‌آباد آغاز شد

Published

on

هم‌زمان با حضور هیأت‌های امریکایی و ایرانی در اسلام‌آباد، رسانه‌های ایران گزارش داده‌اند که مذاکرات میان این دو هیأت آغاز شده است.

این مذاکرات به‌صورت غیرمستقیم و با میانجی‌گری پاکستان جریان دارد.

بر اساس گزارش‌ها، ایران توقف جنگ در لبنان و آزادی دارایی‌های مسدود‌شده‌ خود را به‌عنوان شرط آغاز مذاکرات مطرح کرده بود.

خبرنگار صدا و سیما از اسلام‌آباد گزارش داده که امریکا با آزادی دارایی‌های ایران موافقت کرده و جنگ در لبنان نیز به جنوب این کشور محدود شده است.

با این حال، مقام‌های امریکایی تاکنون موافقت با آزادی دارایی‌های مسدود‌شده‌ ایران را تأیید نکرده‌اند.

این گفتگوها پس از ۴۰ روز درگیری میان، امریکا و رژیم اسرائیل با ایران آغاز شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افزایش تلفات در حمله مسلحانه در هرات

یک فرد مشکوک در پیوند به این رویداد از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده و تحقیقات برای شناسایی سایر عاملان ادامه دارد.

Published

on

مقام‌های محلی در ولایت هرات می‌گویند که تلفات حمله مسلحانه در ولسوالی انجیل این ولایت افزایش یافته و در مجموع ۱۱ تن «شهید» و ۸ تن دیگر زخمی شده‌اند.

احمدالله متقی، رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات، گفته است که حوالی ساعت ۳:۰۰ بعد از ظهر روز گذشته (جمعه)، افراد مسلح ناشناس در قریه «ده‌مهری» ولسوالی انجیل بر شماری از خانواده‌هایی که برای تفریح به این منطقه رفته بودند، تیراندازی کردند.

به گفته او، در ابتدا گزارش شده بود که ۴ تن «شهید» و ۱۵ تن زخمی شده‌اند، اما به دلیل شدت جراحات، شب گذشته ۷ تن دیگر از زخمی‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

متقی افزوده است که در نتیجه این رویداد، آمار نهایی تلفات به ۱۱ «شهید» و ۸ زخمی رسیده است و وضعیت دو تن از زخمی‌ها وخیم گزارش شده است.

وی همچنان تأیید کرده است که یک فرد مشکوک در پیوند به این رویداد از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده و تحقیقات برای شناسایی سایر عاملان ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سازمان ملل: بحران بشردوستانه در افغانستان عمیق‌تر شده است؛ تأکید بر افزایش کمک‌ها

سخنگوی سازمان ملل همچنین به وقوع زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در منطقه هندوکش اشاره کرده و گفته است که این رویداد نیز باعث تلفات و خسارات بیشتر، از جمله در کابل و سایر مناطق شده است.

Published

on

سازمان ملل متحد اعلام کرده است که درگیری‌ها و شرایط سخت اقلیمی، بحران بشردوستانه در افغانستان را بیش از پیش تشدید کرده است.

استفان دوجاریک، سخنگوی سرمنشی سازمان ملل، در یک نشست خبری گفته است که بارندگی‌های اخیر و سیلاب‌های ناشی از آن، تلفات جانی و خسارات گسترده‌ای در بخش‌های مختلف کشور برجا گذاشته است.

او افزوده است: «تا کنون نزدیک به ۱۰۰ تن جان باخته‌اند، بیش از ۱۸۰ تن زخمی شده‌اند و شماری نیز هنوز ناپدید هستند. هزاران خانه به‌شدت آسیب دیده یا کاملاً ویران شده و زیربنا‌های حیاتی و زمین‌های زراعتی تخریب شده‌اند.»

به گفته دوجاریک، ولایت ننگرهار بیشترین آسیب را متحمل شده است. این در حالی است که این ولایت پیش از این نیز در ماه سپتامبر سال گذشته شاهد یک زلزله ویرانگر بوده است.

سخنگوی سازمان ملل همچنین به وقوع زلزله‌ای به بزرگی ۵.۹ ریشتر در منطقه هندوکش اشاره کرده و گفته است که این رویداد نیز باعث تلفات و خسارات بیشتر، از جمله در کابل و سایر مناطق شده است.

او تأکید کرده است: «ما و شرکای بشردوستانه‌مان تاکنون به بیش از ۸۰۰۰ تن کمک‌رسانی کرده‌ایم که شامل مواد غذایی، کمک‌های نقدی، خدمات صحی، سرپناه اضطراری و سایر حمایت‌های حیاتی می‌شود.»

سازمان ملل افزوده است که ارزیابی‌ها برای شناسایی نیازهای فوری و رسیدگی به آسیب‌پذیرترین افراد همچنان ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!