Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر داخله ایران: قوانین سختگیرانه‌تر برای اشتغال مهاجران غیرقانونی اعمال کرده‌ ایم

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

وزیر امور داخله ایران گفته است که این کشور قوانین سختگیرانه‌تر برای اشتغال مهاجران غیرقانونی اعمال کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایرنا، اسکندر مومنی روز پنجشنبه به خبرنگاران گفت که از ابتدای سال تا کنون، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار شهروند خارجی غیرمجاز طی هماهنگی سازمان بین المللی مهاجرت به کشور خود بازگشت داده شدند.

وی با اشاره به اینکه بخشی از اتباع خارجی غیرمجاز دوباره به ایران مهاجرت می‌کنند، تصریح کرد: «طرح‌ها در حوزه‌های انسداد فزیکی و الکترونیکی مرز در اولویت قرار گرفته است تا آمار بازگشت دوباره به حداقل برسد.»

وزیر امور داخله ایران تاکید کرد که به کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز، فرصت‌های شغلی زیادی را کشورش سلب می‌کند، بنابر این قوانین اداره کار در این خصوص سختگیرانه‌تر اعمال شده است و با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود.

رویداد های اخیر

تحول: بررسی تحولات جهان در سال ۱۴۰۳ خورشیدی

Published

on

(Last Updated On: )

Continue Reading

رویداد های اخیر

سرپرست وزارت معارف: در عصر فعلی زیاد به علوم عصری نیاز داریم

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت معارف می‌گوید که محتوای مغایر دین و سنت‌های افغانی از نصاب درسی حذف می‌شوند و این وزارت افزون بر علوم دینی، به علوم عصری نیز توجه دارد.

حبیب‌الله آغا در مراسم آغاز سال تعلیمی ۱۴۰۴ در کابل گفته است که امروزه کسب علوم دینی و علوم عصری نیاز‌ مهم است و امارت اسلامی متعهد به هردوی ‌آن‌ها بوده و مردم نباید فریب تبلیغات منفی را بخورند.

آقای آغا افزوده است: «در این عصر ما خیلی ضرورت داریم که علوم عصری را بیاموزیم. با علوم عصری پیشرفت بکنیم و خود را برای رقابت با دنیا آماده‌ کنیم.»

او تصریح نموده که فقط با فراگیری علوم عصری می‌توان از جان، نظام، صحت و جغرافیای کشور حفاظت کرد.

از سویی هم، معاون اداری رئیس الوزرا در این مراسم گفت که رهبری امارت اسلامی متعهد به برآورده کردن تمامی نیازهای وزارت معارف است تا افغانستان یک معارف عالی و برتر داشته باشد.

عبدالسلام حنفی تاکید کرد که وزارت معارف باید تلاش نماید تا نیازهای کنونی کشور را بر آورده کند.

آقای حنفی بیان کرد: «ارتقای ظرفیت استادان، مسایل مربوط به سواد آموزی، نظارت از جریان دروس و بالابردن کیفیت درسی مدارس دینی و مدارس عمومی و در نتیجه ساختن یک معارفی که هم از نگاه کمیت و از نگاه کیفیت ما داشته باشیم، این مسوولیت منسوبین وزارت معارف می‌باشد.»

در همین حال، شماری از مقامامت حکومتی گفتند با آن که دشمن به وسیله جنگ سرد با تمام توان به بدنام‌ سازی امارت اسلامی افغانستان تلاش می‌کند، اما کشور روز به روز در حال پیشرفت است.

عبدالباقی حقانی، سرپرست اداره ملی امتحانات همچنان در این مراسم گفت که توجه تاجران افغان و کشورهای خارجی برای کمک به بخش معارف جلب شود.

گفتنی است که سال تعلیمی ۱۴۰۴ در کشور بدون بازگشایی مکاتب به روی دختران بالاتر از صنف ششم آغاز شد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی می‌گوید یک زندانی امریکایی را به‌عنوان اقدام بشردوستانه آزاد کرد

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت خارجه اعلام نموده که امارت اسلامی افغانستان امروز (پنجشنبه) یک اسیر امریکایی به‌نام جورج گلزمن را به‌عنوان اقدامی بشردوستانه از زندان آزاد کرده است.

در بیانیه وزارت خارجه آمده است: «امارت اسلامی افغانستان مانند همیشه یک بار دیگر خاطرنشان می‌سازد که می‌توان برای همه مسائل از طریق گفتگو، تفاهم و دیپلوماسی راه‌حل پیدا کرد.»

بیانیه افزوده است: «گام رهایی شهروند امریکایی نیز با حسن نیت برداشته شد که نشان می‌دهد بر اساس احترام و منافع متقابل، آماده تعامل واقعی با همه طرف‌ها، به‌ویژه ایالات متحده است.»

وزارت خارجه تصریح کرده که گروه‌های فتنه‌گر چون داعش سرکوب شده و به هیچ ‌کسی از جانب افغانستان تهدیدی متوجه نیست.

بربنیاد بیانیه، افغانستان می‌تواند در ثبات منطقه و جهان نقشی مثبت ایفا کند و همچنان می‌تواند مسائل خود را با جهانیان به نحوه خوب حل کند.

وزارت خارجه نیز از امارات متحده عربی و قطر برای ایفای نقش مهم و مؤثر در تسهیل این پیشرفت و حل قضیه بین امارت اسلامی و امریکا سپاس‌گزاری کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!