Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر مهاجرین: جامعه جهانی نباید افغان‌ها را فراموش کند

منتشر شده

در

(Last Updated On: جوزا ۷, ۱۴۰۲)

وزیر امور مهاجرین و عودت‌ کنندگان امارت اسلامی افغانستان گفته است که جامعه جهانی نباید افغان‌ها را فراموش و با موضوعات بشری برخورد سیاسی کند.

خلیل الرحمن حقانی روز یکشنبه (۷ جوزا) در مراسم توزیع کمک به نیازمندان در کابل گفت: «از تمام کشورهای جهان می‌خواهیم که سیاست و رسمیات ومسایل نظامی را یک طرف بگذارند. مهاجرت قوانین خاص خودرا دارد. وزارت مهاجرین برای حل مشکلات مهاجرین ایجاد شده است.»

وی افزود که اکنون در سرتاسر افغانستان صلح برقرار شده است و جامعه جهانی به جای مجبور ساختن افغان‌ها به مهاجرت، با آنان در بازگشتاندن پناهجویان افغان همکاری کند.

آقای حقانی گفت: «جامعه جهانی سهولت‌های معیشتی و رفت و آمد را فراهم کند. جامعه جهانی نباید مردم افغانستان را فراموش کند.»

در افغانستان خانواده های زیادی با فقر و تنگ دستی دست وپنجه نرم می‌کنند از این رو زنان و مردان زیادی در برنامه های کمکی صف‌های طولانی می‌کشند.

در میان این زنان نیازمند، کسانی هستند که حتی مجبور شده اند تا فرزندان شان را به فرزندی دیگری بدهند تا از بهر گرسنگی جان نبازند.

گلنار، یکی از زنان بی بضاعت گفت: «از مجبوری دخترم را به خواهر خود دادم. توانایی نان و لباس او را نداشتم.»

شکیبا، زن دیگر بی بضاعت گفت: «شوهرم بیکار است. چهار نفر در خانه فامیل هستیم.»

هرچند این کمک‌ها می‌تواند برای مدت کوتاه مشکل این خانواده ها را حل کند ولی خواست‌ها این است که برای از بین بردن فقر برنامه های بزرگتر و دایمی روی دست گرفته شود.

فریدالدین نوری، مسئول موسسه زنان برای زنان گفت: «ده قلم مواد توزیع می‌شود. این مواد سه ماه برای یک خانواده پنج الی هفت نفری کفایت می‌کند. توازن تغذیه را هم درنظر گرفته ایم. بطول مثال این کمک‌ها شامل آرد، برنج، دال، بوره، چای و نمک می‌شود.»

نهاد های بین المللی بارها از وخامت اوضاع بشری در افغانستان هشدار داده اند اما جامعه جهانی هنوز امکانات مالی اندکی در اختیار سازمان های بشری قرار داده اند تا به نیازمندان در افغانستان رسیدگی کنند.

رویداد های اخیر

متقی برای شرکت در نشست «ترانس همالیا» عازم چین شد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۱۱, ۱۴۰۲)

امیر خان متقی، سرپرست وزارت امور خارجه در رأس یک هیئت به منظور شرکت در سومین نشست «ترانس همالیا برای همکاری‌های بین‌المللی» عازم چین شد.

حافظ ضیاء احمد، معاون سخنگوی وزارت خارجه در صفحه ایکس اش گفته است که آقای متقی به دعوت رسمی چین عازم این کشور شد.

عبداللطیف نظری، معین وزارت اقتصاد و تعداد دیگر مسئولین امارت اسلامی در این سفر آقای متقی را همراهی می‌کنند.

معاون سخنگوی وزارت خارجه گفت که در این نشست کشورهای ماحول کوه های همالیا درمورد همکاری‌های اقتصادی، اتصال منطقه‌ای و تغییرات ایکولوژیکی بحث می‌کنند.

وی افزود که هیئت امارت اسلامی همچنان در حاشیه این اجلاس با وزیر خارجه چین و نمایندگان سایر کشورها نشست دوجانبه خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پاکستان قوانین ورود افغان‌ها به این کشور را تشدید کرد

Published

on

(Last Updated On: میزان ۱۱, ۱۴۰۲)

اسلام آباد تصمیم گرفته است که سر از ماه آینده میلادی، تمامی شهروندان افغانستان، مانند اتباع سایر کشورها، ملزم به ورود به پاکستان با پاسپورت و ویزه معتبر خواهند بود.

بربنیاد سیاست قبلی، افراد قبایل تقسیم شده میان دو طرف خط دیورند می‌توانستند با مجوز ویژه سفر وارد پاکستان شوند.

به گزارش صدای امریکا، بر اساس یک دستورالعمل رسمی که به مقامات مهاجرت در تمام گذرگاه های مرزی افغانستان ارسال شده است «پاسپورت به عنوان تنها سند مسافرتی از اول نومبر ۲۰۲۳ اجرا می‌شود.»

در این سند آمده است: «هیچ سند دیگری برای سفر از افغانستان به پاکستان پذیرفته نمی شود.»

دولت پاکستان هنوز در مورد سیاست جدید اعلام رسمی نکرده است.

یک مقام پاکستانی به صدای امریکا گفته که امیدوار است مقامات امارت اسلامی در تطبیق سیاست جدید برای کمک به جلوگیری از عبور غیرقانونی شورشیان و قاچاقچیان همکاری کنند.

امارت اسلامی تاکنون در این مورد اظهار نظر نکرده است.

این در حالی است که پاکستان اقدامات اش را علیه افغان‌هایی که به طور غیرقانونی در این کشور زندگی می‌کنند، تشدید کرده است.

پنجشنبه گذشته، جلیل عباس جیلانی، سرپرست وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد که دولت، مهاجرین غیرقانونی از افغانستان و سایر کشورها را اخراج خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفر گردشگران خارجی به هلمند برای بازدید از اماکن تاریخی

Published

on

(Last Updated On: میزان ۱۱, ۱۴۰۲)

با تامین امنیت در افغانستان، گردشگران خارجی برای دیدن مکان‌های تاریخی این کشور که ده‌ها سال از دسترس مسافران دور بود، شروع به بازدید از آن کرده اند.

گروهی از گردشگرانی که به لشکرگاه در ولایت هلمند سفر کردند، از دیدن قلعه بست با قدامت سه هزار سال که به خاطر طاق قرن یازدهم خود شهرت دارد، شگفت زده شدند. طاق قسمتی از بقایای یک مسجد است.

این گروه ۱۱ نفره از آلمان، امریکا، نیوزیلند و افریقای جنوبی شامل پنج زن بود که همگی از فرصت بازدید از قلعه و سایر مکان‌های تاریخی در کشور استقبال کردند.

گردشگران گفتند که با توجه به برقراری صلح، زمان مناسبی برای بازدید از افغانستان است.

یک گردشگر از افریقای جنوبی گفت: «افغانستان از نظر مواد معدنی، کشور غنی است، آنها باید برای مردم و کشور خود تلاش کنند تا خود را از وابستگی به کشورهای دیگر نجات دهند.»

یک گردشگر امریکایی گفت: «خوشحالم که به همراه دوستانم از قلعه بست و برخی مناطق تاریخی دیگر این ولایت تاریخی دیدن کردم.»

در همین حال، سلطان محمد حنیف، مسئول فرهنگ و گردشگری ریاست اطلاعات و فرهنگ هلمند گفت که از زمان رویکار آمدن امارت اسلامی، گردشگران زیادی از کشورهای مختلف به این ولایت سفر کرده اند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!