Connect with us

کوید۱۹

چین از ثبت نخستین مرگ ناشی از کرونا در بیشتر از یک سال خبر داد

Published

 on

(Last Updated On: حوت ۲۸, ۱۴۰۰)

چین امروز (شنبه، ۲۸ حوت) از ثبت نخستین مرگ ناشی از کرونا در بیشتر از یک‌سال خبر داد.

براساس گزارش رویترز به نقل از اعلامیه کمیسیون ملی صحت چین، دو مورد جدید مرگ ناشی از کرونا در بخش شمال‌شرقی این کشور جیلین اتفاق افتاده است که با کشور های کوریای شمالی و روسیه مرز مشترک دارد.

پیش از این، آخرین مورد مرگ ناشی از کرونا در چین در ۲۵ جنوری سال ۲۰۲۱ به ثبت رسیده بود.

با این حال، چین از ثبت ۲۲۲۸ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در روز جمعه خبر داد. آمار ابتلا روز پنجشنبه ۲۴۱۶ بود.

در میان موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا، ۲۱۵۷ مورد آن ناشی از سرایت محلی بود. اکثر موارد ابتلا به این ویروس در منطقه جیلین به ثبت رسیده است.

چین از آغاز شیوع کرونا تا اکنون ۴۶۳۸ مورد مرګ ناشی از کرونا به ثبت رسانده است.

آمار ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ۱۲۸۴۶۲ مورد می‌رسد.

کوید۱۹

سازمان جهانی صحت: مسافران در پروازهای طولانی از ماسک استفاده کنند

Published

on

(Last Updated On: جدی ۲۱, ۱۴۰۱)

افزایش چشمگیر ابتلا به سویه جدید کووید۱۹ سازمان جهانی صحت را وا داشته است تا از کشورها بخواهد که مسافران پروازهای طولانی را به پوشیدن ماسک تشویق کنند.

در ۲۸ روز گذشته، بیشتر از ۱۵ میلیون نفر در سراسر جهان به کرونا مبتلا شدند و بالاتر از ۵۳ هزار نفر بدلیل این مریضی جان دادند.

سویه جدید کرونا به شدت قابل سرایت است و حدود ۲۷.۶ درصد مریضان کرونا در ایالات متحده از سویه جدید این ویروس مریض شده‌اند.

از آغاز شیوع این مریضی در سال ۲۰۱۹ میلادی، بیش از ۶۶۵ میلیون نفر در جهان به کووید۱۹ مصاب‌ شده‌اند. بر اساس آمار پوهنتون جانز هاپکنز، این مریضی جان نزدیک به ۶ میلیون و ۷۱۲ هزار نفر را در بیش از سه سال شیوع گرفته است.

هرچند جمع‌آوری آمار دقیق از افغانستان با مشکلات مواجه است، اما طبق گزاش‌ها این مریضی نزدیک به ۸ هزار نفر در این کشور بدلیل ابتلا به کووید۱۹ جان باخته اند.

Continue Reading

اخبار ویژه

سازمان جهانی صحت از نوع جدید ویروس کرونا با بیش‌ترین سرایت هشدار داد

Published

on

(Last Updated On: جدی ۱۸, ۱۴۰۱)

سازمان جهانی صحت هشدار می‌دهد که یک زیر سویه جدید کرونای اُمیکرون به نام XBB.1.5 با بیش‌ترین سرایت شناسایی‌شده است.

در حال حاضر اطلاعات چندانی درباره این زیرسویه جدید در دست نیست، اما برخی از تحقیقات مقدماتی نشان می‌دهد که این زیرسویه ممکن است از زیرسویه‌های پیشین کرونای اُمیکرون قابل سرایت بیش‌تر داشته باشد.

ماریا وان کرکوف، مدیر فنی کووید-۱۹ در سازمان جهانی صحت در یک کنفرانس خبری گفت: «ما نگران برتری رشدی زیرسویه XBB.1.5  هستیم.»

دانشمندان هنوز نمی‌دانند آیا این زیرسویه باعث مریضی شدیدتری می‌شود یا به پیامدهای جدی‌تری مانند «کووید درازمدت» می‌انجامد یا خیر.

همچنین محققان در حال بررسی درباره میزان حفاظت ناشی از واکسین‌ها در برابر XBB.1.5 هستند. آن‌ها می‌گویند واکسین یادآور دوظرفیتی از نوع (mRNA) هنوز بهترین راه برای حفاظت در برابر این زیرسویه است.

Continue Reading

کوید۱۹

اتحادیه اروپا پیشنهاد ارائه واکسین‌های رایگان کرونا به چین را داد

Published

on

(Last Updated On: جدی ۱۴, ۱۴۰۱)

خبرگزاری رویترز به نقل از مقام‌های اتحادیه اروپا گزارش داده اند که، این اتحادیه پیشنهاد ارائه واکسین‌های رایگان کووید-۱۹ را به چین داده است تا این کشور بتواند از گسترش سریع کرونا جلوگیری کند.

این روزنامه نوشته است که هم‌زمان با اینکه بیجنگ آماد می‌شود تا به اقدامات سختگیرانه خود درقبال قرنطینه پایان دهد و مرزهایش را باز کند، اتحادیه اروپا این پیشنهاد را طی چند روز اخیر پیش از جلسه وزرای صحت اتحادیه اروپا به عنوان پاسخ کمیسیون اروپا به احتمال موج جدید کووید-۱۹ ارائه داده است.

یکی از مقام‌های اتحادیه اروپا گفت: «کمیشنر اروپا در امور صحی و ایمنی مواد غذایی با همتایان چینی خود تماس برقرار کرد تا همبستگی و حمایت خود را از طریق پیشنهادی مبنی بر اهدای واکسین‌های اتحادیه اروپا به چین نشان دهد.»

دولت چین هنوز به این پیشنهاد اتحادیه اروپا پاسخی نداده است.

شی جینپینگ، رئیس جمهور چین روز شنبه در اولین اظهارنظرهای علنی خود درباره کووید-۱۹ از زمانی که دولتش سه هفته پیش سیاست سختگیرانه‌اش برای مقابله با این ویروس از جمله با اجرای قرنطینه‌ها و آزمایش‌های دسته‌جمعی را برداشت، اتحاد و تلاش بیشتر در چین با ورود این کشور به “مرحله جدیدی” از عملکردش برای مقابله با همه‌گیری را درخواست کرد.

بیجنگ در اوایل ماه دسامبر، عملکرد انحصاری خود موسوم به “سیاست کووید صفر” همراه با انجام آزمایش‌های زیاد و قرنطینه متمرکز که برای تقریبا سه سال حفظ کرده بود، کنار گذاشت. این تغییر سیاست منجر به بروز جهش در موارد ابتلا در سراسر این کشور، کاهش بیشتر فعالیت‌های اقتصادی و نگرانی‌های بین‌المللی شده است. انگیس و فرانسه جدیدترین کشورهایی هستند که به اجرای محدودیت‌هایی برای ورود مسافران از چین به خاک خود پرداخته‌اند.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!