Connect with us

جهان

چین برای اولین بار پس از سال ۲۰۲۰ مرزهایش را به روی گردشگران باز می‌کند

منتشر شده

در

خبرگزاری رویترز گزارش داده است که بیجنگ از فردا (چهارشنبه ۲۴حوت) با احیای روند صدور همه نوع ویزا برای گردشگران خارجی، سرانجام مرزهای خود را بازگشایی می‌کند.

چین اعلام کرده است که برای اولین بار در سه سال پس از شیوع همه‌گیری کووید-۱۹، مرزهای خود را به روی گردشگران خارجی باز می‌کند.

حذف آخرین اقدام فرامرزی که برای محافظت در برابر کووید-۱۹اعمال شده بود، پس از آن صورت می‌گیرد که مقامات در ماه گذشته پیروزی خود را بر افزایش اخیر ویروس اعلام کردند.

تقویت بخش گردشگری باید به احیای مجدد اقتصاد ۱۷ تریلیون دالری کمک کند که سال گذشته یکی از کندترین نرخ‌های رشد خود را در نزدیک به نیم قرن تجربه کرد.

وزارت خارجه چین اعلام کرد مناطقی که پیش از همه‌گیری کرونا احتیاج به ویزا نداشتند، همچنان در حوزه مناطق بدون ویزا باقی می مانند. این مناطق شامل جزیره جنوبی گردشگری هاینان و عبور کشتی‌های کروز از طریق بندر شانگهای است.همچنین ورود بدون ویزا به قطب صنعتی جنوبی کشور یعنی گوانگ دانگ برای گردشگران خارجی از طریق هانگ کانگ و ماکائو همچنان آزاد خواهد بود.

این وزارت تاکید کرده است که خارجی‌هایی که پیش از ۲۸ مارچ سال ۲۰۲۰ ویزا گرفته و همچنان از اعتبار ویزای آنها باقی مانده، می‌توانند وارد چین شوند.

بیجنگ پس از لغو تدریجی قوانین سختگیرانه کرونایی در کشور، از ابتدای سال جاری الزام به قرنطینه مسافران خارجی که وارد کشور می‌شوند را نیز لغو کرد.

براساس آمارهای رسمی، پروازهای بین‌المللی ورودی و خروجی به چین در هفته منتهی به ۶ مارچ، در مقایسه با سال گذشته، بیش از ۳۵ درصد بیشتر شده و به ۲۵۰۰ پرواز رسیده است.

همچنین براساس آمارها، در سال ۲۰۲۰ تنها حدود ۱۱۶ میلیون سفر به داخل و خارج چین صورت گرفت و میزان ورود گردشگران خارجی به این کشور در همان سال تنها ۵.۴ میلیون سفر بوده است.

لی چیانگ، صدراعظم جدید چین اظهار کرد کشورش به کمتر از ۲ ماه زمان نیاز داشت تا از بحران پسا کرونا، گذاری آرام داشته باشد. وی تاکید کرد که استراتژی‌ها و قوانین کشور در دوران همه‌گیری کاملا درست بوده است.

جهان

تاکنون ۱۵۰ سرباز امریکایی در جنگ ایران زخمی شده‌اند

Published

on

خبرگزاری رویترز به نقل از دو منبع آگاه گزارش داده است که تاکنون ۱۵۰ سرباز امریکایی در جنگ ۱۰ روزه با ایران زخمی شده‌اند.

پنتاگون زخمی شدن ۱۴۰ سرباز را تأیید کرده و گفته است که هشت تن آنان به شدت مجروح شده اند و جراحت بسیاری سربازان جزئی است.

شان پارنل، سخنگوی پنتاگون، گفت: «از زمان آغاز عملیات خشم حماسی، تقریباً ۱۴۰ سرباز امریکایی در طول ۱۰ روز حملات مداوم زخمی شده‌اند.»

وی گفت که ۱۰۸ نفر از سربازان زخمی به خدمت بازگشته‌اند.

ایران از زمان آغاز جنگ در ۲۸ فبروری، حملات انتقام‌جویانه‌ای را علیه پایگاه‌های نظامی ایالات متحده آغاز کرده است. تهران همچنین به مأموریت‌های دیپلوماتیک در کشورهای عربی خلیج فارس و همچنین هوتل‌ها و میدان‌های هوایی حمله کرده و به زیربنا‌های نفتی آسیب رسانده است.

پنتاگون می‌گوید تعداد حملات ایران از زمان آغاز جنگ به شدت کاهش یافته است. جنرال دن کین، رئیس ستاد مشترک اردوی امریکا، روز سه‌شنبه گفت که این نبرد سخت‌تر از حد انتظار نبود.

 

Continue Reading

جهان

دونالد ترمپ: ممکن با ایران گفتگو کنم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، به شبکه فاکس نیوز گفته است که احتمال دارد او مایل به گفتگو با ایران باشد، اما به گفته وی، این موضوع بستگی به شرایط دارد.

در مصاحبه‌ای که شام دوشنبه انجام شد و درباره امکان مذاکرات با تهران پرسیده شد، ترمپ به فاکس نیوز گفت که شنیده است تهران شدیداً می‌خواهد گفتگو کند.
ترمپ همچنان نارضایتی خود را از رهبر جدید ایران تکرار کرد و به این شبکه گفت: «من باور ندارم او بتواند در صلح زندگی کند.»
او نیز اظهارات خود در یک کنفرانس مطبوعاتی پیش‌تر را تکرار کرد و افزود که نتایج عملیات نظامی امریکا در ایران «فراتر از انتظار» بود.

وی تصریح کرد از اینکه ایران با راکت و طیاره‌ بی‌سرنشین به کشورهای خلیج حمله کرده، شگفت‌زده شده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: می‌خواهیم در تعیین رهبر آینده ایران نقش داشته باشیم

Published

on

با شدت گرفتن جنگ، دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده گفته است که واشنگتن می‌خواهد در تعیین رهبر آینده ایران نقش داشته باشد.

ترمپ در مصاحبه با خبرگزاری رویترز اظهار کرد که مجتبی خامنه‌ای، پسر علی خامنه‌ای، نباید رهبر شود.

او گفت: «ما می‌خواهیم در روند انتخاب فردی که قرار است ایران را به سوی آینده رهبری کند، مشارکت داشته باشیم.»

رئیس‌جمهور امریکا همچنین از نیروهای کرد ایرانی خواسته است که علیه حکومت ایران اقدام کنند. او گفت از چنین حمله‌ای حمایت می‌کند، اما درباره احتمال حمایت هوایی امریکا توضیحی نداد.

این در حالی است که برخی نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد حمایت مردم در امریکا از این جنگ محدود است و شهروندان درباره افزایش بهای تیل و پیامدهای اقتصادی آن ابراز نگرانی کرده‌اند.

در ششمین روز جنگ، ایران حملاتی را علیه اسرائیل، امارات متحده عربی و قطر انجام داد. در بحرین نیز پس از اصابت راکت به یک پالایشگاه نفت، آتش‌سوزی رخ داده است.

اردوی اسرائیل به ساکنان برخی مناطق تهران هشدار داده است که این مناطق را ترک کنند. رسانه‌های ایرانی نیز از شنیده شدن انفجارها در بخش‌هایی از پایتخت خبر داده‌اند و گزارش شده که در یک حمله هوایی نزدیک تهران دست‌کم ۱۷ نفر کشته شده‌اند.

مقام‌های نظامی امریکا گفته‌اند که ذخایر تسلیحاتی کافی برای ادامه حملات دارند و طی این عملیات ده‌ها کشتی ایرانی و برخی تأسیسات راکتی هدف قرار گرفته است.

گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد این درگیری به سرعت در حال گسترش است و چند کشور دیگر نیز تحت تأثیر آن قرار گرفته‌اند. بر اساس آمار هلال احمر ایران، بیش از ۱۲۰۰ نفر در این جنگ کشته شده‌اند و تنش‌ها همچنان ادامه دارد

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!