Connect with us

رویداد های اخیر

چین و پاکستان: امارت اسلامی اجازه ندهد از خاک افغانستان برای فعالیت‌های تروریستی استفاده شود

منتشر شده

در

چین و پاکستان در یک اعلامیه مشترک از امارت اسلامی خواسته اند که علیه تروریزم قاطعانه مبارزه کند و اجازه ندهد از خاک افغانستان برای فعالیت‌های تروریستی استفاده شود.

در این اعلامیه که پس از پایان سفر پنج روزه صدر اعظم پاکستان به بیجینگ منتشر شده، آمده است که دو طرف بر تقویت ارتباطات و هماهنگی در مورد مساله افغانستان توافق کرده اند.

آن‌ها خواستار تلاش‌های هماهنگ جامعه بین‌المللی برای حمایت مثبت از افغانستان در امر رسیدگی به چالش‌ها در زمینه‌هایی مانند موضوعات بشردوستانه و توسعه اقتصادی، تشویق امارت اسلامی برای ایجاد یک چهارچوب سیاسی همه شمول، اتخاذ سیاست‌های معتدل و تعقیب حسن همجواری شدند.

چین و پاکستان همچنان از جامعه جهانی خواستند که امارت اسلامی را تشویق کند تا علیه تروریزم مبارزه قاطعانه نماید و اجازه ندهد از خاک افغانستان برای فعالیت‌های تروریستی استفاده شود.

دو طرف توافق کردند که نقش سازنده‌ای در کمک به افغانستان برای دستیابی به توسعه پایدار و ادغام در جامعه بین المللی ایفا کنند.

پاکستان بارها ادعا کرده که منشاء اصلی حملات در این کشور افغانستان است. اسلام آباد اعلام کرده است که حمله بر انجنیران چینی در ایالت خیبر پختونخوا، در افغانستان طراحی شده و عامل آن هم افغان بود.

امارت اسلامی اما این ادعاها را رد نموده و همواره تاکید کرده که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت کشورهای دیگر استفاده شود.

رویداد های اخیر

هند از جامعه جهانی خواست تا عاملان حمله هوایی بر شفاخانه معتادین در کابل را پاسخگو قرار دهد

Published

on

وزارت امور خارجه هند حمله هوایی اخیر پاکستان بر یک شفاخانه تداوی معتادین در کابل را به‌شدت محکوم کرده است.

در اعلامیه این وزارت آمده است که این حمله یک اقدام «بی‌رحمانه و غیرقابل توجیه» بوده و منجر به کشته شدن شمار زیادی از غیرنظامیان در یک مرکز صحی شده است. هند تأکید کرده که چنین تأسیساتی به هیچ عنوان نمی‌تواند هدف نظامی محسوب شود.

وزارت امور خارجه هند همچنین این رویداد را «نقض آشکار حاکمیت افغانستان» و تهدیدی جدی برای صلح و ثبات منطقه‌ای خوانده و گفته است که این اقدام نشان‌دهنده رفتارهای بی‌پروایانه و تکراری پاکستان در منطقه است.

در ادامه، این کشور افزوده است که انجام چنین حمله‌ای در ماه رمضان، زمانی که نماد صلح و همدلی میان مسلمانان است، آن را «بیشتر نکوهش‌برانگیز» می‌سازد و هیچ توجیه دینی یا اخلاقی برای هدف قرار دادن شفاخانه و بیماران آن وجود ندارد.

هند از جامعه جهانی خواسته است تا عاملان این رویداد را پاسخگو قرار دهد و از ادامه حملات علیه غیرنظامیان جلوگیری کند.

در پایان، این کشور ضمن ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان، برای زخمیان آرزوی بهبودی کرده و بر حمایت خود از حاکمیت و تمامیت ارضی افغانستان تأکید کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان پس از حمله هوایی مرگبار کابل، پاکستان را به پاسخ «دندان‌شکن» هشدار داد

Published

on

در پی حمله هوایی مرگبار بر یک شفاخانه معتادین در کابل، عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله، روز سه‌شنبه هشدار داد که رژیم نظامی پاکستان «پاسخ دندان‌شکنی» دریافت خواهد کرد.

حمله دوشنبه شب بر شفاخانه ۲۰۰۰ بستر امید در ساحه پلچرخی کابل، منجر به شهادت حداقل ۴۰۰ نفر و زخمی شدن ۲۵۰ تن دیگر شده است.

قانع گفت که تلاش‌های امدادرسانی همچنان صبح سه‌شنبه ادامه دارد و تیم‌ها در حال جستجوی اجساد زیر آوار هستند.

این حادثه در میانه تشدید شدید تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان در هفته‌های اخیر رخ داده است که با حملات هوایی و حملات توپخانه‌ای همراه است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۴۰۰ شهید و صدها زخمی در حمله هوایی پاکستان به شفاخانه معتادین در کابل

Published

on

مقام‌های امارت اسلامی می‌گویند که در پی حمله رژیم نظامی پاکستان به یک شفاخانه ترک اعتیاد در کابل دوشنب شب، حداقل ۴۰۰ نفر شهید و حدود ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شدند.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفت که این حمله هوایی شفاخانه ۲۰۰۰ بستر امید را هدف قرار داده است.

فطرت در ایکس گفت: «در نتیجه این حمله، بخش‌های بزرگی از شفاخانه تخریب شده و نگرانی‌های جدی در مورد تعداد بالای تلفات وجود دارد. متأسفانه، تعداد شهدا تاکنون به ۴۰۰ نفر رسیده است، در حالی که گزارش شده حدود ۲۵۰ نفر دیگر زخمی شده‌اند.»

وی افزود که تیم‌های امداد و نجات در محل حادثه در تلاش برای مهار آتش‌سوزی و نجات قربانیان هستند.

این حادثه در میانه تشدید تنش‌ها بین افغانستان و پاکستان رخ داده است.

ریچارد بنت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر در افغانستان، گفت که از گزارش‌های جدید حملات هوایی پاکستان و کشته شدن غیرنظامیان در نتیجه آن «نگران» شده است.

وی در پستی در ایکس گفت: «تسلیت می‌گویم. من از طرفین می‌خواهم که تنش‌ها را کاهش دهند، حداکثر خویشتنداری را به خرج دهند و به قوانین بین‌المللی، از جمله حفاظت از غیرنظامیان و اهداف غیرنظامی مانند شفاخانه‌‌ها، احترام بگذارند.»

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!