Connect with us

رویداد های اخیر

کار ساخت یک شفاخانه نیمه کاره در ولایت نیمروز از سر گرفته شد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

کار ساخت یک شفاخانه صدبستر در نیمروز شروع شده است. مسوولان محلی در این ولایت می‌گویند این شفاخانه قرار بود در حکومت پیشین ساخته شود، اما شرکت قراردادی نتوانسته که پروژه را تکمیل کند.

ریاست صحت عامه نیمروز می‌گوید کار این شفاخانه به هدایت رهبری امارت اسلامی به ارزش دوصدهزار دالر امریکایی از سر گرفته شده است و قرار است طی دو ماه آینده کاملا به بهره‌برداری برسد.

 باشندگان نیمروز می گویند ساخت این شفاخانه از نیازهای اساسی مردم این ولایت می‌باشد.

کار یک پروژه نیمه کاره که حالا از سرگرفته شده است، در شهر زرنج مرکز نیمروز مردم هنوز به امکانات کافی صحی دسترسی ندارند، این شفاخانه که پنج سال پیش کار ساخت آن متوقف شد، حالا از سرگرفته شده است، ریاست صحت عامه نیمروز می‌گوید این شفاخانه در پنج بلاک به ارزش دوصد هزار دالر امریکایی ساخته خواهد شد.

عبدالرحمن عبدالله، رئیس صحت عامه نیمروز می‌گوید که:«این شفاخانه پنج بلاک است که دو بلاک آن در دو منزل ساخته می‌شود و سه بلاک دیگر آن به گونه یک منزل ساخته خواهد شد. این شفاخانه در چهل بستر ساخته می‌شود که برای باشندگان نیمروز کافی خواهد بود و در این شفاخانه تمام امکانات است.»

آنگونه که مسوولان محلی دراین ولایت می‌گویند قبلاً یک شرکت داخلی در حکومت گذشته قرار بود ساختمان این شفاخانه را تکمیل کند، در حالیکه قسمت زیادی از هزینه ساخت آن را دریافت کرده بود، اما نتوانست که تکمیل کند. حالا انجنیران این پروژه می‌گویند کار به شدت بخاطر تکمیل این ساختمان جریان دارد، بناء تلاش می‌شود در وقت تعیین شده به بهره‌برداری برسد.

غفور رحیمی، انجنیر پروژه گفت: «کارهای ما در بخش قالب بندی جریان دارد و در بلاک اول در بخش ایجاد مرکز گرمی و در بلاک دوم مصروف سنگ کاری هستیم و در بلاک سوم هم در قسمت مرکز گرمی و سیستم‌های آب وبرق کار ما جریان دارد و به زودترین وقت کار تمام خواهد شد.»

در حال حاضر تنها یک شفاخانه ولایتی در شهر زرنج وجود دارد که جوابگوی نیازمندی مریضان این ولایت نمی‌باشد، بناء باشندگان نیمروز خواهان تسریع روند تطبیق این پروژه هستند، آنها به این باور اند که با تکمیل شدن ساختمان این شفاخانه، مشکلات مردم در قسمت صحت تا حدودی رفع خواهد شد.

جمشید، باشنده نیمروز می‌گوید که: «باید مریضان به داخل شفاخانه کلان انتقال کنند، چونکه شفاخانه کنونی در داخل بازار است و ازدحام ترافیکی می‌باشد و درست رسیدگی نمی‌شود.»

فرهاد، باشنده نیمروز می‌گوید که: «ما بسیار خوشحال هستیم که کار این شفاخانه هرچه زودتر تکمیل شود تا اینکه مریضان ما تداوی شوند، چونکه امکانات خوبی دارد.»

عنایت‌الله، باشنده نیمروز می‌گوید که: «امکانات کافی در شفاخانه ولایتی کنونی نیست، بناء ما خوشحال می شویم که کار شفاخانه صدبستر زودتر تمام شود تا مورد استفاده قرار گیرد.»

آنگونه که مسوولان محلی در نیمروز می‌گویند کار ساخت این شفاخانه در زمان جمهوریت ۴۰ درصد پیشرفته بود، اما حالا تلاش می‌کنند تا کار این پروژه را تکمیل کنند.

رویداد های اخیر

متقی: برای خوشحالی یک کشور، علیه دیگری نمی‌جنگیم

Published

on

(Last Updated On: )

سرپرست وزارت امور خارجه گفته است که امارت اسلامی سیاست خارجی متوازن دارد و برای خوشحالی یک کشور، علیه دیگری نمی‌جنگد.

امیرخان متقی در دیدار با تاجران و افغان های مقیم عمان تاکید کرده است که امارت اسلامی امنیت را به گونه‌‌ای تأمین خواهد کرد که زمینه مداخله سازمان‌های استخباراتی بیگانه فراهم نشود.

او گفت: «ما یک سیاست متوازن داریم. سیاست متوازن به این معنی که برای خوشحالی یک کشور، با کشور دیگری نمی‌جنگیم. برای خوشحالی یک کشور، با دیگری مخالفت نمی‌کنیم. با همه روابط عادی می‌خواهیم.»

آقای متقی همچنان وجود اختلاف‌ها در درون نظام را رد کرده و صحبت‌ها در این مورد را اغراق آمیز می‌پندارد.

او گفت: «وجود اختلافات، هرج و مرج و ناامنی حقیقت ندارد. هر قدر که تبلیغات صورت می‌گیرد، در عمل شما می‌بینید که هیچ حادثه‌ای در کابل، کندهار، مزار، جلال آباد و هرات صورت نمی‌گیرد.»

رئیس دستگاه دیپلوماسی امارت اسلامی همچنان گفت که در سفرش به عمان تلاش کرده تا زمینه تجارت و گسترش روابط تجارتی میان کابل و مسقط فراهم شود.

او همچنان تاکید کرد که پس از روی کار آمدن دوباره‌ امارت اسلامی، مبارزه جدی علیه مود مخدر صورت گرفته و آنان توانسته اند ۴۰۰ هزار معتاد را تداوی کنند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

طوفان‌های مرگبار در امریکا؛ دست‌کم ۳۳ کشته برجا گذاشت

بنابر گزارش‌ها، روز شنبه بیشترین تعداد هشدارهای گردباد در سطح کشور طی یک سال اخیر صادر شده که به ۱۲۷ مورد رسیده است.

Published

on

(Last Updated On: )

دست‌کم ۳۳ نفر در پی طوفان‌های شدید و گردبادهایی که به ایالات متحده هجوم برده اند، جان خود را از دست داده‌اند و پیش‌بینی می‌شود که شرایط جوی نامساعد ادامه یابد.

گزارش‌هایی از وقوع ۲۳ گردباد در ایالت‌های میزوری، آرکانزاس، ایلینوی و میسیسیپی منتشر شده است.

ان‌بی‌سی نیوز نیز گزارش داد که بیش از ۴۰۰ هزار نفر در مناطق غرب میانه و جنوب ایالات متحده بدون برق مانده‌اند و ساختمان‌هایی تخریب شده‌اند.

تصاویر منتشرشده از مناطق طوفان‌زده، موتر‌های واژگون‌شده در طوفان و محله‌های مسکونی‌ای را نشان می‌دهند که به‌طور کامل در اثر گردباد ویران شده‌اند.

مقامات ایالت میزوری روز شنبه ۲۵ حوت در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کردند که تنها در این ایالت ۱۲ نفر جان باخته‌اند. همچنین، ایالت همسایه میزوری یعنی آرکانزاس تأیید کرد که در طوفان شب جمعه، سه نفر کشته و دست‌کم ۳۲ نفر زخمی شده‌اند.

پولیس راه کانزاس نیز تأیید کرد که در پی تصادف‌های زنجیره‌ای با حدود ۵۰ موتر که به دلیل «دید نزدیک به صفر» ناشی از طوفان شدید گرد و غبار رخ داد، هشت نفر جان خود را از دست داده‌اند.

در ایالت میسیسیپی، تیت ریوز، والی این ایالت، اعلام کرد که شمار قربانیان در پی «طوفان‌های شدید، گردبادها و زمین‌لرزه» به شش نفر افزایش یافته است. وی در شبکه ایکس گفت که علاوه بر این، سه نفر ناپدید شده و ۲۹ نفر در سراسر ایالت زخمی شده‌اند.

در ایالت تگزاس نیز سه نفر بر اثر تصادفات ناشی از طوفان گرد و غبار جان باخته‌اند. همچنین، یک نفر در ایالت اوکلاهما به دلیل آتش‌سوزی‌های گسترده جان خود را از دست داده است.

در همین حال سازمان هواشناسی ایالات متحده هشدارهای جدیدی دربارهٔ شرایط جوی شدید صادر کرده است. این نهاد هشدار داد که گردبادهای بسیار شدید ممکن است بعدازظهر یک‌شنبه در ایالت میسیسیپی رخ دهند.

طبق اعلام این سازمان، این طوفان‌ها ممکن است در اواخر شب به ایالت آلاباما برسند و سپس به شمال‌غربی فلوریدا و جورجیا گسترش یابند.

بنابر گزارش‌ها، روز شنبه بیشترین تعداد هشدارهای گردباد در سطح کشور طی یک سال اخیر صادر شده که به ۱۲۷ مورد رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شورای امنیت سازمان ملل تمدید ماموریت یوناما در افغانستان را به رای می‌گذارد

این در حالیست که امارت اسلامی اخیراْ ماموریت یوناما در افغانستان را «ناکام» خواند.

Published

on

(Last Updated On: )

شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز یکشنبه (۲۶حوت) اعلام کرده که قرار است فردا دوشنبه (۲۷حوت) پیش‌نویس قطعنامه تمدید ماموریت هیأت معاونت سیاسی سازمان ملل متحد در افغانستان یا یوناما را تا یک سال دیگر به رای‌گیری بگذارد.  

این شورا در گزارشی گفته است که این پیش‌نویس اگر تصویب شود ماموریت یوناما را برای یک سال دیگر بدون تغییر وظایف و اولویت‌های آن تمدید می‌کند.  

بر اساس این گزارش، ماموریت مشخص شده یوناما برای یک سال دیگر در این پیش‌نویس شامل حقوق بشر به‌خصوص حقوق زنان و دختران، زنان، صلح و امنیت، وضعیت اقتصادی و انسانی در افغانستان، تروریزم، قاچاق موادمخدر، اسلحه‌های سبک، بی‌جاشدگان داخلی و مهاجران و اثرات آفات طبیعی است.  

شورای امنیت ملل متحد گفته است که انتظار می‌رود تمامی ۱۵ عضو دائمی و غیردائمی این شورا از آن حمایت کنند.

این در حالیست که امارت اسلامی اخیراْ ماموریت یوناما در افغانستان را «ناکام» خواند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی یوناما را به ارائه گزارش‌های «منفی و نادرست» از وضعیت افغانستان متهم کرد.

مجاهد گفت که گزارش‌های یوناما باعث ایجاد «ذهنیت منفی» نسبت به افغانستان در سازمان ملل شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2024 Ariana News. All rights reserved!