Connect with us

رویداد های اخیر

کار عملی پروژه مسکونی نیله باغ کابل با سرمایه گذاری ۷۱ میلیون دالر آغاز شد

منتشر شده

در

سنگ تهداب پروژه ساخت مجتمع مسکونی نیله باغ در کابل با سرمایه گذاری ۷۱ میلیون دالر گذاشته شده است.

این پروژه که مشمول ۱۴۰۰ واحد مسکونی می‌گردد با استفاده از کمک‌های بلاعوض چین اجرا می‌شود.

معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا در مراسمی به‌مناسبت آغاز کار عملی این پروژه امروز (یکشنبه، ۱۹ حمل) آن‌را یک گام بزرگ و اساسی در راستای پیشرفت و توسعه کشور دانسته است.

به گفته‌ ملا عبدالغنی برادر، امارت اسلامی در اجرای پروژه‌های ساختمانی در کنار پروژه‌های زیربنایی در کشور گام‌های مؤثری برداشته و برای آغاز پروژه‌های بزرگ دیگر نیز برنامه دارد.

او از چین برای آغاز کار عملی پروژه مسکونی نیله باغ سپاس‌گزاری کرده و از آن کشور خواسته است تا منحیث یک همسایه خوب افغانستان به‌گونه مشترک در بخش اتصال منطقه‌ای کار کند.

ملا برادر همچنان از حکومت و تجار چین خواسته است تا در عرصه‌های مختلف در افغانستان سرمایه‌گذاری و از فرصت‌های موجود استفاده کنند. وی افزود که با این کار، روابط اقتصادی و تجارتی میان کابل و بیجینگ گسترش می‌یابد.

سفیر چین در کابل تاکید کرد که کشورش در عرصه‌های مختلف با افغانستان همکاری می‌کند.

جاو شنگ گفت: «افغانستان و چین دو کشوری هستند که با هم روابط دیرینه و حسنه دارند…ما مردم چین منحیث نزدیک ترین مردم به افغانستان، برای مردم افغانستان و امارت اسلامی وعده می‌دهیم که روابط حسنه بین دو کشور در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و نظامی و در هر عرصه‌ای که با هم همکار هستیم، پایدار خواهد بود و ما در کنار شما خواهیم بود.»

معاون اداری رئیس الوزرا نیز ابراز امیدواری کرده که با وصل‌شدن افغانستان به طرح «یک کمربند و یک جاده» و همچنان تکمیل شدن کار دهلیز واخان، این کشور به‌گونه مستقیم با چین وصل خواهد شد.

عبدالسلام حنفی افزود که امارت اسلامی از سیاست چین واحد حمایت می‌کند.

سرپرست وزارت تحصیلات عالی در مراسم افتتاح این پروژه گفته است که با حاکمیت امارت اسلامی در کشور، تمام پروژه‌ها با شفافیت کامل تطبیق می‌شود.

ندا محمد ندیم تصریح کرده که امارت اسلامی به آسایش مردم متعهد بوده و برای ایجاد رفاه آنان آماده هرگونه قربانی است.

به گفته‌ مسوولان در وزارت شهرسازی و مسکن، مدیریت وانجنیری پروژه مسکونی نیله باغ از سوی امارت اسلامی صورت می‌گیرد و واحدهای مسکونی مخصوص کارمندان دولتی است که کار ساخت آن در مدت بیش از سه ‌سال تکمیل خواهد شد.

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان شد

Published

on

صدراعظم مالیزیا، داتوک سری انوار ابراهیم، در تماس تیلفونی با صدراعظم پاکستان، شهباز شریف، نسبت به اوضاع نگران‌کننده در امتداد خط فرضی دیورند افغانستان و پاکستان ابراز نگرانی کرده و خواستار حل مسالمت‌آمیز تنش‌های موجود شد.

انوار ابراهیم با نشر یک پیام در فیس‌بوک گفته است که ثبات منطقه برای مالیزیا اهمیت ویژه دارد و تمامی طرف‌ها باید از طریق گفت‌وگو و دیپلماسی راه‌حلی برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها پیدا کنند.

این تماس در حالی صورت گرفته است که بر اساس گزارش‌های رسانه‌ای، تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان پس از سلسله حملات در ماه اکتوبر در مناطق خط فرضی دیورند افزایش یافته است.

صدراعظم مالیزیا علاوه بر بحث پیرامون وضعیت میان افغانستان و پاکستان، درباره روابط دوجانبه مالیزیا و پاکستان نیز با شهباز شریف تبادل نظر کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست چهل‌ودومین گروه کاری افغانستان در چارچوب سازمان پیمان امنیت جمعی برگزار شد

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

Published

on

در تاریخ ۳ دسمبر ۲۰۲۵، چهل‌ودومین نشست گروه کاری افغانستان وابسته به شورای وزیران خارجه سازمان پیمان امنیت جمعی در مقر این سازمان برگزار شد. این نشست با حضور مقامات سرمنشی سازمان، هیأت‌های کشورهای عضو، و نمایندگان نهادهای مهم بین‌المللی از جمله دفتر مبارزه با تروریزم سازمان ملل، مرکز منطقوی سازمان ملل برای دیپلوماسی پیش‌گیرانه، مرکز ضدتروریزم کشورهای مشترک‌المنافع، ساختار منطقه‌ای ضدتروریزم سازمان همکاری شانگهای، شورای فرماندهان سرحدی کشورهای مشترک‌المنافع و صلیب سرخ بین‌المللی برگزار شد.

در این نشست، وضعیت جاری افغانستان به گونهٔ همه‌جانبه مورد بررسی قرار گرفت و اشتراک‌کنندگان از تداوم خطرات بالقوه و تهدیدهای امنیتی برخاسته از افغانستان ابراز نگرانی کردند.

اعضا بر اهمیت تداوم کمک‌های بشردوستانه و اقتصادی کشورهای عضو سازمان پیمان امنیت جمعی به مردم افغانستان تأکید ورزیدند و خواستار تقویت نقش نهادهای منطقه‌ای در حمایت از ثبات و رفاه مردم شدند.

شرکت‌کنندگان همچنین بر ادامهٔ نظارت دقیق بر تحولات افغانستان و همکاری برای فراهم‌سازی زمینهٔ گفت‌وگوهای صلح و کاهش تنش‌ها در این کشور تأکید کردند.

در پایان این نشست، صورت‌جلسهٔ رسمی و طرح کاری گروه برای نیمهٔ نخست سال ۲۰۲۶ به تصویب رسید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!