Connect with us

اخبار ساحوی

۳۰۰ زندانی آزاد شده افغان از کراچی پاکستان به کشور برگشتند

Published

 on

(Last Updated On: جدی ۱۹, ۱۴۰۱)

حدود سیصد زندانی افغان که به تازگی از زندان کراچی پاکستان آزاد شده اند، روز یک شنبه (۱۸جدی) در دروازه سپین بولدک با حکومت افغانستان تحویل داده شدند.

مقام‌های محلی می‌گویند که در میان این سیصد زندانی زنان و کودکان نیز شامل هستند که با حمایت مالی امارت اسلامی دوباره به برگشته اند.

این زندانیان که سند قانونی ندارند از این رو پولیس پاکستان آنان را از خاک این کشور اخراج و به مقام‌های محلی ولایت کندهار تحویل دادند. این افراد می‌گویند که پولیس پاکستان آنان را شکنجه کرده و با آنها رفتار خشونت‌آمیز داشته است.

مقام‌های محلی می‌گویند که تدابیر برای انتقال آنها به ولایت‌های شان گرفته شده است.

همچنین برخی ازمقام‌های محلی از مردم می‌خواهند که کشور را ترک نکنند.

قرار است زندانیان آزاد شده به روزهای آینده به افغانستان برگشت داده شوند.

درهمین حال، سفارت افغانستان در پاکستان از این کشور خواسته است تا از بازداشت افغان‌ها جلوگیری کنند.

اخبار ساحوی

شمار زخمیان درپی زلزله در ایران به ۱۶۵ تن رسید

Published

on

(Last Updated On: حمل ۵, ۱۴۰۲)

براساس گزارش‌ها، دراثر زمین‌لرزه به بزرگی ۵.۶ ریشتر در منطقه آذربایجان‌غربی ایران، تاکنون ۱۶۵ تن زخمی شده‌اند.

این زلزله صبح جمعه، ۴ حمل، در آذربایجان‌غربی از جمله منطقه «خوی و سلماس» ایران رخ داده است.

محمدصادق معتمدیان، والی آذربایجان‌غربی ایران، روز جمعه آمار مجروحین را دست‌کم ۱۶۵ تن اعلام کرد.

آقای معتمدیان گفته است: «از این تعداد ۱۳۹‌ نفر تداوی و مرخص شدند.»

وی اضافه کرده است: «همچنین ۲۶ نفر نیازمند تداوی بیشتر هستند که اقدامات لازم برای آن‌ها در حال انجام است.»

مرکز لرزه نگاری تهران مرکز این زلزله را منطقه «یزدگان خوی» و در عمق هشت کیلومتری زمین اعلام کرده است.

گفتنی است که این زلزله در شهر ارومیه و برخی شهرهای آذربایجان‌شرقی نیز احساس شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

عربستان و سوریه برای برقراری روابط توافق کردند

Published

on

(Last Updated On: حمل ۴, ۱۴۰۲)

خبرگزاری رویترز از توافق عربستان‌سعودی و سوریه برای بازگشایی سفارتخانه‌های دو کشور تا چند روز آینده خبر داده است.

این دو کشور بیش از ده سال پیش و در جریان جنگ داخلی سوریه روابط خود را قطع کردند. عربستان از مخالفان بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، حمایت‌ می‌کرد.

رویترز خبر توافق بین دمشق و ریاض را به نقل از چند منبع آگاه از این مذاکرات منتشر کرده است.

این گام نشان‌دهنده یک جهش عمده در بازگشت سوریه به جمع کشورهای عرب است.

یک منبع منطقه‌ای همسو با دمشق به رویترز گفت:« پس از توافق تاریخی برقراری دوباره روابط بین عربستان سعودی و ایران، تماس‌های ریاض و دمشق شتاب بیشتری گرفت.»

جمهوری اسلامی ایران از متحدان اصلی بشار اسد است.

برقراری روابط بین ریاض و دمشق مهم‌ترین پیشرفت در اقدامات کشورهای عربی برای عادی‌سازی دوباره روابط با اسد به شمار می‌رود. بسیاری از کشورهای غربی و عربی پس از آغاز جنگ داخلی سوریه در سال ۲۰۱۱ از دولت اسد دوری کردند.

یک منبع منطقه‌ای همسو با دمشق به رویترز گفت که دو دولت در حال آماده شدن برای بازگشایی سفارتخانه‌ها پس از عید فطر هستند.

به گفته یکی از منابع منطقه‌ای و یک دیپلمات در خلیج فارس، این تصمیم نتیجه مذاکرات در عربستان سعودی با یک مقام ارشد اطلاعاتی سوریه بوده است.

امریکا که متحد عربستان سعودی است با اقدامات کشورهای منطقه برای عادی‌سازی روابط با اسد مخالفت کرده و به وحشیگری حکومت او در سرکوب مخالفانش و نیز به لزوم پیشرفت به سمت یک راه حل سیاسی اشاره کرده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

افغان بیسیم هفتمین نمایندگی خدمات مشتریان خود را در کندهار افتتاح کرد

Published

on

(Last Updated On: حمل ۳, ۱۴۰۲)

به دلیل افزایش مشتریان شرکت مخابراتی افغان بیسیم در ولایت کندهار، این شرکت هفتمین نمایندگی خدمات مشتریان خود را در این ولایت افتتاح کرد.

مسئولان شرکت مخابراتی افغان بیسیم می‌گویند آنان تلاش می‌کنند تا خدمات مخابراتی بیشتر و بهتر را برای باشندگان حوزه جنوب غرب فراهم و مشکلات آنان را حل کنند.

سید نور احمدشاه آغا، رئیس شرکت مخابراتی افغان بیسیم در حوزه جنوب غرب می‌گوید: «این تنها به کندهار محدود نمی‌باشد، بلکه ما در ولایت های هلمند، ارزگان و زابل نیز نمایندگی‌های خدمات مشتریان را افزایش داده ایم و در آینده نیز افزایش خواهیم داد تا اینکه به نیازهای مردم رسیدگی کنیم.»

مقا‌م های محلی کندهار هم از افتتاح شعبه جدید خدمات مشتریان افغان بیسیم در شهر کندهار ابراز خرسندی کرده و خواستار ارائه خدمات و تسهیلات بیشتر در این ولایت هستند.

میرزا محمد زاهد، رئیس منابع بشری دفتر والی کندهار می‌گوید: «۹۹ درصد مردم از سیم کارت افغان بیسیم استفاده می‌کنند. یک درصد دیگر از شبکه های دیگر استفاده می‌کنند. خواست من از مسئولان این است که سهولت‌های بیشتر را برای مردم فراهم سازند.»

ریاست مخابرات کندهار تاکید می‌کند که شرکت مخابراتی افغان بیسیم تمامی ولسوالی‌های کندهار را تحت پوشش قرار داده است.

نورالله نوری، رئیس مخابرات کندهار می‌گوید: «تنها ولسوالی باقی مانده که ولسوالی دوردست ریگستان بود، الحمدلله در آنجا نیز مردم از خدمات مخابراتی بهره مند شدند و نیاز مردم مرفوع گردید.»

قابل ذکر است که افغان بیسیم یگانه شبکه مخابراتی است که تمامی ولایت‌ها را تحت پوشش خدمات مخابراتی و اینترنتی قرار داده است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!