Connect with us

رویداد های اخیر

اتهام بر قتل یک کارمند شبکه مخابراتی سلام توسط امنیت ملی – قندهار

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

یک باشنده قندهار ادعا دارد که قطعه صفر سه امنیت ملی برادرش را بی گناه به قتل رسانده است. این فرد میگوید که برادرش کارمند شرکت مخابراتی سلام در قندهار بود و هیچ گونه رابطه با هیچ گروه هراس افگن نداشته است. برادر مقتول هر چند میگوید که برای دادخواهی به شواری امنیت ملی و دادستان کل مراجعه نموده است اما هچگونه پاسخ قطعی از سوی این نهادها دریافت نکرده است.

محمد نعیم جبار از ولایت قندهار است و ادعا دارد که قطعه ۰۳ نیروهای امنیت ملی نیمه های شب برادرش را با خود برده و در تهکوی حویلی به گلوله بستند.

محمد نعیم جبار برادر مقتول میگوید: “در جریان دو ساعت محاصره بر سر تمام  زنان، بزرگان و کودکان فامیل لیزر های تفنگ گرفته شده بود و در همین هنگام به این نیرو ها مخابره شد که کارش را خلاص کو.”

برادر مقتول میگوید که هرچند پرونده برادرش را به دادستانی کل و حقوق بشر فرستاده است، اما تا کنون هیچ اقدامی درین زمینه از سوی این نهاد ها صورت نگرفته است. وی همچنان این اقدام قطعه ۰۳ امنیت ملی را خلاف قانون میداند.

محمد نعیم جبار افزود: “ما به شورای امنیت مراجعه کردیم و گفتیم که ظلم که قطعه ۰۳ سر ما کرده باید آنها مجازات شوند.”

نعمت الله جبار پسر کاکای مقتول میگوید: “ما از حکومت خواهان تامین عدالت و به محاکمه کشاندن قاتلان شهید خود هستیم.”

پیش از این نیز چندین مورد چنین ادعا ها از سوی شهروندان صورت گرفته، که امنیت ملی به آن پاسخ مشخص نداده است.

رویداد های اخیر

متقی با نماینده جدید ناروی برای افغانستان درباره موضوعات سیاسی و منطقه‌ای گفتگو کرد

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه در دیدار با بیورن هانسن، نماینده ویژه جدید دولت ناروی برای افغانستان در مورد موضوعات سیاسی و منطقه‌ای گفتگو کرده است.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این دیدار آقای هانسن گفت که ناروی با افغانستان روابط تاریخی دارد و همواره تلاش کرده است تا نقش سازنده‌ای در ثبات افغانستان ایفا کند.

هانسن افزود که در بخش‌های امنیت، مبارزه با مواد مخدر و برخی عرصه‌های دیگر، پیشرفت‌های قابل توجهی در افغانستان مشاهده می‌شود و نیاز است که با عادی‌سازی روابط با جامعه جهانی، زمینه همکاری‌های بیشتر فراهم گردد.

در این نشست، آقای متقی از روابط و همکاری‌های مثبت ناروی با امارت اسلامی قدردانی کرد و گفت که باید از ثبات به‌وجودآمده در افغانستان به‌گونه مؤثر استفاده شود و پیشرفت‌های انجام‌شده از سوی حکومت افغانستان می‌تواند زمینه‌ساز گسترش بیشتر همکاری‌ها گردد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

سلوونی ۲۰۰ هزار یورو برای حمایت از فعالیت‌های صندوق جمعیت ملل متحد در افغانستان کمک کرد

Published

on

صندوق جمعیت سازمان ملل متحد (UNFPA) گزارش داده است که دولت سلوونی ۲۰۰ هزار یورو برای حمایت از فعالیت‌های این نهاد در افغانستان کمک کرده است.

به گفته این نهاد، این کمک مالی به زنان و دختران کمک خواهد کرد تا به خدمات ضروری صحت باروری و حفاظت دسترسی پیدا کنند و همچنان به افراد نیازمند در سراسر کشور برسد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی: اتهامات اخیر پاکستان «بی‌اساس» است

Published

on

امارت اسلامی افغانستان اظهارات اخیر مقام‌های پاکستانی را که مدعی طراحی حملات در خاک افغانستان شده‌اند، بی‌اساس خوانده و به‌طور کامل رد کرده است.

حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، گفته است که امارت اسلامی حل مشکلات را در تفاهم، احترام متقابل و همکاری‌های واقعی می‌داند، نه در اتهامات و مواضع احساسی و تهدید.

به گفته او، یک‌بار دیگر موضع امارت اسلامی روشن می‌سازد که از خاک افغانستان علیه هیچ کشوری استفاده نخواهد شد و به هیچ طرفی نیز اجازه چنین فعالیت‌هایی داده نمی‌شود که امنیت و ثبات منطقه را آسیب برساند.

این درحالیست که وزارت خارجه پاکستان روز دوشنبه اعلام کرده است که سردار احمد شکیب، شارزافیر افغانستان در اسلام‌آباد را فراخوانده و نامه اعتراضی خود را درباره حمله به یک پاسگاه پولیس در ولسوالی بنوِ در ایالت خیبر پختونخوا به او سپرده است. پاکستان ادعا کرده است که این حمله در افغانستان طراحی شده است.

این انفجار شام‌شنبه در منطقه فتح‌خیلِ بنو در ایالت خیبر پختونخوا رخ داد که در نتیجه آن ۱۵ پولیس کشته و چهار تن دیگر، از جمله «یک غیرنظامی» زخمی شدند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!