Connect with us

اخبار ساحوی

از آغاز سال جاری تا کنون حدود 70 هزار افغان به کشور های اروپایی پناهنده شده اند

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

Sayed-Hussain-Alemi-Balkhi

وزیر مهاجرین و عودت کننده گان با ابراز این مطلب میگوید :که 12 درصد مهاجرین کل جهان که به کشور های اروپایی فرار کرده اند را افغانها تشکل میدهد.

 

وی از شهروندان کشور میخواهد که نباید کشور را ترک کنند ، سید حسین عالمی بلخی تاکید دارد که اجلاس سالانه کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناه جویان ، در ماه اینده میلادی با حضور رییس جمهور غنی در سویس برگزار شده و امید وارند که جهانیان به کمک 500 میلیون دالری برای بازگشت دوباره مهاجرین افغان در این نشست متعهد شوند.

 

به باور وزیر مهاجرین و عودت کننده گان جنگ و نا امنی سبب شده که افغان ها دل به دریا زده و به کشور های اروپایی فرار کنند.

وی همچنان کشور های اروپایی را در کنترول بحران پناه جویی ناکام خوانده اما از این کشور ها میخواهد به مهاجرین کارت اقامت دایمی دهد.

سید حسین علمی بلخی چالش های کنونی افغانستان را موقتی خوانده و از افغانها میخواهد نباید کشور شانرا ترک کنند.

سید حسین عالمی بلخی وزیر امور مهاجرین و عودت کننده گان میگوید “از 40 تا هفتاد هزار افغانی که به اروپا رفته اند و 10 تا دوازده درصد مهاجرین کل کشور که به کشور های اروپایی فرار کرده اند را افغانها تشکیل میدهد و باید این کشور ها بدون تفکیک به پناه جویان تابعیت دهند.”

 

از سوی هم قرار است در پنجم ماه اینده میلادی اجلاس سالانه کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناه جویان در شهر ژنیف سویس برای نخستین بار با حضور رییس جمهوری افغانستان برگزار شود و افغانستان طرح 4 ساله بازگشت پناه جویان به کشور را نیز ارایه کند.

 

آقای بلخی گفت” این اجلاس ویژه مهاجرین افغان خواهد بود با سخنرانی رییس جمهور کشور اغاز خواهد شد و امید واریم که تا 500 ملیون دالر در این نشست برای ما کمک کنند”

 

بر اساس گزارش ها در میان پناه جویان افغان در اروپا مهاجرین هم هستند که از جنگ سوریه فرار کردند این مهاجرین میگویند که در بدل دریافت کارت اقامت دایمی ایران و دریافت 500 دالر ماهانه از سوی ایران جذب و برای گرم نگهداشتن جبهه های جنگ سوریه وارد این کشور میشوند. وزارت مهاجرین و عودت کننده ها نیز حضور افغانها در جنگ سوریه را تایید میکند.

 

 

 

گزارش از فواد ناصری

Advertisement

اخبار ساحوی

پولیس هند: ۹ زایر هندو در جمو کشته شدند

Published

on

(Last Updated On: )

پولیس هند گفته است که روز یک‌شنبه (۲۰ جوزا) نه زایر هندو در حملهٔ تندروان مظنون کشته شده و ۳۳ زایر دیگر زخمی شدند.

موهیتا شرما، یک مقام محلی پولیس در جمو گفت: «تندروان بر این بس کمین گرفته و بر آن گلوله‌باری کردند. بس در دره سقوط کرد که منجر به مرگ نه نفر و زخمی شدن ۳۳ نفر دیگر شد.»

پولیس هند گفته است که زخمی شدگان این رویداد به شفاخانه‌های نزدیک منتقل شده و عملیات برای یافتن مهاجمان مظنون در ساحه آغاز شده است.

این رویداد درست در روزی به وقوع پیوست که نریندرا مودی، برای سومین دور به صفت صدر اعظم هند سوگند وفاداری یاد کرد.

راهول گاندی، رهبر مخالف مودی، با اشاره به کشته شدن زایران هندی، در یک پیام در شبکهٔ ایکس نگاشته است: «این رویداد ننگین، تصویر واقعی از وضعیت نگران کنندهٔ امنیتی در جمو و کمشیر است.»

جمو و کشمیر که پاکستان نیز بر آن ادعای ملکیت دارد، از دهه‌ها به اینسو صحنهٔ خشونت‌های تندروان اسلام‌گرا است که تا کنون منجر به کشته شدن ده‌ها هزار نفر شده است.

در سال ۲۰۱۷ نیز تندروان مظنون بر یک بس حامل زایران هندو در جمو و کشمیر حمله کردند که در آن رویداد هشت نفر کشته شد.

روز گذشته، رییس پولیس جمو گفته بود که شمار تندروان محلی در این ساحه کاهش یافته و به گفتهٔ وی فقط ۷۰ تا ۸۰ تندرو خارجی در جمو فعالیت دارند.

از سال ۲۰۱۹ به اینسو و پس از سلب حق نیمه خودمختاری کشمیر زیر ادارۀ هند توسط حکومت به رهبری نریندرا مودی، صدراعظم هند، حس خشم و انزجار جدایی طلبان و تندروان کشمیری نسبت به هند اوج گرفته است.

کشمیر که جمعیت آن عمدتاً مسلمانان اند، از زمان استقلال پاکستان و هند در سال ۱۹۴۷ به اینسو به دو بخش تقسیم شده است که یکی آن زیر ادارۀ هند و دیگری زیر ادارۀ پاکستان است.

هند و پاکستان – دو همسایۀ رقیب مجهز با اسلحۀ اتمی – دو بار به خاطر کشمیر با هم جنگیده اند. هرچند هر یک از این دو کشور بخشی از کشمیر را زیر ادارۀ خود دارند، هردوی آنان ادعای ملکیت کامل آن را دارند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

هفت سرباز پاکستانی در انفجاری در نزدیک مرز افغانستان کشته شدند

Published

on

(Last Updated On: )

اردوی پاکستان روز یک‌شنبه (۲۰جوزا) اعلام کرد که هفت سرباز در انفجار بمبی که هدف آن یک لاری نظامی بود، در شمال غرب پاکستان، در امتداد مرز با افغانستان کشته شدند.

مسئولیت این حمله را تاکنون هیچ گروهی به عهده نگرفته است.

اردوی در بیانیه‌ای گفت که بمبی در نزدیک موتری نظامی منفجر شد و هفت سرباز از جمله یک افسر کشته شدند.

این حادثه در منطقه لکی‌مروت، در نزدیک مناطق قبایلی در خیبرپختونخوا رخ داده است.

تحریک طالبان پاکستان در گذشته مسئولیت حملات مشابهی را به عهده گرفته بود. این گروه که به گفته پاکستان در افغانستان و مناطق قبایلی حضور دارد، برای سرنگونی دولت پاکستان مبارزه مسلحانه می‌کند.

امارت اسلامی افغانستان پیش از این گفته بود که افزایش خشونتها در پاکستان یک مسئله داخلی اسلام‌آباد است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

فهرست نامزدهای تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست‌جمهوری ایران اعلام شد

Published

on

(Last Updated On: )

محسن اسلامی، سخنگوی ستاد انتخابات ایران امروز (یکشنبه، ۲۰ جوزا) فهرست داوطلبان تایید صلاحیت شده انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور را اعلام کرد.

خبرگزاری مهر گزارش داده که مصطفی پورمحمدی، مسعود پزشکیان، امیرحسین قاضی‌زاده، علیرضا زاکانی، سعید جلیلی و محمدباقر قالیباف شامل این فهرست می‌باشند.

برخلاف تصورات، محمود احمدی‌نژاد و علی لاریجانی دو داوطلبی هستند که از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شده‌اند و در انتخابات شرکت نخواهند داشت.

ایران در پی مرگ ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور این کشور در سانحه‌ هوایی، انتخابات زودهنگام برگزار می‌کند.

قرار است این انتخابات به تاریخ‌ ۸ سرطان سال روان برگزار شود.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!