Connect with us

ورزش

اعضای تیم ملی کرکت افغانستان برای حضور در جام جهانی ۲۰آوره اعلام شد

منتشر شده

در

کمیته گزینش کرکت بورد افغانستان امروز (پنج‌شنبه ۲۴سنبله)، فهرست ۱۵ نفره بازیکنان کرکت را اعلام کرد که علاوه بر این برای چهار بازیکن احتیاطی نیز در این فهرست جا داده شده است.

این مسابقات از ۱۶ اکتوبر به میزبانی آسترالیا آغاز و تا ۱۳ نوامبر ادامه خواهد داشت.

به اساس اعلامیه بورد کرکت در فهرست اعلام شده، محمد نبی کاپیتان، رحمان‌الله گربز ویکت کیپر، حضرت‌الله زازی، عثمان غنی، ابراهیم زدران، نجیب زدران، درویش رسولی، عظمت‌الله عمرزی، راشدخان، قیس احمد، مجیب زدران، فضل الحق فاروقی، فرید ملک، نوین الحق، سلیم صافی انتخاب شده اند.

به همین ترتیب در فهرست احتیاطی افسر زازی، شرف‌الدین اشرف، گلبدین نایب و رحمت شاه انتخاب شده اند.

نورالحق ملکزی رئیس کمیته گزینش کرکت بورد افغانستان می‌گوید که:« ما همیشه در تلاشیم تا برای تمامی مسابقات بین‌المللی یک تیم مستعد و قوی انتخاب کنیم تا نام افغانستان را مثل همیشه سربلند نگهدارند.»

آقای ملکزی افزود:« شما در جام ملت‌های آسیا دیدید که تیم افغانستان رقابت‌های جالب و موفقی را پشت سر گذشتاند و بهترین نمایندگی از افغانستان نمود. به همین دلیل در فهرست مذکور بازیکنان قدرتمند و با تجربه را گنجانیدیم.»

این درحالی است که درگروه (الف) جام جهانی ۲۰ آوره افغانستان، نیوزلند، انگلیس و آسترالیا شامل اند که بعد از دور اول دو تیم دیگر نیز به این گروه افزوده خواهد شد.

همچنین در گروه (ب) رقابت‌های مذکور تیم‌های هند، بنگلادش، پاکستان و آفریقای جنوبی شامل است که بعد از دور اول در این گروه نیز دو تیم افزوده خواهد شد.

به گفته بورد کرکت این مسابقات در شهرهای هوبارت، ملبورن، پرت، سیدنی، بریسبین و آدلید برگزار می‌شوند.

ورزش

هیأت کریکت افغانستان برای تقویت همکاری‌های ورزشی به چین سفر کرد

Published

on

هیأتی از بورد کریکت افغانستان پس از دعوت رسمی چین، به این کشور سفر کرده است؛ سفری که هدف آن تقویت دیپلوماسی ورزشی و گسترش همکاری‌های تخنیکی در بخش کریکت میان دو کشور عنوان شده است.

این هیأت شامل نوروز منگل، مربی تیم ملی، و بازیکنان قیس احمد، ظاهر خان، فیصل شینوزاده و وحیدالله زدران می‌باشد.

پیش از سفر، نصیب خان، رئیس اجرایی بورد کریکت افغانستان، با اعضای این هیأت دیدار کرده و بر تعهد این نهاد به رشد و جهانی‌سازی کریکت افغانستان تأکید نمود. او همچنان به توافقنامه همکاری که پیش‌تر با فدراسیون کریکت ازبکستان در زمینه توسعه کریکت و همکاری‌های تخنیکی امضا شده بود، اشاره کرد.

نصیب خان در این دیدار گفت که چین از قبل روابط صنعتی و تجارتی قوی با افغانستان دارد و ابراز امیدواری کرد که همکاری‌های دو کشور در بخش کریکت نیز گسترش یابد. به گفته او، تبادل تجربه، دانش تخنیکی و برنامه‌های انکشافی می‌تواند نقش مهمی در رشد این ورزش در هر دو کشور داشته باشد و به تقویت روابط دوجانبه کمک کند.

در جریان این سفر، هیأت کریکت کشور در مورد توسعه کریکت، مشارکت اجتماعی و نقش ورزش در جامعه با طرف چینی گفتگو خواهد کرد. همچنان برنامه‌هایی شامل اشتراک در ورکشاپ‌ها، حضور در یک مسابقه کریکت که از سوی نهادهای ورزشی چین برگزار می‌شود، و بازدید از نمایشگاه‌های تکنالوژی و نوآوری ورزشی نیز در نظر گرفته شده است.

گفتنی است که بورد کریکت افغانستان سال گذشته نیز یک توافقنامه همکاری با فدراسیون کریکت ازبکستان در زمینه توسعه کریکت، تبادل تخنیکی، ارتقای ظرفیت‌ها و برگزاری ورکشاپ‌های آموزشی امضا کرده بود.

Continue Reading

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!