Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی ادعای روسیه درباره حضور گروه‌های هراس‌افگن در افغانستان را رد کرد

مجاهد گفته است: «ما متأسف هستیم که از آدرس منابع در روسیه چنین ادعاهایی مطرح می‌شود؛ ادعاهایی که از گذشته‌ها، حتی از زمان اشغال ایالات متحده امریکا، تکرار می‌شد و در مجموع ما آن را رد می‌کنیم.»

منتشر شده

در

امارت اسلامی افغانستان در واکنش به ادعای اخیر روسیه مبنی بر حضور جنگ‌جویان سازمان‌های هراس‌افگنی بین‌المللی در خاک افغانستان، این ادعاها را به‌گونه قاطع رد کرده و منابع و اطلاعات مطرح‌شده را نادرست خوانده است.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، تأکید می‌کند که افغانستان از نگاه امنیتی در وضعیت باثبات قرار دارد و هیچ گروه خارجی در این کشور فعالیت ندارد. به گفته او، تمام جغرافیای افغانستان تحت یک حاکمیت واحد اداره می‌شود و زمینه‌ای برای فعالیت گروه‌های بیرونی وجود ندارد.

آقای مجاهد گفته است: «ما متأسف هستیم که از آدرس منابع در روسیه چنین ادعاهایی مطرح می‌شود؛ ادعاهایی که از گذشته‌ها، حتی از زمان اشغال ایالات متحده امریکا، تکرار می‌شد و در مجموع ما آن را رد می‌کنیم.»

وی همچنان افزوده است که امارت اسلامی از مقام‌های روسیه می‌خواهد واقعیت‌های موجود در افغانستان را به‌درستی درک کنند و گزارش‌های خود را بر اساس واقعیت‌های عینی و شرایط کنونی این کشور به‌روز سازند.

امارت اسلامی پیش از این نیز بارها تأکید کرده است که اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه هیچ کشور دیگری استفاده شود و امنیت سراسری در کشور تأمین است.

رویداد های اخیر

مولوی یعقوب مجاهد برای اشتراک در کنفرانس امنیتی به مسکو رفت

بر بنیاد معلومات وزارت دفاع، تبادل نظر در مورد موضوعات مهم امنیتی و تقویت همکاری‌ها از محورهای اصلی این نشست خواهد بود.

Published

on

وزارت دفاع ملی اعلام کرده است که مولوی محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع، به‌منظور اشتراک در کنفرانس بین‌المللی امنیتی به میزبانی فدراسیون روسیه، وارد شهر مسکو شده است.

این وزارت گفته است که در این کنفرانس، مقام‌های امنیتی و دفاعی شماری از کشورهای منطقه و جهان حضور دارند و درباره امنیت منطقه‌ای، چالش‌های مشترک و همکاری‌های متقابل گفتگو خواهند کرد.

بر بنیاد معلومات وزارت دفاع، تبادل نظر در مورد موضوعات مهم امنیتی و تقویت همکاری‌ها از محورهای اصلی این نشست خواهد بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تدابیر ویژه امنیتی برای عید قربان؛ وزارت داخله از مردم خواست از پتاقی استفاده نکنند

وزارت امور داخله همچنان از جوانان و نوجوانان خواسته است که برای جلوگیری از آزار و اذیت مردم، از استفاده پتاقی و سایر اشیای آتش‌زا خودداری کنند.

Published

on

هم‌زمان با فرارسیدن عید سعید اضحی، وزارت امور داخله از اتخاذ تدابیر ویژه امنیتی برای تأمین امنیت نمازگزاران، عیدگاه‌ها و اماکن عمومی در سراسر کشور خبر می‌دهد.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت امور داخله، در پیامی به مناسبت عید قربان گفته است که نیروهای امنیتی برای تأمین امنیت شهروندان در روزهای عید آمادگی کامل دارند و برنامه‌های ویژه امنیتی در نقاط مختلف روی‌دست گرفته شده است.

در همین حال، بسم‌الله حبیب، معاون سخنگوی این وزارت، گفته است که نیروهای امنیتی در عیدگاه‌ها، مساجد، شاهراه‌ها، پارک‌ها و سایر اماکن تفریحی حضور گسترده خواهند داشت تا مردم بتوانند در فضای امن و آرام مراسم عید را تجلیل کنند.

او افزوده است که هدف از این تدابیر، فراهم‌سازی محیط مصئون برای شهروندان و جلوگیری از هرگونه تهدید احتمالی در روزهای عید است.

وزارت امور داخله همچنان از جوانان و نوجوانان خواسته است که برای جلوگیری از آزار و اذیت مردم، از استفاده پتاقی و سایر اشیای آتش‌زا خودداری کنند.

این وزارت تأکید کرده که همکاری مردم با نیروهای امنیتی نقش مهمی در برگزاری آرام و امن روزهای عید خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی و سفیر جاپان درباره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای گفتگو کردند

کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان، تأکید کرد که کشورش به ادامه همکاری و کمک به افغانستان در زمینه‌های مختلف متعهد است.

Published

on

امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، با کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان در کابل، دیدار و دو طرف درباره تحولات منطقه‌ای و اهمیت گسترش روابط دوجانبه گفتگو کردند.

طبق بیانیه‌ای که توسط وزارت امور خارجه منتشر شد، متقی گفت که جاپان جایگاه مهمی در سیاست خارجی افغانستان دارد. او کمک‌های بشردوستانه و توسعه‌ای مداوم توکیو به مردم افغانستان در بخش‌های مختلف قدردانی کرد.

متقی همچنین از جاپان به دلیل درک واقعیت‌های فعلی افغانستان، سیاست مثبت و حمایت مداوم از کشور قدردانی کرد.

از سوی دیگر، کنیچی ماساموتو، سفیر جاپان، تأکید کرد که کشورش به ادامه همکاری و کمک به افغانستان در زمینه‌های مختلف متعهد است.

در پایان این دیدار، هر دو طرف بر اهمیت گسترش بیشتر روابط دوجانبه، تقویت هماهنگی و تعامل متقابل در بخش‌های بشردوستانه و برگزاری جلسات تخنیکی برای پیشبرد همکاری تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!