Connect with us

رویداد های اخیر

بیش از ۷۰ خانه مسکونی درپی وقوع زلزله در بدخشان تخریب شده است

منتشر شده

در

درپی وقوع زلزلۀ پنج‌شنبه شب (۲۷ دلو) در مرکز و شماری از ولسوالی‌های بدخشان بیش از ۷۰ منزل مسکونی تخریب شده است.

مسوولان ریاست مبارزه با حوادث طبیعی بدخشان می‌گویند که این رویداد تلفات جانی درپی نداشته است.

محمد حسن اکبری، رییس مبارزه با حوادث طبیعی بدخشان، گفته است که درپی وقوع این حادثه در مرکز و برخی ولسوالی‌های این ولایت ۷۶ منزل مسکونی قسماً تخریب و ده‌ها تن بی‌خانمان شده‌اند.

آقای اکبری در مورد این زلزله گفت: «در این زلزله که به وقوع پیوست هفتادو شش خانه که به صد هم می‌رسد تخریب شده، الحمدالله که تلفات جانی نداشته است.»

در همین حال، باشندگان این ولایت گفته‌اند که این رویداد مردم را متضرر کرده و از امارت اسلامی خواهان کمک‌های به موقع به متضررین این حادثه اند.

فرهاد، باشنده بدخشان، می‌گوید: «در این زلزله نزدیک به صد خانه در اکثر ولسوالی‌ها تخریب شده و مردم هم در این فصل سرما به مشکلات زیادی مواجه اند.»

عنایت، یکی دیگر از باشندگان بدخشان، گفت: «دراثر این زلزله بیش‌تر خانواده‌ها در وضعیت بدی به‌سر می‎برند.»

این در حالی است که دریک هفته گذشته در اثر برف‌کوچ، بارندگی‌های سنگین و فروریختن سقف خانه در بخش‌های این ولایت، بیش از ده تن جان باخته وشماری هم زخمی شده‌اند‌.

گفتنی است که رویداد‌های طبیعی مانند لغزش کوه، زلزله، برف‌کوچ، بارندگی‌های شدید وسرازیرشدن سیلاب‌ها در بدخشان بی‌سابقه نیست و سالانه ده‌ها تن قربانی حوادث طبیعی می‌شوند.

رویداد های اخیر

India and Russia stress counter-terrorism, humanitarian support for Afghanistan

Published

on

During Russian President Vladimir Putin’s visit to New Delhi, India and Russia issued a joint statement highlighting their close coordination on Afghanistan. Both sides appreciated the ongoing dialogue between their respective Security Councils and underscored the significance of the Moscow Format meetings in promoting regional stability.

The leaders welcomed counter-terrorism efforts targeting international terrorist groups, including ISIS, ISKP, and their affiliates, expressing confidence in a comprehensive and effective approach to combating terrorism in Afghanistan. They also stressed the urgent need to ensure uninterrupted humanitarian assistance to the Afghan people.

India and Russia have maintained close ties on regional security, particularly concerning developments in Afghanistan following the Islamic Emirate’s return to power in 2021. The Moscow Format, a diplomatic platform including Afghanistan’s neighbors, has played a key role in facilitating dialogue on peace, stability, and counter-terrorism in the region.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!