Connect with us

ورزش

تیم افغانستان برای مسابقات با امارات متحده عربی انتخاب شد

منتشر شده

در

کمیته گزینش کرکت بورد افغانستان فهرست ۱۸ نفره تیم ملی کرکت افغانستان را برای سه مسابقه ۲۰ آوره آینده مقابل تیم کرکت امارات متحده عربی انتخاب کرد.

قرار است این مسابقات بتاریخ ۱۶، ۱۸ و ۱۹ ماه جاری فبروری در استدیوم بین‌المللی کرکت ابوظبی برگزار شوند.

در این فهرست ۱۸ نفری، کاپیتان تیم راشد خان، رحمان‌الله گربز ویکت کیپر، ابراهیم زدران، حضرت‌الله زازی، رحمت شاه، نجیب‌الله زدران، افسر زازی، عظمت‌الله عمرزی، گلبدین نایب، کریم جنت، شرف الدین اشرف، نوین الحق، مجیب الرحمان، فضل الحق فاروقی، نجات مسعود، فرید احمد ملک، نوراحمد و ظاهر خان حضور دارند.

میرویس اشرف، رییس عمومی کرکت بورد افغانستان در مورد مسابقات با امارات متحده عربی می‌گوید که این تیم ۱۰ روز پیش برای آمادگی کامل به این کشور اعزام شده است.

وی دراین باره می گوید که:«ما به هیچ تیمی را دست کم نمی‌گیریم و همیشه سعی کرده ایم که تیم افغانستان را به طور کامل برای تمام مسابقات آماده کنیم. امارات متحده عربی تیم ملی قدرتمندی دارد و اخیراً عملکرد بسیار خوبی داشته است، اما من مطمئن هستم که بازیکنان افغان این کار را انجام خواهند داد. و من می‌گویم که در این مسابقات قهرمانان افغان به خوبی میدرخشند و مثل همیشه برای کشور سربلندی به ارمغان میاورند.»

این مسابقات بر اساس تفاهم نامه همکاری‌ها دوجانبه بین کرکت بورد افغانستان و امارات متحده عربی که مدتی پیش بین دو کشور امضا شد، برگزار می‌شوند. بر اساس این توافقنامه، تیم ملی کرکت افغانستان سالانه سه مسابقه بین‌المللی ۲۰ آوره را مقابل امارات متحده عربی برگزار می‌کند که در عوض آن، کرکت بورد افغانستان از مسابقات خویش در این کشور بدون فیس میزبانی می‌کند.

کرکت بورد افغانستان می‌گوید که این سفر تیم افغانستان به امارات متحده عربی اولین ماموریت خارجی تیم ملی کرکت افغانستان در سال جاری خواهد بود که نقش عمده را در آمادگی بازکنان برای مسابقات پیشروی جام ملت‌های آسیا و جام جهانی بازی می‌کند.

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!