Connect with us

ورزش

تیم ملی کریکت افغانستان با تفاوت ۴ دوش به استرالیا باخت

منتشر شده

در

تیم ملی کریکت افغانستان در آخرین مسابقه جام جهانی بیست آوره‌اش امروز (جمعه) با تفاوت ۴ دوش در مقابل استرالیا شکست خورد.

تیم افغانستان با برنده شدن قرعه قبل از بازی، استرالیا را به توپزنی فرا خواند و تیم میزبان با از دست دادن ۸ بازیکن‌اش ۱۶۹ دوش هدف تعیین کرد.

گلین مکسویل ۵۴ دوش و میشل مارش ۴۵ دوش برای استرالیا کسب کردند. دیوید وارنر هم ۲۵ دوش اضافه کرد.

در بخش توپ‌اندازی تیم افغانستان، نوین الحق سه بازیکن استرالیا را حذف کرد. فضل الحق دو ویکت، راشد خان و مجیب الرحمان هرکدام یک ویکت بدست آوردند.

تیم افغانستان با از دست دادن ۷ بازیکن‌اش در بیست آور ۱۶۴ دوش انجام داد و نتوانست به هدف داده شد برسد.

راشد خان در ۲۳ توپ ۴۸ دوش انجام داد که شامل ۴ «شش» و ۳ «چهار» بود. گلبدین نایب ۳۹ دوش و رحمان الله گربز ۳۰ دوش کسب کردند.

اجرای فوق العاده بازیکنان افغان در این مسابقه «نرخ خالص دوش» تیم استرالیا را در حالت منفی نگهداشت و اگر انگلستان فردا سریلانکا را شکست دهد، استرالیا به مرحله نیمه نهایی جام جهانی بیست آوره راه نخواهد یافت.

افغانستان سه مسابقه در جام جهانی بیست آوره بازی کرد، اما در هیچ یکی به پیروزی دست نیافت. دو مسابقه برنامه ریزی‌شده برای این تیم به دلیل بارش باران لغو شد.

راشد خان در توییتر نوشت: «نتیجه‌ای که می‌خواستیم به دست نیامد. اما از این تجربه می‌آموزیم و قوی‌تر بر می‌گردیم.»

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

راشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبه‌بندی توپ‌اندازان کریکت ۵۰ آوره  و ۲۰ آوره حفظ کرد

Published

on

بر اساس آخرین رتبه‌بندی شورای بین‌المللی کریکت، راشد خان، بازیکن افغانستان، جایگاه خود را به عنوان بهترین توپ‌انداز جهان در مسابقات ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرده است.

راشد خان همچنان با ۷۰۵ امتیاز در صدر رتبه‌بندی توپ اندازان ۵۰ آوره قرار دارد، در حالی که با ۷۵۳ امتیاز، جایگاه شماره ۱ را در جمع توپ اندازان ۲۰ آوره در اختیار دارد.

راشد خان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان در کریکت بین‌المللی است و با توانایی ویکت‌گیری و توپ اندازی عالی خود، نقش کلیدی برای افغانستان در همه فارمت‌های کریکت ایفا می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ۵۰ آوره، جفرا آرچر، توپ‌انداز سریع انگلستان و کشاو مهاراج، توپ‌انداز افریقای جنوبی، به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم پس از راشد خان قرار دارند.

در مسابقات ۲۰ آوره، وارون چاکراوارتی، توپ‌انداز هندی و ابرار احمد، توپ‌انداز پاکستانی از نزدیک‌ترین رقیبان این ستاره افغان هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!