Connect with us

ورزش

محمد نبی استعفایش از کپیتانی تیم ملی کریکت افغانستان را اعلام کرد

منتشر شده

در

پس از پایان بدون پیروزی بازی های تیم ملی کریکت افغانستان در رقابت های جام جهانی بیست آوره، محمد نبی استعفایش را از کپیتانی این تیم اعلام کرد.

محمد نبی در بیانیه ای در تویتر روز (جمعه، ۱۳ عقرب) از آمادگی تیم ملی کریکت کشور برای جام جهانی ابراز نارضایتی کرده و گفته است که  مسئولین کریکت و کمیته گزینش بازیکنان با وی در برخی موارد تفاهم نداشته اند.

آقای نبی گفت: «سفر جام جهانی بیست آوره ما پایان یافت، با نتیجه ای که نه خودمان و نه هم حامیان مان انتظار آنرا داشتند. به همان اندازه ای که شما از نتیجه ناراض هستید، ما نیز هستیم.»

به گفته وی، آمادگی تیم کریکت کشور به حدی نبود که یک کپیتان برای یک تورنمنت بزرگ می‌خواهد.

در حالیکه آقای نبی استعفایش را از کپیتانی تیم ملی کریکت بیست آوره اعلام کرد، او گفت که اگر مسئولین و تیم بخواهند، به بازی هایش به عنوان عضو این تیم ادامه خواهد داد.

آخرین دوره کپیتانی محمد نبی شامل ۱۰ بُرد و ۱۳ باخت بود.

محمد نبی پیش از جام جهانی بیست آوره سال گذشته در امارات متحده عربی به عنوان کپیتان تیم ملی کریکت افغانستان گماشته شده بود. راشد خان که پیش از محمد نبی کپیتانی را به عهده داشت، دلیل استعفایش را عدم مشوره با وی هنگام گزینش بازیکنان عنوان کرده بود.

ورزش

سرخ‌پوشان خوافی پس از هفته ششم لیگ قهرمانان زیر ۱۷ سال افغانستان در صدر قرار دارد

Published

on

سرخ‌پوشان خوافی پس از برگزاری هفته ششم لیگ قهرمانان زیر ۱۷ سال افغانستان با کسب ۱۵ امتیاز از شش بازی، در صدر جدول این رقابت‌ها قرار دارد.

براساس تازه‌ترین جدول رده‌بندی منتشرشده از سوی فدراسیون فوتبال افغانستان، سرخ‌پوشان خوافی در پنج بازی از شش دیدار خود به پیروزی رسیده و در یک دیدار شکست خورده است. این تیم ۲۲ گول به ثمر رسانده و تنها دو گول دریافت کرده است که تفاضل گول آن را به مثبت ۲۰ رسانده است.

سرسبز یاشلر فاریاب با ۱۴ امتیاز و پس از کسب چهار پیروزی و دو تساوی در جایگاه دوم قرار دارد، در حالی که عینو مینه نیز با ۱۴ امتیاز در رده سوم است؛ اما به دلیل تفاضل گول کمتر، در جایگاه پایین‌تر قرار گرفته است.

آرمان اف‌سی با ۱۲ امتیاز چهارم است و پس از آن خراسان فاریاب با ۱۰ امتیاز و طوفان هرات با هشت امتیاز قرار دارند.

در نیمه پایین جدول، اتفاق خان‌زاده شش امتیاز و ابومسلم اف‌سی پنج امتیاز دارند، در حالی که جوانان پیروزی و استقلال کابل پس از شش بازی هنوز موفق به کسب امتیاز نشده‌اند.

استقلال کابل با دریافت ۳۵ گول، بیشترین گول خورده در این رقابت‌ها را دارد، در حالی که سرخ‌پوشان خوافی با ۲۲ گول، بهترین خط حمله رقابت‌ها را در اختیار دارند.

لیگ قهرمانان زیر ۱۷ سال افغانستان با حضور ۱۰ تیم در استدیوم فدراسیون فوتبال افغانستان در کابل برگزار می‌شود.

Continue Reading

ورزش

فصل چهارم لیگ برتر کریکت کابل با پیروزی پامیر ستارز آغاز شد

Published

on

فصل چهارم لیگ برتر کریکت کابل خان هسپیتل روز شنبه در کابل آغاز شد و تیم پامیر ستارز در دیدار افتتاحیه با عملکرد قدرتمند در بخش توپ‌زنی، تیم شمشاد ایگلز را با تفاوت ۱۱۶ دوش شکست داد.

این دیدار ۲۰‌آوره در میدان کریکت ایوبی برگزار شد. شمشاد ایگلز پس از برنده شدن قرعه، تصمیم گرفت ابتدا توپ‌اندازی کند.

پامیر ستارز از این فرصت به‌خوبی استفاده کرد و در ۲۰ آور، با از دست دادن ۶ بازیکن، ۳۰۷ دوش به دست آورد.

عبدالمالک با ۱۱۷ دوش از ۴۸ توپ، بهترین عملکرد را برای پامیر ستارز داشت. هارون خان نیز ۵۹ دوش از ۲۹ توپ به دست آورد تا این تیم هدف بزرگی را برای حریف تعیین کند.

شمشاد ایگلز در بخش توپ‌زنی تلاش کرد جبران کند، اما در ۲۰ آور با از دست دادن ۷ بازیکن تنها ۱۹۱ دوش به دست آورد و با تفاوت ۱۱۶ دوش شکست خورد.

حیات‌الله با ۵۵ دوش از ۳۵ توپ، بهترین توپ‌زن شمشاد ایگلز بود و سمیع‌الله شینواری نیز ۴۰ دوش از ۲۷ توپ به دست آورد.

در بخش توپ‌اندازی پامیر ستارز، امیر زازی و وکیل احمد هر کدام دو بازیکن حریف را حذف کردند. برای شمشاد ایگلز نیز مسلم موسی و محمدگل علیزی هر کدام دو ویکت گرفتند.

عبدالمالک به دلیل صد دوش و عملکرد درخشانش، بهترین بازیکن دیدار انتخاب شد و به این ترتیب پامیر ستارز رقابت‌های خود را با یک پیروزی قاطع آغاز کرد.

لیگ برتر کریکت کابل خان هسپیتل با حضور شش تیم؛ پامیر ستارز، شمشاد ایگلز، کابل زلمی، سپین‌غر واریرز، اباسین دیفیندرز و بندامیر برگزار می‌شود. این رقابت‌ها فرصتی برای بازیکنان داخلی فراهم می‌کند تا در سطح بالاتر رقابت کرده و توانایی‌های خود را به نمایش بگذارند.

تمامی دیدارهای لیگ برتر کریکت کابل خان هسپیتل به‌صورت اختصاصی از تلویزیون آریانا پخش می‌شود و علاقه‌مندان کریکت در سراسر افغانستان می‌توانند این رقابت‌ها را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

افغانستان حضورش در جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ را قطعی کرد

Published

on

تیم ملی کریکت افغانستان با شکست ایرلند در دومین بازی سلسله مسابقات یک‌روزه، حضور خود در جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ را قطعی کرد.

افغانستان روز جمعه در دومین دیدار از سلسله مسابقات پنجگانه یک‌روزه در شهر برِیدی ایرلند، تیم میزبان را با تفاوت ۹۲ دوش شکست داد.

این پیروزی باعث شد افغانستان یکی از تیم‌هایی باشد که به‌صورت مستقیم جواز حضور در جام جهانی ۲۰۲۷ را به دست می‌آورد.

پیش از این، نخستین بازی دو تیم به دلیل بارندگی بدون انجام حتی یک توپ لغو شده بود.

تاکنون حضور نُه تیم مشمول افغانستان، افریقای جنوبی، زیمبابوی، هند، استرالیا، نیوزیلند، پاکستان، انگلستان و سریلانکا حضور خود در جام جهانی ۲۰۲۷ را قطعی کرده اند.

افریقای جنوبی و زیمبابوی به‌عنوان میزبانان مشترک به‌صورت مستقیم راهی این رقابت‌ها شده‌اند و سایر تیم‌ها بر اساس رتبه‌بندی شورای جهانی کریکت جواز حضور گرفته‌اند.

با صعود افغانستان، ویست اندیز دیگر نمی‌تواند یکی از سهمیه‌های مستقیم جام جهانی را به دست آورد. ایرلند نیز برای صعود باید در رقابت‌های ۱۰ تیمی راهیابی جام جهانی شرکت کند.

افغانستان و ایرلند سه بازی دیگر نیز در این سلسله مسابقات پیش رو دارند. بازی بعدی روز دوشنبه، چهارمین دیدار در ۱۲ آگست و پنجمین بازی در ۱۵ آگست برگزار می‌شود.

جام جهانی کریکت ۲۰۲۷ به میزبانی مشترک افریقای جنوبی، زیمبابوی و نامیبیا برگزار خواهد شد.

هواداران در افغانستان می‌توانند دیدار بعدی افغانستان و ایرلند را به‌گونه زنده و اختصاصی از تلویزیون آریانا تماشا کنند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117