Connect with us

رویداد های اخیر

جاپان پنج میلیون دالر دیگر به برنامه جهانی غذا در افغانستان کمک کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد روز سه شنبه (۱۵ حمل) اعلام کرد که جاپان پنج میلیون دالر دیگر برای رسیدگی به بحران بشری در افغانستان کمک کرده است.

این نهاد در اعلامیه ای گفت که کمک مالی جدید در زمان حساسی پس از آن صورت می‌گیرد که ماه گذشته به دلیل کمبود بودجه مجبور به قطع کمک به حداقل چهار میلیون نفر شد.

برنامه جهانی غذا در آن زمان گفت که در صورت عدم دریافت بودجه برای ماه اپریل، ۹ میلیون افغان گرسنه خواهند ماند.

تاکاشی اوکادا، سفیر جاپان در افغانستان در عین حال گفت: «دولت جاپان در سال‌های گذشته حامی ثابت و قوی مردم افغانستان و برنامه جهانی غذا بوده است. جاپان کمک‌های غذایی را یکی از راه های اصلی برای دستیابی به توسعه پایدار و امنیت انسانی می داند.»

وی افزود: «گرسنگی فاجعه بار درهای افغانستان را می‌زند و اگر کمک‌های بشردوستانه پایدار نباشد، صدها هزار افغان دیگر برای زنده ماندن به کمک نیاز خواهند داشت.»

به گفته برنامه جهانی غذا، در حال حاضر نزدیک به ۲۰ میلیون افغان نمی‌دانند وعده غذایی بعدی شان از کجا خواهد آمد و شش میلیون نفر از آنها در یک قدمی قحطی هستند. برنامه جهانی غذا به ۹۳ میلیون دالر برای کمک به ۱۳ میلیون نفر در ماه اپریل و ۸۰۰ میلیون دالر برای شش ماه آینده نیاز دارد.

مجموع کمک‌های جاپان به عملیات بشردوستانه برنامه جهانی غذا در افغانستان در پنج سال گذشته به ۹۶.۵۷ میلیون دالر می‌رسد. در اوایل سال جاری، توکیو ۱۲.۴ میلیون دالر به این نهاد در افغانستان کمک کرد.

رویداد های اخیر

مقامات امریکایی از احتمال حمله داعش به ایالات متحده هشدار دادند

با این حال، امارت اسلامی بارها گفته است که داعش در افغانستان سرکوب شده و توانایی فعالیت را ندارد.

Published

on

(Last Updated On: )

پس از بازداشت هشت فرد مظنون در ارتباط با گروه داعش در امریکا، مقام‌های آن کشور از احتمال حمله‌ این گروه به ایالات متحده هشدار داده‌اند. برخی از آنان به پایگاه خبری «سی‌ان‌ان» گفته‌اند که خروج امریکا از افغانستان توانایی واشنگتن را برای گرد‌آوری اطلاعات در مورد تهدیدهای تروریزم در افغانستان کاهش داده است.

با این حال، امارت اسلامی بارها گفته است که داعش در افغانستان سرکوب شده و توانایی فعالیت را ندارد.

محمد رادمنش، نظامی پیشین گفته است: «نگرانی ایالات متحده از خاستگاه داعش است. اما امریکا هم در داخل و هم در سراسر مناطق دنیا که امکان فعالیت‌های داعش موجود است، به کمک تکنالوژی‌های پیشرفته، قوه دفاعی و امنیتی در مهار داعش اقدام کند.»

چهار روز پیش هشت مرد تاجیکستانی که زیر نظر گروه ضربت ضد تروریزم «اف‌بی‌آی» یا سازمان اطلاعات داخلی و امنیتی ایالات متحده بودند به اتهام ارتباط با داعش در شهرهای نیویورک، لاس‌انجلس و فیلادلفیا امریکا بازداشت شده‌اند.

این در حالی است که به باور آگاهان، گروه داعش ابزار قدرت‌های بزرگ برای ایجاد دهشت در منطقه است.

مطالب مرتبط:

وزارت دفاع امریکا: به تعقیب رهبران و شبه‌نظامیان داعش در منطقه ادامه می‌دهیم

بایدن: برای کنترول داعش، راه های دیگری غیر از اشغال افغانستان وجود دارد

Continue Reading

رویداد های اخیر

بیش از ۵ هزار مهاجر افغان از ایران و پاکستان اخراج شدند

Published

on

(Last Updated On: )

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان اعلام‌ کرده که بیش از ۵ هزار پناهجوی افغان از پاکستان و ایران اخراج شده‌اند.

این وزارت با نشر خبرنامه‌ای امروز (شنبه، ۲۶ جوزا) گفته است که ۴ هزار و۸۸۱ مهاجر از ایران و ۷۷۵ پناهجو از پاکستان طی دو روز گذشته اخراج شده‌اند.

براساس خبرنامه، این مهاجران به روزهای پنجشنبه و جمعه هفته گذشته از طریق مرزهای تورخم در ولایت ننگرهار و سپین‌بولدک در ولایت کندهار به کشور بازگردانده شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کابلوف: تاجیکستان مخالف اشتراک امارت اسلامی در فعالیت‌های سازمان همکاری‌های شانگهای است

یک مقام تاجیکستانی اما گفته که کابلوف موضع کشورش را در این رابطه به گونه نادرست ارایه کرده است.

Published

on

(Last Updated On: )

ضمیر کابلوف، نماینده خاص روسیه برای افغانستان، گفته است که تاجیکستان مخالف اشتراک امارت اسلامی در فعالیت‌های سازمان همکاری‌های شانگهای است.

کابلوف در گفتگو با خبرگزاری ریا نووستی گفته است که روسیه و اکثر کشورهای عضو سازمان همکاری‌های شانگهای با از سرگیری کار گروه تماس این سازمان و افغانستان موافق اند، اما مقامات تاجیکستانی در این مورد ملاحظاتی دارند.

او ابراز امیدواری کرده که تاجیکستان در مورد این موقف خود تجدید نظر کند.

یک مقام تاجیکستانی اما گفته که کابلوف موضع کشورش را در این رابطه به گونه نادرست ارایه کرده است.

احمد سید مراد زاده، هماهنگ کننده ملی تاجیکستان برای سازمان همکاری‌های شانگهای، افزوده است که کشورش مخالف از سرگیری فعالیت‌های گروه تماس سازمان همکاری‌های شانگهای و افغانستان نیست.

مرادزاده خاطر نشان کرده که افغانستان عضویت ناظر سازمان همکاری‌های شانگهای را در سال ۲۰۱۲ به دست آورده بود، در حالی که توافق‌نامه‌ها برای ایجاد گروه تماس با مقامات این کشور در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۱۸ امضا شد.

وی افزوده است که تاجیکستان در نشست وزرای خارجه سازمان همکاری‌های شانگهای پیشنهاد کرد که در این مرحله، یک گفتگوی تخصصی در باره مسایل افغانستان در فارمت سازمان همکاری‌های شانگهای راه اندازی شود.

مطالب مرتبط:

وزیر خارجه پاکستان خواستار احیای گروه تماس سازمان شانگهای برای افغانستان شد

 

وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در مورد تقویت ثبات در افغانستان گفتگو کردند

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!