Connect with us

جهان

حکومت هالند در پی اختلاف بر سر سیاست مهاجرتی سقوط کرد

منتشر شده

در

(Last Updated On: )

حکومت هالند روز جمعه پس از ناکامی در رسیدن به توافقی برای محدود کردن مهاجرت سقوط کرد و قرار است انتخابات جدید در این کشور در فصل خزان برگزار شود.

این بحران با فشار حزب محافظه کار صدر اعظم مارک روته برای محدود کردن جریان پناهجویان به هالند آغاز شد که دو حزب از ائتلاف چهار حزبی وی از پشتیبانی آن خودداری کردند.

روته در یک کنفرانس خبری تلویزیونی گفت: «این راز نیست که شرکای ائتلاف نظرات متفاوتی در مورد سیاست مهاجرت دارند. امروز متاسفانه باید به این نتیجه برسیم که این اختلافات غیرقابل حل شده است. بنابراین من استعفای کل کابینه را به پادشاه تقدیم می کنم.»

تنش‌ها در این هفته زمانی به اوج رسید که روته خواستار حمایت از پیشنهادی برای محدود کردن پذیرش کودکان پناهجوی گریخته از جنگ شد که در حال حاضر در هالند هستند. نظر به این پیشنهاد، خانواده‌ها حداقل دو سال منتظر بمانند تا بتوانند با کودکان یکجا شوند.

ائتلاف روته تا زمانی که دولت جدید پس از انتخابات تشکیل شود، به عنوان یک حکومت موقت باقی خواهد ماند، روندی که در هالند معمولاً ماه ها طول می کشد.

خبرگزاری «ای ان پی» به نقل از کمیته ملی انتخابات گزارش داد که برگزاری انتخابات قبل از اواسط ماه نومبر ممکن نخواهد بود.

یک حکومت موقت نمی‌تواند در مورد سیاست های جدید تصمیم بگیرد، اما روته گفت که این امر بر حمایت کشور اش از اوکراین تأثیری نخواهد داشت.

هالند در حال حاضر یکی از سخت‌ترین سیاست‌های مهاجرتی اروپا را دارد، اما تحت فشار احزاب راست‌گرا، روته ماه‌ها در تلاش بود تا راه‌هایی را برای کاهش بیشتر ورود پناهجویان جستجو کند.

تعداد درخواست های پناهندگی در هالند در سال گذشته به بیش از ۴۶ هزار رسید و دولت پیش بینی کرده است که این تعداد در سال جاری به بیش از ۷۰ هزار افزایش یابد.

ائتلاف روته که در جنوری ۲۰۲۲ به قدرت رسید، چهارمین دولت متوالی او از زمان نخست وزیری در اکتوبر ۲۰۱۰ بود.

جهان

بانک جهانی: با ادامه جنگ روسیه نزدیک به دو میلیون اوکراینی زیر خط فقر قرار دارند

Published

on

(Last Updated On: )

بانک جهانی روز پنج‌شنبه (دهم جوزا) در گزارشی اعلام کرد با ادامه تهاجم نظامی روسیه به اوکراین، تعداد اوکراینی‌های زیر خط فقر تا ۱.۸ میلیون نفر افزایش یافته است.

براساس این گزارش، با توجه به وخامت شرایط اقتصادی اوکراین، تقریبا ۲۹ درصد جمعیت این کشور زیر خط فقر قرار دارند.

به گفته آروپ بانرجی، مدیر منطقه‌ای بانک جهانی در اروپای شرقی، اگر اوکراین کمک‌های مالی خارجی قابل توجهی برای پرداخت حقوق بازنشسته‌گان، معلمان، داکتران، و دیگر مشاغل دریافت نمی‌کرد، وضعیت بسیار بدتر بود.

او به خبرگزاری رویترز گفت: «اگر شرکای بین‌المللی، به خصوص امریکا، منابعی را به طور خاص برای این هزینه‌های اجتماعی در اوکراین گردآوری نمی‌کردند، سه میلیون اوکراینی دیگر در فقر بودند.»

گزارش بانک جهانی، بر اساس نظرسنجی ماهانه تیلیفونی از دو هزار خانواده، تخمین می‌زند که حدود ۹ میلیون اوکراینی در سال گذشته میلادی در فقر زندگی می‌کردند. جمعیت کل این کشور در حال حاضر حدود ۳۲ میلیون نفر است.

افزایش فقر ناشی از کاهش اشتغال است، به طوری که بیش از یک پنجم بزرگسالانی که پیش از جنگ کار می‌کردند، مشاغل خود را از دست دادند.

این گزارش می‌گوید که تقریباً یک چهارم اوکراینی‌های که سال گذشته در این محدوده زمانی مورد بررسی قرار گرفتند، پول کافی برای خرید مواد غذایی نداشتند، اگرچه افزایش رشد اقتصادی و کاهش تورم به بهبود امنیت غذایی در ماه‌های پایانی سال گذشته کمک کرده است.

به گفته آرود بانرجی، تصویب بسته کمک‌های جدید اوکراین پس از ماه‌ها تأخیر در کنگره ایالات متحده، خبری فوق‌العاده بود که به تضمین ادامه توانایی اوکراین برای پرداخت‌های حقوق، بازنشستگی، و کمک‌های اجتماعی، کمک می‌کند.

این گزارش نشان می‌دهد که ۸۵ تا ۹۲ درصد از کلینیک‌های صحی در اوکراین در سال گذشته میلادی، باوجود حملات مداوم روسیه، هنوز به طور کامل فعال بودند.

به گفته این سازمان، حداقل ۸۹ درصد از کودکان شش تا ۱۸ ساله نیز در مکتب باقی ماندند، و در مناطقی که صحنه درگیری‌های بیشتر است، ۷۲ درصد شاگردان به مکتب می‌روند.

به گفته این‌ مقام بانک جهانی، که بزرگترین چالش اوکراین همچنان برقراری امنیت و پایان دادن به جنگ است.

با این حال با توجه به شرایط بحرانی کنونی، دولت اوکراین در مدیریت اقتصادی کشور «موفقیت بزرگی» داشته است.

Continue Reading

جهان

اسرائیل اداره سرحد غزه و مصر را در دست گرفت

Published

on

(Last Updated On: )

اردوی اسرائیل روز چهارشنبه (۹جوزا) اعلام کرد که نیروهای این کشور اداره یک منطقه حائل در مرز میان نوار غزه و مصر را در دست گرفتند، رویدادی که به معنای اداره اسرائیل بر تمامی مرزهای زمینی فلسطین است.

اسرائیل همچنین در این روز حملات مرگبار خود به شهر رفح، واقع در جنوب غزه را علی‌رغم حکم صادره از محکمه بین‌المللی برای پایان دادن به حملات به این شهر که حدود نیمی از جمعیت ۲.۳ میلیون نفری نوار غزه را در خود پناه داده بود، ادامه داد.

دانیل هاگاری، سخنگوی اردوی اسرائیل، در یک گزارش تلویزیونی گفت که نیروهای اسرائیلی اداره «عملیاتی» بر «دهلیز فیلادلفی» را به دست آورده‌اند. فیلادلفی نام رمزی است که اردوی اسرائیل بر دهلیز ۱۴ کیلومتری امتداد مرز غزه با مصر گذاشته است.

هاگاری عنوان کرد: «دهلیز فیلادلفی در حکم آکسیجن برای حماس است که به طور مرتب از آن برای قاچاق سلاح به نوار غزه استفاده می‌کند.»

سخنگوی اردوی اسرائیل توضیحی درباره معنای اداره «عملیاتی» نداد، اما پیش از آن یکی از مقام‌های نظامی اسرائیل گفته بود که اکنون نیروهای زمینی اسرائیل در برخی از مناطق این دهلیز مستقر هستند.

مرز با مصر در امتداد جنوب غزه تنها مرز زمینی نوار غزه بود که نیروهای اسرائیلی هنوز آن را در اختیار نگرفته بودند.

روز چهارشنبه تانک‌های اسرائیلی به شهر رفح حمله کردند. علی‌رغم حکم دادگاه عالی سازمان ملل متحد برای توقف عاجل حملات به این شهر، تانک‌های اسرائیلی روز سه‌شنبه به مرکز رفح رسیدند.

محکمه بین‌المللی می‌گوید که اسرائیل هنوز توضیح نداده که چگونه پناهجویان فلسطینی را در امنیت کامل می‌تواند از رفح خارج کند و آب و غذا و دارو به دست آنها برساند. حکم محکمه بین‌المللی همچنین گروه افراطی حماس را موظف به آزادی عاجل گروگان‌های اسرائیلی می‌کند که در حمله روز ۷ اکتوبر به جنوب اسرائیل آنها را ربود.

به گفته ساکنان رفح، تانک‌های اسرائیلی روز چهارشنبه وارد مناطق تل السطلان در غرب و یبنا در مرکز رفح شدند و سپس به سمت منطقه حائل در مرز با مصر عقب‌نشینی کردند.

عملیات نظامی اسرائیل در غزه با مخالفت جامعه بین‌المللی مواجه شده است. اسرائیل اما می‌گوید که این عملیات برای ریشه‌کن کردن گروه افراطی حماس که ایالات متحده و بسیاری از دیگر کشورهای غربی آن را تروریستی می‌دانند، ضرورت دارد.

Continue Reading

جهان

تشدید حملات اسرائیل در رفح منجر به کشته‌شدن ده‌ها فلسطینی شد

Published

on

(Last Updated On: )

باشنده‌گان شهر رفح در جنوب نوار غزه دیروز (سه‌شنبه، ۸جوزا) با گسترش حملات نیروهای اسرائیلی بر این شهر از شدت گرفتن جنگ گزارش دادند.

اسرائیل می‌گوید عملیات محدودی را در شرق رفح در امتداد مرز غزه با مصر انجام می‌دهد.

امریکا و دیگر متحدان اسرائیل علیه حمله تمام‌عیار بر این شهر هشدار داده‌اند.

در اثر حملات زمینی و هوایی شب گذشته اسرائیل در غرب رفح به قول شاهدان عینی، کارمندان خدمات عاجل و مقام‌های شفاخانه حداقل ۳۷ تن کشته شدند.

در این حملات همان منطقه هدف قرار گرفت که حملات هوایی در آن روز یک‌شنبه سبب آتش‌سوزی در یک کمپ بی‌جاشده‌گان فلسطینی و کشته شدن ۴۵ تن شد.

جو بایدن، رئیس‌جمهور امریکا، از حملۀ تمام‌عیار در رفح به اسرائیل هشدار داده است و حکومت امریکا دیروز تأکید کرد که اسرائیل تاکنون از حدود عملیات خود فراتر نرفته است.

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!