Connect with us

رویداد های اخیر

خلیلزاد در دیدار با غنی و عبدالله بر تعهدات امریکا در قبال افغانستان تاکید کرد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

زلمی خلیلزاد، فرستاده ویژه امریکا برای صلح افغانستان با رییس جمهور غنی، عبدالله عبدالله رییس شورای عالی مصالحه ملی و برخی از مقام های دیگر دولتی در کابل دیدار کرده است.

ارگ ریاست جمهوری میگوید که آقای خلیلزاد چاشت امروز در دیدار با رییس جمهور روی تسریع روند صلح و ادامه کمک های امریکا با افغانستان بحث کرده است.

ارگ میگوید که امریکا سالانه ۳.۳ میلیارد دالر را به نیروهای امنیتی و دفاعی افغان کمک خواهد کرد.

گفتگوهای آقای غنی و خلیلزاد هرچند بیشتر روی روابط سیاسی و متمرکز بود، اما ارگ میگویند که در روزهای آینده روی روند صلح با زلمی خلیلزاد گفتگوهای بیشتر صورت خواهد گرفت.

لطیف محمود معاون سخنگوی ریاست جمهوری میگوید: “امروز هیات که از امریکا به رهبری زلمی خلیلزاد به کابل آمده بود با رییس جمهور دیدار کرد. طرف ها روی تداوم سیاسی گفتگو کرده اند.”

عبدالله عبدالله، رییس شورای عالی مصالحه ملی نیز در دیدار با زلمی خلیلزاد از آغاز فصل جدید روابط با امریکا ابراز خوشبینی کرده است.

شورای مصالحه ملی میگوید آقای خلیلزاد در این دیدار روی آغاز مذاکرات نتیجه بخش و جدی میان جمهوریت و طالبان پافشاری کرده است.

از سوی دیگر گروه طالبان با نماینده سازمان ملل در دوحه دیدار کرده است.

دفتر سیاسی این گروه در دوحه گفته است که طالبان از تعهد خود برای گفتگوهای صلح به نماینده سازمان ملل اطمینان داده است.

این در حالیست که هیات جمهوری اسلامی افغانستان در حال حاضر در دوحه به سر میبرد. این هیات گفته که منتظر پاسخ طالبان برای آغاز گفتگوها است. در سوی دیگر، قرار است زلمی خلیل زاد برای گفتوگو با طالبان هم به قطر برود.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!